Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en vare den 27. marts 2025. Samme dag modtog jeg en mail med beskeden: "Din ordre fra marts 27, 2025 er færdig og sendes i dag." Men varen er aldrig kommet frem. Den 17. april skre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Opdatering. Hermed ordre nummer 4656 På ordre bekræftelsen fremgår at der er betalt 39 kr. for forsendelsen. På skærmbilledet stod der at der blev betalt for forsendelse med omdeling. Tja.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Rossmax MJ701 blodtryksmåler var OK. Dansk brugervejledning hertil ligeså. Men USB Data Tranfer programmet leveres som et link til Rossmax hjermmesiden, hvor man "bare selv kan tage det". Først skal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse da det jeg har bestilt mangler en ledning, der sendes en ny ledning, denne er dog også forkert og mit apparat duer derfor ikke. Når jeg kontakter kundeservice omkring produktet, skriv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca sprzętu i zapasów do szpitali

Napisane przez firmę

MediGroup er leverandør af medicinsk udstyr og diagnostiske hurtigtest. Vi leverer til regioner, apoteker, sygehuse og praktiserende læger i Danmark og Sverige. På www.hjemmetest.dk har vi udvalgt en række produkter, som kan gøre en forskel for dig. Hvert produkt kan på sin måde enten hjælpe dig eller være med til at forbedre din hverdag. Du kan som forbruger købe mange af de samme produkter, som de professionelle til en fornuftig pris. Vi lægger vægt på, at du som kunde har hurtig og nem adgang til os. Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten per telefon eller e-mail.

1,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

1,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

et stort minus til post danmark

Jeg fik en seddel i postkassen at jeg kunne hente min pakke på vejgård posthus den 30 maj, da jeg kom var pakken sendt til et andet sted. Jeg kunne da komme igen lørdag den 31 maj. Da jeg kommer er pakken helt forsvundet. Jeg kan få et udskrift og selv kontakte post danmark. Det gør jeg og venter en halv time i telefonen:o( Jeg får besked på at pakken er røget retur og vil blive genleveret mandag den 2 juni. Da den ikke kommer ringer jeg til Post Danmark, de oplyser at nu er pakken på vejgård posthus...Jeg venter der i 40 min. og endelig lykkedes det at få pakken som var ok Så vælg et andet selskab til at levere jeres pakker.

2 czerwca 2014

Kære Elsemarie,

vi kan desværre ikke svare på Post Danmarks vegne, da de blot yder en service, som vi betaler for. Der er ikke umiddelbart nogle acceptable alternativer til privatpakker for en mindre virksomhed som vores.

Desværre kommer det, som i dette tilfælde, til at gå ud over os via mindre gode anmeldelser på Trustpilot.

Oceniono na 2 z 5

Køb af UASure måler

Blev betjent hurtigt, varen kom til tiden, og ser også gedin og fin ud.
Men kan man regne med nøjagtigheden af måleren, har i dag fået taget en blodprøve på hospitalet, og lavet en selv med USSure måleren, og den ene måling viser et resultat på 480, og USSure måleren på 220, det er ikke godt nok.

15 maja 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Jan, vi har talt sammen og jeg vil, som aftalt, sende dig nye teststrimler når de kommer os i hænde - forventet medio/ultimo juni.

Oceniono na 3 z 5

Udmærket produkt, hurtig levering, men instruktion mangelfuld

Rossmax MJ701 blodtryksmåler var OK. Dansk brugervejledning hertil ligeså.
Men USB Data Tranfer programmet leveres som et link til Rossmax hjermmesiden, hvor man "bare selv kan tage det". Først skal man vælge mellem en 370 Mb alm zip fil og en 48 Mb 7zip fil. 370 Mb tager laaang tid at downloade, og 7zip kan de færreste un-zippe. Dernæst skal man selv vælge ret sprogversion, og finde ud af at installere. Det kræver nogen IT indsigt . Der burde fra Hjemmetests side medfølge en udførlig dansk instruktion.

20 kwietnia 2014
Oceniono na 3 z 5

Jeg har lige købt produktet så jeg kan ikke vurdere endnu om det virker men ellers har servicen været tilfreds stillende :-)

19 kwietnia 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Lea, vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, da du handlede med os.

Desværre bliver 3 stjerner betragtet som en dårlig og ikke blot neutral karakter, hvorfor din gode oplevelse af virksomheden ikke kommer til sin ret.

For fremtiden, vil jeg gøre opmærksom på, at du godt kan vente med at vurdere både virksomhed og produkt indtil du har haft mulighed for at afprøve den købte vare - du gemmen blot e-mailen fra Trustpilot og besvarer den, når du føler dig rustet til det.

Oceniono na 4 z 5

Hjemmetest er fantastisk

Men jeg skriver ikke mere på Trustpilot , da min mening om en ubehagelig oplevelse ikke kunne godkendes.

19 grudnia 2013

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Tak for din anmeldelse, Birthe. Jeg vil gerne lige pointere overfor de af vores kunder, der læser denne anmeldelse, at det ikke var Hjemmetest, der fik eller afviste en dårlig kommentar fra Birthe.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt varer ved Hjemmetest og fik en meget fin service og varerne svarede til mine forventninger.

18 grudnia 2013

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Lis, tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for andre kunder, at de kan se, hvilken slags netbutik de handler med, så din anmeldelse betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

lynhurtig levering

Hjemmetest.dk leverer varen hurtigt (bestilte fredag og fik leveret med postdanmark om mandagen). Har kun gode erfaringer efter to handler her i julemåneden.

17 grudnia 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej