HH Tele

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en Doro-fastnettelefon, som kom dagen efter bestillingen. Telefonen var ellers efter sigende udgået af produktion, så var lykkelig for at finde den på nettet, og så var HH Tele endda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en Garmin Nüvi 465T torsdag middag, allerede fredag modtog jeg min GPS, formidabel hurtighed i levering, dansk manual var der også, så allerede 1 time efter modtagelsen kunne jeg teste den... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte men gps opdatering onsdag morgen kl. 8.30, skulle bruge denne allerede om torsdagen, ringede derfor og forhørte mig om der var mulighed for at min vare kunne blive eksp. så jeg kunne nå at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde først ventet et par dage fra en anden forhandler (blev uskudt efter bestilling). Bestilte hos HH tele, tjekkede op pr tlf om varen var der. Der blev svaret straks uden en irriterende telfonslu... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

super forløb

Må melde jeg har haft et super forløb, ringede til dem før bestilling, da der på shoppen kun stod 1 stk tilbage, og jeg ville meget gerne være sikker på at kunne købe gps´en som en gave. Alt var under total kontrol og jeg var meget heldig at kunne afhente varen dagen efter på deres adresse.. Super kan jeg kun sige.

28 kwietnia 2010
Oceniono na 2 z 5

Hurtig men forvirrende

Hurtig levering, men en alternativ betjening. Det er MEGET svært at få fat i den personlige betjening - og har indtryk af at forretningen sker fra køkkenbordet. Fik desuden leveret til faktureringsadressen og ikke leveringsadressen!!

27 kwietnia 2010
Logo HH Tele

Odpowiedź od HH Tele

Vore telefoner er åbne fra kl. 9,00 til 17,00 daglig, så det er muligt af få personlig betjening. Vi har åbenbart ikke fået udskrevet papiret til leveringsadressen, beklager.

Fejlfri bestilling og ekspedition

Købte en navigations dvd hos HH-tele.dk nemt at bestille på hjemmesiden, og der var hurtig levering så den kunne bruges efter et par dage hvilket passede mig godt pga opdatering af gps.

24 kwietnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Min Garmin kom dagen efter jeg bestilte, selv om det var kl. 1700 jeg afgav ordren. Nem og overskuelig hjemmeside

23 kwietnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet med HH-tele flere gange, både privat og indkøb for det firma jeg er ansat i. hver gang er handlen gået glimrende. Engang skulle jeg have en vare der ikke var på listen, men da jeg henvente mig til HH-tele kom den starks på og handelen gik igennem. En fornøjelse at handle med HH-tele.

20 kwietnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Hurtig, effektiv og god service

bestilte opdaterings-DVD til min Garmin og fra det øjeblik varen blev bestilt og til få dage efter den lå i min postkasse må jeg sige det er ikke sidste gang jeg handler med HH Tele.

18 kwietnia 2010

hurtig og god service

Købte en Garmin Origon 550. efter at have afgivet bestilling
ringede jeg til HH- tele og han sage st han godt kunde må og sende den samme dag
så jed havde den dagen efter kl 12
det er ikke første og heller ikke sidste gang jeg handler med HH-Tele

16 kwietnia 2010

Kan ikike gøres bedre

Købte et Garmin nüvi Lifetime kort. Modtog kortet med posten dagen efter bestillingen.
Prisen passede og gennemførelse af bestillingen var let og ligetil
Meget fint.

13 kwietnia 2010

God service

Hurtig levering, god behandling ved personlig henvendelse, bedste anbefalinger.Mvh Claus

8 kwietnia 2010

SÅDAN!

Jeg købte en Garmin Forerunner 205--meget fornuftig pris-bestilling askeonsdag,leveret påskelørdag-SÅDAN!

7 kwietnia 2010

Garmin opdate

Hos hh-tele har jeg købt en opdatering til min garmin, nemt, billigt og uden besvær. 5 stjerner

5 kwietnia 2010

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej