- Sklep z nożami
- Japońskie delikatesy
- Sklep z przyborami kuchennymi
- Produkcja noży
- Gliptyka
Hos japanesegastroknives.dk har vi en passion for ægte japanske køkkenknive, der forener tradition og kvalitet. Vi har specialiseret os i håndlavede knive fra små, dedikerede familiesmedier i Japan, hvor generationers håndværk lever videre. Vi tilbyder kun knive, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt – fra klingens skarphed til håndtagets balance. Hver kniv er et unikt mesterværk, skabt med stolthed og præcision. Uanset om du er professionel kok eller madentusiast, finder du knive, der gør madlavningen til en oplevelse. Vi guider dig gerne i valget af den perfekte kniv, så du får det bedste værktøj til dit køkken.
Langagervej 44a , 2500, Valby, Dania
- 71783678
- blb@info.dk
- japanesegastroknives.dk

Super flot håndlavet kvalitet
Vi er rigtig glade for både skåle og brødkniv, som vi modtag hurtigt og i øvrigt var pakket rigtig godt ind - tak 🙏 😊

Very smooth transaction
Very smooth transaction. I bought some tea cups, they were shipped very fast and arrived in perfect condition. Perfect customer service and I would happily buy there again.
I would recommend this shop very much.

Odpowiedź od Japanesegastroknives
Kvalitetsknive og meget gode servis!
Kvalitetsknive og meget gode servis!
Jeg kan varmt anbefale, Bill kan rådgive og hjælpe med valget.

Odpowiedź od Japanesegastroknives
God service ved telefonisk kontakt og…
God service ved telefonisk kontakt og hurtig levering af en meget flot kniv.

Super lækre japanske knive
Super lækre japanske knive! Virkelig god kvalitet og god service. Kan kun anbefale dette sted!

Odpowiedź od Japanesegastroknives
Jeg har købt en kniv hos Japanese…
Jeg har købt en kniv hos Japanese Gastro Knives som er helt fantastisk. Jeg bruger den hver dag. Jeg skal klart have endnu en kniv til samlingen.

Odpowiedź od Japanesegastroknives
Super gode knive og hurtig levering
Super gode knive og hurtig levering.
Meget tilfreds med mit køb. Varm anbefaling herfra.

Odpowiedź od Japanesegastroknives
Great service and beautiful knives
Great service and beautiful knives.
The attention to detail is second to none. Happy to get the knives so quick, well packed.
Highly recommended!

Fantastiske japanske knive
Fantastiske japanske knive, flot hjemmeside og god service.