Det er første gang jeg har handlet ved Højttalerbutikken. Sortimentet er stort og varieret - efter mit behov i alt fald - og 1½ hverdag efter jeg havde afsendt min bestilling blev varen leveret. Og... Zobacz więcej
Tak for fin og MEGET hurtig ekspition. De højttalere jeg bestilte tordag middag fik jeg allerede leveret fredag morgen kl. 9.00. De er nu monteret og virker fint. Også tak for hurtige og brugbare svar... Zobacz więcej
Gamle Hi-Fi woofers er pudselig mørnet i kanten - hvad gør man? Finder Højttalerbutikken på nettet og spørger efter en egnet erstatning. Får straks et svar med forslag til erstatningshøjttalere. Best... Zobacz więcej
I forbindelse med renovering af et par "gamle " selvbyghøjtalere, skulle jeg fremskaffe noget nyt frontbeklædning, fik at vide at skum ikke anvendes som front i dag, fik så fremskaffet stof, som blev... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Shop dine højttalere her. Subwoofer forstærker, højtalerenheder, surroundhøjtalere, Jamo bas, spikes, gulvhøjtalere, reolhøjtalere subwooferforstærker stuehøjtaler, bashøjtaler, dome diskant PA højtaler, køkkenhøjtaler, aktive højtalere
Skanderborgvej 3, 7600, Struer, Dania
- mail@hoejttalerbutikken.dk
- www.hoejttalerbutikken.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtigt og præcist
Jeg købte en løse højtalerenhed. De havde præcis den enhed jeg manglede til mine 30 år gamle højtalere. Jeg fik hvad jeg forventede og den kom hurtigt frem.
Perfekt salg/køb
Hurtig ekspedition - ingen problemer, så det kan vel ikke gøres bedre :)
Flot service
Jeg har købt to store gulvhøjttalere i højttalerbutikken. Desværre skete der en fejl ved bestillingen, sandsynligvis pga. en teknisk fejl i systemet. Det medførte, at jeg fik leveret to højttalere i en forkert farve. Da jeg dagen efter gjorde opmærksom på fejlen, fik jeg hurtigt en mail tilbage og efterfølgende en opringning. Løsningen blev en ny levering og ombytning på den dag, der passede mig bedst.
Jeg kan kun anbefale andre kunder at handle i højttalerbutikken.
Fin service
Der var spørgsmål vedr. Min ordre, der blev fulgt op pr. Telefon. Alt i alt proffessionel service. Varene kom indenfor et par dage
super behandling
jeg synes at behandlingen er helt i top.
er vildt glad for mine højttaler :D
Hurtig, personlig og serviceminded
En rigtig dejlig oplevelse at handle med Hoejttalerbutikken.
Lynhurtig levering og en fantastisk service. Vi vil meget gerne anbefale Hoejttalerbutikken.
Udemærket service
Leveringen foregik hurtigt fra bestillingen var ordnet. Udemærket service.
Dog kunne de godt indpakke enhederne lidt mere beskyttet.
Tak for en god handel
hurtig levering og varen var helt som forventet
god service og ingen problemer
Service og levering i top
Hurtig og effektiv ekspedition. Høflig betjening og en udsøgt service, der sikrer, at man føler sig godt tilpas som kunde.
Hurtig og præcis levering
Bestilte en højtaler til, den ene dag, og fik den leveret dagen efter.
Perfekt - hurtig afsendelse og levering dagen efter
God kundeservice. Klar besked hele vejen igennem den ellers meget korte leveringstid. Kvaliteten var præcis som lovet – alt i alt en fremragende købsoplevelse.
Udemærket handel :-)
Min ene Jamo SAT300 havde smidt den ene dometweeter, så jeg fandt en der passede hos hoejttalerbutikken. Eneste modifikation jeg selv skulle fikse, var at fjerne den magnetiske afskærmning på magneten, og placere et lille stykke skumgummi bag på magneten, så passede den uden problemer :-)
Eneste jeg var utilfreds med i den handel, er at jeg skulle betale 40 kroner i ekspeditionsgebyr fordi enheden kostede under 200 kroner. Det var ensbetydende med at en enhed til 125 kroner løber op i 225 kroner med forsendelse etc. Det synes jeg er meget for en meget lille enhed som intet vejer.

Odpowiedź od Højttalerbutikken.dk
perfekt
helt igemmen go servise og leverings tiden var osse meget kort der hanlder jeg igen!
Super handel!
gode priser og nem handel samt hurtig levering - handler her meget gerne igen
Varen passer ikke til teksten
Jeg bestilte 200m højttalerledning, som var beskrevet som grå med sort markering, men fik leveret sort med grå markering.
Der er i mine øjne tale om en stor fejl, idet en ledning med markant sort ikke er så diskret i en stue.
Havde du meldt ud inden leveringen, at ledningen ville få en anden farve, ville jeg have ventet til du fik den anden på lager igen.

Odpowiedź od Højttalerbutikken.dk
lyn hurtig levering.
Jeg købte 2m højtaler stof, sort, og kvaliteten var kanon, og rigtig god pris, leveringen skete fra dag til dag. ikke det mindste af udsætte. vil jeg helt sikkert bruge dem igen :-)