Det er første gang jeg har handlet ved Højttalerbutikken. Sortimentet er stort og varieret - efter mit behov i alt fald - og 1½ hverdag efter jeg havde afsendt min bestilling blev varen leveret. Og... Zobacz więcej
Tak for fin og MEGET hurtig ekspition. De højttalere jeg bestilte tordag middag fik jeg allerede leveret fredag morgen kl. 9.00. De er nu monteret og virker fint. Også tak for hurtige og brugbare svar... Zobacz więcej
Gamle Hi-Fi woofers er pudselig mørnet i kanten - hvad gør man? Finder Højttalerbutikken på nettet og spørger efter en egnet erstatning. Får straks et svar med forslag til erstatningshøjttalere. Best... Zobacz więcej
I forbindelse med renovering af et par "gamle " selvbyghøjtalere, skulle jeg fremskaffe noget nyt frontbeklædning, fik at vide at skum ikke anvendes som front i dag, fik så fremskaffet stof, som blev... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Shop dine højttalere her. Subwoofer forstærker, højtalerenheder, surroundhøjtalere, Jamo bas, spikes, gulvhøjtalere, reolhøjtalere subwooferforstærker stuehøjtaler, bashøjtaler, dome diskant PA højtaler, køkkenhøjtaler, aktive højtalere
Skanderborgvej 3, 7600, Struer, Dania
- mail@hoejttalerbutikken.dk
- www.hoejttalerbutikken.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
fik ikke mine højtaler enheder
jeg startede med at skrive en email da der manglede 2 enheder
ventede nogle dage og ringede der fik jeg af vide de kom fra et andet lager og de ville være hos mig snart ventede nogle uger og skrev igen ingen svar un det omkring 5 mdr siden og har ikke hørt eller set noget fra dem men pengene er hævet
telefon hjælp
Dejligt med en person i den anden ende god og nem side tak for det
vh Bent
Kanon Service
Hentet varen i butikken god service alt blev testet inden vi gik..
Dejligt !
Mangler kabel og har ikke haft kontakt med dem i 2 uger
Jeg bestilte for en måned siden hos dem og fik mine høtaler enheder først. Jeg fik desværre ikke det kabel med som jeg også havde bestilt da det skulle sendes fra et andet lager som de selv forklarede det. Jeg ventede og der skete ikke noget. Nu er der gået en måned siden jeg bestilte det og de tager ikke min tlf. eller besvare mine mails. DON'T DO BUSINESS HERE!!
Endelig !§§
Det er ikke ofte jeg har talt med en web butik der yder denne form for kunde service ... det et helt overforventning jeg ville bestille en vare men
ville lige ringe og fik en lang snak om mit produkt og det viste sig at de kendte til alt og jeg mener alt inden for Deres fag... Dejligt ...jeg kan varmt anbefale dem !!
Vanvittig dårlig kundeservice
Jeg havde bestilt højttalere og højttalerkabel. Jeg fik ikke den rette længde højttalerkabel, og chattede med kundeservice på deres hjemmeside, og fik at vide det ville de kigge på. Senere chattede jeg med dem igen, og fik at vide de ville sende den rette længde kabel, og at jeg ikke skulle sende det gamle tilbage. Kablet ankom aldrig. Jeg kontaktede dem flere gange uden held. Jeg satte så højttalerne med det alt for korte kabel for at teste dem. Det viser sig så, at den ene diskant ikke virker. Men jeg kan stadig ikke få kontakt med kundeservice. Jeg giver op, og tænker: Det var da 500 kr ud af vinduet. Jeg kan bestemt ikke anbefale denne butik på nogen måde.
Dårligste handl jeg nogensinde har oplevet!
Aldrig har jeg været så sur og skuffet over en handel over internettet før.
Jeg har bestilt en 15" enhed fredag D.22. Og bliver lovet at den bliver sendt afsted enten fredag eller senest mandag.
Men dagene går, og jeg får hverken track and trace eller anden form for info om hvad der sker, pengene bliver hurtigt trukket, men varen bliver aldrig sendt. Jeg ringer så tirsdag ugen efter, for at spørge hvad der sker. Og jeg ringer 5-6-7 gange i omkring 10 minutter hver gang. Og endelig efter en time ca, får jeg svar på at der er sket en fejl, men at den bliver sendt tirsdag.
Så blev det onsdag og stadig ingen info eller track and trace på noget.. Jeg begynder så småt at blive halvsur og irriteret over det.
Torsdag ringer jeg i lidt dårligt humør og spørg så om varen er sendt. Så siger de at den bliver sendt torsdag, og ENDELIG torsdag eftermiddag får jeg track and trace på en gls Pakke.. Men jeg søger og søger på pakken, men ingen info bliver fundet.
Jeg ringer så fredag (i dag) til gls og spørg hvor min pakke er, hvorpå de svarer : dit pakke nummer er på 20 tal. Vi har kun pakke numre på 10-12 tal.. Og så bliver jeg sku forvirret.
Gad vide om jeg nogensinde får min 15" som er købt og betalt?? Det vil tiden vise.
Tip: handl ALDRIG på højtalerbutikken!!!!
Absolut fremragende!
Vil til en hver tid anbefale jer fremadrettet! Ikke blot har i et lækkert udvalg af højttalere, men også det udstyr, der måtte høre med til de forskellige produktlinjer. Kæmpe plus!
Dog en enkelt detalje: jeg var lidt træt af ikke at kunne Track&Trace pakken da den blev afsendt som man normalt kan. Hvis I kan fixe det har jeg intet negativt (konstruktivt) at bemærke.
Hurtigt og nemt, og tilmed billigt
Ville klart anbefale denne Hp til andre.
Hurtig handel og professionel betjening.
Nemt og sikkert sted at handle. Let og overskueligt. Hurtig levering.
Handler der helt sikkert igen.
Lykkechock
Hej.
Bestilte højtalere dag 1, kunne afhente dag 2, installerede samme aften, og fik
et "LYKKECHOCK", perfekt lyd, til en favorabel pris, samt en brugervenlig hjemmeside, som kan anbefales.
Nærkontakt af 3. grad
Man sender en ordre og efterbestiller dele og straks er der mail tilbage
det virker bare og er tillidsvækkende !!!!!
Jeg vender tilbage 100% til butikkens mange specialiteter
rod, sjusk og dårlig hukommelse
Bestilte to højttalerenheder og to basrør. har kun modtaget højttalerenhederne. (den ene iøvrigt brugt/defekt)
efter henvendelse om de manglende basrør fik jeg at vide at de var pakket sammen med de fremsendte enheder!
Senere henvendelse, erkender de at de var/er i restordre.
Noget senere, - er så lang tid siden at de ikke kan huske det!
Nu gider jeg ikke mere!
Det kan ikke anbefales at købe hos højttalerbutikken, det roder/sjusker og de har den dårligste forretningsmoral jeg er stødt på. Og pengene har de jo fået, så hvorfor bekymre sig mere om det!
Gode Priser - Hurtig Levering
Jeg havde brug for et par højtalere til en god pris, og en rimelig kvalitet. Jeg fandt den hos Højtalerbutikken. Jeg bestilte Lørdag de kom med GLS Tirsdag. Kvaliteten på mine nye højtalere er rigtig god, til den lave pris jeg fandt dem til. Jeg er godt tilfreds med mit køb.
absurt
Jeg skulle købe 2 højtalerenheder, og det var et must at de var der dagen efter. Det var hen på eftermiddagen da jeg ringede, og fik en meget grundig men hurtig vejledning af de forskellige produkter jeg overvejede at bestille. Efter vejledningen var det ingen sag at tage det rigtige valg, aht. hvad jeg skulle bestille. Jeg gik på nettet og bestilte mine højtalere, og ca 19 timer efter var de på min adresse. Det kalder jeg absurt hurtig levering og god service.
Hurtigt og nemt - kan kun anbefales.
Fandt hurtigt og nemt det jeg ville købe. Betaling og levering gik bare som det skulle.
Ekstrem god netbutik
Fik en rigtig god information og vejledning pr. tlf. og leverancen kom 2 dage efter bestilling. Der vil jeg bestemt handle igen.
God vejledning og hurtig service
Havde en god korrespondance om passende højttalerenhed til mine gamle højttalere. Fik anbefalet god enhed som til en god pris har blæst liv i højttalerne.