Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en vare den 27. marts 2025. Samme dag modtog jeg en mail med beskeden: "Din ordre fra marts 27, 2025 er færdig og sendes i dag." Men varen er aldrig kommet frem. Den 17. april skre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Opdatering. Hermed ordre nummer 4656 På ordre bekræftelsen fremgår at der er betalt 39 kr. for forsendelsen. På skærmbilledet stod der at der blev betalt for forsendelse med omdeling. Tja.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Rossmax MJ701 blodtryksmåler var OK. Dansk brugervejledning hertil ligeså. Men USB Data Tranfer programmet leveres som et link til Rossmax hjermmesiden, hvor man "bare selv kan tage det". Først skal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse da det jeg har bestilt mangler en ledning, der sendes en ny ledning, denne er dog også forkert og mit apparat duer derfor ikke. Når jeg kontakter kundeservice omkring produktet, skriv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca sprzętu i zapasów do szpitali

Napisane przez firmę

MediGroup er leverandør af medicinsk udstyr og diagnostiske hurtigtest. Vi leverer til regioner, apoteker, sygehuse og praktiserende læger i Danmark og Sverige. På www.hjemmetest.dk har vi udvalgt en række produkter, som kan gøre en forskel for dig. Hvert produkt kan på sin måde enten hjælpe dig eller være med til at forbedre din hverdag. Du kan som forbruger købe mange af de samme produkter, som de professionelle til en fornuftig pris. Vi lægger vægt på, at du som kunde har hurtig og nem adgang til os. Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten per telefon eller e-mail.

1,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

1,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Perfekt service men uigennemskuelige priser

Bestilte 3 pk. feather barberblade hos dem. Sådanne pakker er små og kan sendes med alm. post. Havde kun muligheden for at vælge pakke uden omdeling. De bonger mig for 38,- Dkk, de sender pakken som alm. post med frimærker pålydende 18,- Dkk. Principielt synes jeg det er forkert hvis det var for håndteringen de resterende 20,- Dkk skulle gå til. De burde afspejle sig i deres pris på varen så man har en sammenlignings grundlag. Men der er ikke andre danske hjemmesider hvor jeg kan bestille de blade og jeg gav gerne 20,- Dkk ekstra for de 30 blade. Så er da tilfreds.

20 października 2014

SUPER - HURTIG LEVERING

Da jeg kun har haft den bestilte vare en ugestid, kan jeg kun bedømme selve forløbet fra bestilling til modtagelse, og dette var simpelthen perfekt; jeg bestilte varen på nettet, og næste dag modtog jeg varen med Post Danmark, leveret til døren.

Oven i købet gav mit medlemskab af Ældre Sagen 300 kr. i rabat.

Vil ikke have betænkelighed ved at handle med firmaet igen.

Venligst

Erik Iversen

15 października 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Erik, tak for den fine anmeldelse, den betyder meget for os. Jeg håber du får stor glæde af det købte. Med venlig hilsen Louise/MediGroup

nemt og hurtig

Bestilte vare mandag og allerede onsdag blev den leveret. Men havde betalt for at få sms besked, som først kom ½ dag efter at jeg havde hentet pakken.....så det er spild af penge (det kostede en stjerne)

7 października 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Lise, jeg beklager, at SMS servicen ikke har fungeret. Det er en service, som vi abonnerer på hos Post Danmark - og vi har gjort opmærksom på, at den ikke har fungeret optimalt.

Louise/MediGroup

Troværdig

Et super godt produkt, som blev leveret dagen efter den var bestilt.

6 października 2014

Super

Det var læt at bestille og det kom hurtig frem.

3 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Nemt, hurtigt og billigt!

Købte comfort U puden til næsten halv pris ift. andre steder jeg havde set den og modtog den 2 dage efter. Elsker min nye pude og dejligt at det hele var så nemt. Og var ekstra vild med den gratis levering :0)

8 sierpnia 2014

Kære Anja,

tak for den fine anmeldelse, jeg er glad for, at har haft en god oplevelse, da du handlede hos os.

Louise / MediGroup

triglycerid måling virker ikke

Vi har købt måleapparatet og strips til kolesterolmåler og triglycerid måler. Hver strip er ret dyr, og de første to strips fik vi ikke glæde af, fordi vejledningen ikke var særlig tydelig. Nu har vi lært at bruge kolesterolmåleren, men efter tre strips, der ikke virkede med triglyceridmåling, har altså brugt ret mange penge på ingen måling. Ellers virker det godt nok

28 czerwca 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Karen, jeg beklager, at manualen har været vanskelig at følge. Det er ikke noget vi har haft problemer med tidligere. Vi gennemgår jævnligt vore danske vejledninger - og vil bestemt være opmærksomme på beskrivelsen af de enkelte målinger ved næste opdatering. Med venlig hilsen Louise Iversen/MediGroup.

Oceniono na 5 z 5

God betjening og levering.

God betjening og levering og kan anbefales til mine bekendte.
Reaktionen er kraftigere på venstre fod end på højre fod.

19 czerwca 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Hej Curt, tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Til de interesserede kan jeg oplyse, at Curt har købt cirkulationstræneren Maxx Ultra.

Hilsen
Louise Iversen/Medigroup

Oceniono na 5 z 5

Seriøs firma med hurtig levering

Købt: Bækkenbundstræner, meget udførlig vejledning der gjorde det nemt at komme igang og vælge program

Bivirkning: Man får lyst til sex :-)

12 czerwca 2014

Hej Lena,

tak for din anmeldelse af ITouch SURE.

Bækkenbundstræneren er en af vores absolutte favoritter, det er dejligt at høre, at du også har stor glæde af den.

Hilsen
Louise Iversen / MediGroup

Trustpilot er lynhurtig

Jeg synes, at det er fantastisk, at man bestiller den ene dag og har varen den næste. 5 stjerner for det.

11 czerwca 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Kate, tak for den flotte anmeldelse.

Vi bestræber os på, at yde en god service og levere hurtigt, det er dejligt, at høre at det også er den oplevelse vores kunder har.

Kunne ikke gøres bedre

Da jeg havde haft problemer med afsendelsen af bestillingen, således at der var afsendt samme bestilling 2 gange indenfor et par timer, blev jeg kontaktet via mail for at klargøre om dette kunne være rigtigt. Hvlket var rart da det var en fejl.
Fuld tilfredshed, hurtig ekspedition, dag til dag levering.

9 czerwca 2014
Oceniono na 3 z 5

Nem hjemmeside - fejlbehæftet leverance.

Brug roligt hjemmesiden - den er meget overskuelig.
Du kan følge varen hele vejen. Der leveres rigtig hurtigt.
Varen var fejlbehæftet og jeg har sendt reklamation, men endnu intet svar - formentlig på grund af sammenfald af Grundlovsdag og Pinse.

8 czerwca 2014

Odpowiedź od Hjemmetest.dk

Kære Birgitte, vi besvarede din mail umiddelbart efter pinse og klarede problemet. Som aftalt, kontakter du os blot, hvis du skulle opleve yderligere problemer.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej