Hobbii.dk

Oceniono na 5 z 5

Beställde 3D ark på hemsidan. Beställde mina ark på måndagen och fick det på torsdagen med posten, onsdag var röd dag. Hobbi.dk har ett bra utbud på 3D ark jämfört med panduro hobby. Dem är dessutom... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt i den fineste orden! Modtaget bestilte varer uden problemer - forsvarligt pakket og til meget billige priser! Har kun et ønske " Et større varesortiment". Tak for en perfekt handel, vender ger... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

jeg købte 3D ark, som var langt billigere end de vejledende priser, jeg modtog mine varer dagen efter jeg bestilte (og jeg bestilte veogmærket først om aftenen). der har hele tiden været god og venli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var ved at panikke, da jeg skulle til at lave 3D-julekort og opdagede, at jeg manglede jule-skaneloner. Jeg fandt hobbi.dk på nettet, søgte på forskellige varer og, vupti, så havde jeg fundet alt... Zobacz więcej

1. Sklep hobbystyczny
  2. Przędza

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hobby – Alt til kreativ hobby. Hama og meget mere - 3D Ark Karton og papir Værktøj og tilbehør Lim og klister Makin's Clay Stickers Scrapbooking Hama Perler Kunstnerartikler Støt Brysterne Stempler og puder Grønlandsk perlesyning Fiskars Filt Magasinet Hobby Nyt Styropor Mal efter tal Lysfremstilling Bånd og tråd Smykkefremstilling Pailletter Diverse Vatprodukter Stoffarve FIMO hobbyartikler, 3D ark, 3D, HAMA, scrapbooking, billing boats

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kjapp levering og lave priser

Bestilte perlebrett fordi det var eneste stedet jeg fan brett formet som stjerne. Hadde pakken 3 dager etterpå. To tommler opp!

Mvh hobbyentusiast i Norge

31 maja 2012
Oceniono na 2 z 5

Øv.....

Jeg har bl.a købt perler, men jeg synes ikke de lever op til det jeg så på hjemmesiden! De så rigtig flotte ud, men de ligner børneperler og er meget større i virkeligheden end på billedet! Og så mener jeg at have bestilt øreringe i "sølv",men har modtaget "guld"! Jeg synes ellers jeg gjorde mig meget umage med bestillingen. Jeg tør ikke bestille mere hos jer, da jeg ikke føler mig sikker på produktet jeg kan se, eller om jeg får den vare jeg har ønsket. Jeg ved godt at jeg kan returnere, men det koster jo også, og vi har et stramt budget på ungdomsskolen! Kh

19 kwietnia 2012

Meget effektivt

Jeg fik mine varere meget hurtigt og udover at i var de billigste indefor det lysgele og væger jeg købte, så havde i også meget godt i jeres sortiment! Jeg vil klart anbefale jer!

22 grudnia 2011

5 stjernet hurtig betjening

Hej.........vil bare sige at Jeg fik en super hurtig betjening og levering, da jeg bestilte nogle få ting, som jeg bare lige stod og manglede. Jeg vil helt sikkert bruge hobbi.dk næste gang jeg skal bestille noget kreativt. De har mange skønne og spændende materialer på deres side.
K.h Stina

1 września 2011

Hobbi

Jeg købte rørperler og plader på hobbi.dk . Og kan varmt anbefale den. Hurtigt levering og billig i forhold til andre steder! God service.

3 lipca 2011

Super service!

Jeg købte guldhjertestickers og fik en fremragende service, da jeg havde misforstået antallet af stickers. Kan varmt anbefale Hobbi.dk :)

31 maja 2011

super service

Det er en sand fornøjelse at handle med jer,og super service at man for sine vare dagen efter at man har bestilt.....Køber gerne der igen...

24 maja 2011
Oceniono na 4 z 5

Limprikker

Vi købte limprikker lørdag aften og modtog dem tirsdag med posten.

Eneste minus: at der kun kan betales med dankort/visa-dankort

14 kwietnia 2011

Formidabelt

Godt og reelt firma at handle hos. Fine produkter, god levering. Mange gode og spændende tilbud tilbud, der giver lyst til at købe hobbyting igen og igen.
Irene Paulsen.

5 marca 2011
Oceniono na 1 z 5

Har betalt,men har kun modtaget nogle af mine varer

Jeg bestilte flere forskellige varer hos Hobbi.dk,og fik også min pakke i løbet af få dage. Desværre manglede der nogle varer, selvom det fremgik af følgesedlen at alle varer var med.
På trods af flere henvendelser har jeg aldrig fået svar på mine reklamationer, ej heller fået de manglende varer eller pengene retur.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at handle her!

23 lutego 2011
Oceniono na 1 z 5

Har aldrig modtaget mine varer!

Købte d. 26.11.2010 2 pakker fimoler hos hobbi.dk, men jeg har aldrig modtaget det! Jeg har flere gange sendt dem en mail, men jeg får intet svar. Kan se at rigtig mange andre har samme problem og mange har givet dem 1 stjerne, så jeg forstår simpelthen ikke hvordan de kan rangere så højt herinde, det er da næsten mere utroværdigt end firmaet!

14 lutego 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej