Bestilte en Doro-fastnettelefon, som kom dagen efter bestillingen. Telefonen var ellers efter sigende udgået af produktion, så var lykkelig for at finde den på nettet, og så var HH Tele endda... Zobacz więcej
HH Tele
Bestilte en Garmin Nüvi 465T torsdag middag, allerede fredag modtog jeg min GPS, formidabel hurtighed i levering, dansk manual var der også, så allerede 1 time efter modtagelsen kunne jeg teste den... Zobacz więcej
Bestilte men gps opdatering onsdag morgen kl. 8.30, skulle bruge denne allerede om torsdagen, ringede derfor og forhørte mig om der var mulighed for at min vare kunne blive eksp. så jeg kunne nå at... Zobacz więcej
Havde først ventet et par dage fra en anden forhandler (blev uskudt efter bestilling). Bestilte hos HH tele, tjekkede op pr tlf om varen var der. Der blev svaret straks uden en irriterende telfonslu... Zobacz więcej
Industrivej 3, 7490 , Aulum, Dania
- 96 41 91 51
- info@hh-tele.dk
- www.hh-tele.dk
Garmin Edge cykelcomputer
Har tidligere (for 3½ år siden) købt Garmin Edge 305
Har nu købt Garmin Edge705
Hurtig levering, fair pris begge gange
Vildledende salgsvejledning og uvilje til at kompensere
Har købt opdatering til GPS ved HH Tele.
Varen svarede ikke til beskrivelsen på hjemmesiden.
Svaret var, at det kunne da godt være, at det ikke var beskrevet godt nok, men jeg kunne bare returnere varen.
Jeg havde foretrukket, hvis de havde stået ved deres fejl og sendt det, jeg havde bestilt. Det andet er for nemt.
_____________________
Så indrømmer I jo sådan set også, at I har haft en forkert beskrivelse på hjemmesiden..... :-)

Odpowiedź od HH Tele
Lynhurtigt
Jeg bestilte et "nüMaps Lifetime opdatering, Europa." 26/5 kl 16.30.
Fik mail at det var sendt 26/5 kl. 16.43.
Modtog det med posten 27/5.
Det kan ikke gøres bedre.
Køb af håndholdt GPS
Jeg har købt en håndholdt GPS Dakota 20 - selvom der stod på hjemmesiden at ikke på lager, så kom blev den afsendt samme dag jeg bestilte og jeg fik den hurtig. En lille pakke som passende med indholdet og det kom forsvarligt frem.
Nu skal den bare pakkes ind og gives som gave.
HH Tele er bare kanon
Opdatering til min garmin gps. Super levering - kom med posten dagen efter, let og problemfri hjemmeside og ingen forstyrende elementer ved bestilling. Tak
Bestilte Garmin eTrex H
Levering og pris som lovet. Der kigger jeg også næste gang jeg overvejer GPS
5 stjerner - Super service.
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen !!!
Garmin Zumo 660 GPS
Købte en Garmin Zumo 660 GPS og fik den leveret inden for to dage. Alt hvad jeg skulle bruge var i pakken. Benyttede GPS´en da jeg hentede min morotcykel i Tyskland. Turen hjem, over to dage, med GPS og motorcykel, var en ren fornøjelse og leg. Pludselig har jeg fået et uundværligt hjælpemiddel.
hurtig levering
i får 4 stjerner da ekspitiontid og levering gik som det skulle. Det eneste deer er at sige er at i sender en meddelse om at registerer pruduktet med det samme, men der mangler et usb kabel for kunne gøre dette
hilsen Søren
Kort til Garmin Edge
Købte kort til min Garmin Edge. Meget hurtig levering. Tak.
lavede bestilling efter kl 17, og havde varen næste dag med posten - virkelig effektivt!
Har simpelthen ikke tidligere oplevet sådan en service fra et web-ordre firma.
God hjemmeside med attraktive priser
Bestilte Garmin Forerunner hos HH Tele. Havde den "i hånden" dagen efter.
Gratis fragt
Bestilte et kabel til en gps og fik det leveret 2 dage efter fragtfrit for 100 kr mindre end hos konkurrenterne.
Hurtigt leveret og ekspideret
Jeg er meget tilfreds, især den hurtige levering
Super handel
Købte en garmin gps..ordre ,service forsendelse i top. Handler gerne hos HH tele igen
Top kundeservice - og hurtig ekspedition
Super telefonhjælp - og lynhurtig ekspedition.
Hurtigt uden problemer
Købte et Garmin Nüve LifeTime opdateringskort. Leveret som lovet - bare i orden