Højttalerbutikken.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det er første gang jeg har handlet ved Højttalerbutikken. Sortimentet er stort og varieret - efter mit behov i alt fald - og 1½ hverdag efter jeg havde afsendt min bestilling blev varen leveret. Og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak for fin og MEGET hurtig ekspition. De højttalere jeg bestilte tordag middag fik jeg allerede leveret fredag morgen kl. 9.00. De er nu monteret og virker fint. Også tak for hurtige og brugbare svar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gamle Hi-Fi woofers er pudselig mørnet i kanten - hvad gør man? Finder Højttalerbutikken på nettet og spørger efter en egnet erstatning. Får straks et svar med forslag til erstatningshøjttalere. Best... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med renovering af et par "gamle " selvbyghøjtalere, skulle jeg fremskaffe noget nyt frontbeklædning, fik at vide at skum ikke anvendes som front i dag, fik så fremskaffet stof, som blev... Zobacz więcej

1. Sklep Hi-fi
  2. Sklep – systemy audio
  3. Sklep TV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Shop dine højttalere her. Subwoofer forstærker, højtalerenheder, surroundhøjtalere, Jamo bas, spikes, gulvhøjtalere, reolhøjtalere subwooferforstærker stuehøjtaler, bashøjtaler, dome diskant PA højtaler, køkkenhøjtaler, aktive højtalere

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

218 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Hurtigt og præcist

Jeg købte en løse højtalerenhed. De havde præcis den enhed jeg manglede til mine 30 år gamle højtalere. Jeg fik hvad jeg forventede og den kom hurtigt frem.

13 lipca 2011

Flot service

Jeg har købt to store gulvhøjttalere i højttalerbutikken. Desværre skete der en fejl ved bestillingen, sandsynligvis pga. en teknisk fejl i systemet. Det medførte, at jeg fik leveret to højttalere i en forkert farve. Da jeg dagen efter gjorde opmærksom på fejlen, fik jeg hurtigt en mail tilbage og efterfølgende en opringning. Løsningen blev en ny levering og ombytning på den dag, der passede mig bedst.
Jeg kan kun anbefale andre kunder at handle i højttalerbutikken.

8 czerwca 2011

Fin service

Der var spørgsmål vedr. Min ordre, der blev fulgt op pr. Telefon. Alt i alt proffessionel service. Varene kom indenfor et par dage

8 czerwca 2011
Oceniono na 4 z 5

Udemærket handel :-)

Min ene Jamo SAT300 havde smidt den ene dometweeter, så jeg fandt en der passede hos hoejttalerbutikken. Eneste modifikation jeg selv skulle fikse, var at fjerne den magnetiske afskærmning på magneten, og placere et lille stykke skumgummi bag på magneten, så passede den uden problemer :-)

Eneste jeg var utilfreds med i den handel, er at jeg skulle betale 40 kroner i ekspeditionsgebyr fordi enheden kostede under 200 kroner. Det var ensbetydende med at en enhed til 125 kroner løber op i 225 kroner med forsendelse etc. Det synes jeg er meget for en meget lille enhed som intet vejer.

24 marca 2011
Logo Højttalerbutikken.dk

Odpowiedź od Højttalerbutikken.dk

Hej Allan

Fuldt ud forståeligt. Oprindeligt reagerede jeg ikke på meget små ordrer. Men det syntes jeg ikke var fair overfor kunden. Småordrer under 100 kr er direkte tabsgivende og en ordre op til 200 kr kan lige løbe rundt -derfor indførte jeg et ekspeditionsgebyr, som mange andre virksomheder også har. På den måde ville alle - uanset ordrestørrelse få sin bestilte vare.

Du må huske på, at der først skal udskrives en ordre fra computeren, oprettelse i debitorkartoteket, udskrivning af faktura, varen skal findes, pakkes ind, udskrive adresselabel. Der skal gives besked til kunden om afsendelse, betaling via PBS systemet gennemføres, og til sidst sker der en bogføring af indbetalingen.
Alt dette foregår hos mig manuelt. Jeg har ingen robotter til at foretage disse ting.

Jeg kunne bare hæve priserne - men jeg prøver at prissætte alle min varer så fornuftigt som muligt. Ingen har fortalt mig, at mine varer er for dyre - tværtimod.

Var du gået ind i en radiofaghandel og bestilt den pågældende enhed, var du kommet af med det dobbelte!!

perfekt

helt igemmen go servise og leverings tiden var osse meget kort der hanlder jeg igen!

22 marca 2011
Oceniono na 2 z 5

Varen passer ikke til teksten

Jeg bestilte 200m højttalerledning, som var beskrevet som grå med sort markering, men fik leveret sort med grå markering.
Der er i mine øjne tale om en stor fejl, idet en ledning med markant sort ikke er så diskret i en stue.

Havde du meldt ud inden leveringen, at ledningen ville få en anden farve, ville jeg have ventet til du fik den anden på lager igen.

14 marca 2011
Logo Højttalerbutikken.dk

Odpowiedź od Højttalerbutikken.dk

Hej Gregers

Du har fuldstændig ret i din kritik. Da jeg jeg læste det, rettede jeg straks teksten.

Grunden til fejlen, var simpelthen, at den pågældende ledning var udsolgt, og så var jeg ikke opmærksom på ændringen.

Køber du andet en anden gang , skylder jeg dig en kompensation.

M.v.h.
Per Kraglund

lyn hurtig levering.

Jeg købte 2m højtaler stof, sort, og kvaliteten var kanon, og rigtig god pris, leveringen skete fra dag til dag. ikke det mindste af udsætte. vil jeg helt sikkert bruge dem igen :-)

9 marca 2011

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej