Het Bijlesbureau Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

From the very first contact, you were always approachable and quick to help us. Although it took us some time to make a decision, you were always available to answer our questions. The tutor you chose... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden van de gekregen hulp voor mijn zoon!!! Voor kinderen uit kansarmere gezinnen is dit jammergenoeg niet haalbaar door de redelijk hoge tarieven...zij zouden het nochtans vaak goed kunnen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden! We werden heel snel geholpen. Er werd vooral ook goed geluisterd om te detecteren waar het 'probleem' zich precies situeerde. We kregen een coach/studiebegeleider toegewezen voor onze z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fleur is een studente die onze dochter geholpen heeft met Frans. Alleen maar positieve opmerkingen! Zij geeft op een heel goede manier bijles, weet waar er moet bijgeschaafd worden, en heeft onze d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Korepetytor

Napisane przez firmę

https://www.hetbijlesbureau.be/reviews Het bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen en Brussel. Wij zorgen voor individuele lessen en studiebegeleiding voor alle niveau's (lager, secundair, hoger en middelbaar onderwijs) en voor alle vakken (wiskunde, wetenschappen, talen, informatica, studiemethode, huiswerkbegeleiding, ...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Top service

Eerste keer gebruik gemaakt van de diensten. Heel snel een gepaste leerkracht bijles gevonden, en de lesgeefmethode klikte direct tussen mijn zoon en leerkracht. Super dus voor ons!

28 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Zeer snelle reactie voor bijles…

Zeer snelle reactie voor bijles statistiek. Margaux was echt top, ze liet mij zelf dingen doen en als ik iets niet begreep legde ze het zeer goed uit!

22 grudnia 2020

Inhalig zonder service

Op het eerste zicht een goed bureau, indien ze al een lesgever vinden, maar uiteindelijk toch inhalige profiteurs gebleken. Dit bedrijf consulteren brengt het risico mee om geen lesgever te ontvangen en toch 75 euro te betalen. Blijkbaar kost het administratief 75 euro om géén lesgever te vinden.
Maar wat als ze wel een lesgever voor jou vinden? Dan bestaat nog het risico dat deze (in mijn geval om redenen buiten zijn bereik) de lessen annuleert. In mijn geval belandde de lesgever in het ziekenhuis. Ik heb toen uiteraard gezegd dat ik alle begrip had voor de situatie en zou wachten op contact voor het verplaatsen van de lessen. Dit kwam er echter nooit, mijn examen echter wel en nadat ik geslaagd was had ik natuurlijk geen lessen meer nodig. Geen enkele les ontvangen dus. Opnieuw, wel 75 euro (bijna 25% !!! van het totale bedrag) betaald.
Schandalig dat een zogenaamd professioneel bureau 75 euro vraagt voor absoluut niets. Ik raad iedereen van harte af om ooit dit bureau te contacteren.

26 listopada 2020
Logo Het Bijlesbureau

Odpowiedź od Het Bijlesbureau

Beste,

Indien u de lessen wenst te annuleren kan dat kosteloos alvorens we u een lesgever hebben aangewezen. Indien u niet 100% tevreden bent van de lesgever of er is een probleem kan u ons dat laten weten. Dan kijken we kosteloos voor een vervanger. Indien u echter éénzijdig beslist de lessen te annuleren nadat een lesgever is toegewezen wordt er inderdaad wel aan kleine administratieve kost aangerekend.

Maartje

Maartje was heel professioneel en goed voorbereid- de kinderen vonden het een topjuf!

12 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Ik heb bijles Frans mondeling gevraagd…

Ik heb bijles Frans mondeling gevraagd voor mijn twee zonen, er is snel een lesgever gevonden, er is een goede klik med de leraar, het geheel gebeurt online, iedereen heeft zich hier goed aan aangepast. Ik ben dus tevreden en heb de lessen verlengd.

10 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een bijles gevraagd voor…

Ik heb een bijles gevraagd voor wiskunde maar ze hebben geen lesgever gevonden en ook niets laten weten maar ze hebben mij factuur gestuurd van 75€ voor een service die ze niet hebben aangeboden. Ik zal het zeggen geen contact opnemen op deze bureau.

-update
Als er geen service wordt aangeboden kan je moeilijk zeggen dat het eenzijdig was!

3 marca 2020
Logo Het Bijlesbureau

Odpowiedź od Het Bijlesbureau

Beste,

We hebben u wel degelijk een geschikte lesgever toegewezen. Omdat u daarna heeft besloten de lessen éénzijdig te annuleren wordt er inderdaad wel een administratieve kost aangerekend.

geen bijles en nog 75 euro moeten betalen

Ik heb een aanvraag tot bijles wiskunde gedaan. Na 1 maand had het bureau nog altijd geen lesgever gevonden. Ik ben hierdoor zelf verder gaan zoeken naar een lesgever. Binnen de week had ik er 1 gevonden. Voor een gespecialiseerd bureau vind ik het zeer straf dat Het Bijlesbureau niet sneller een lesgever kon vinden. Het topje van de ijsberg is dat ik nog 75 euro heb moeten betalen voor "de service" van hun. Na 1 maand geen lesgever vinden en ik jullie daarna melden dat ik er zelf 1 heb gevonden noem ik geen service. Ik zou dit bureau aan iedereen afraden. Zoek verder naar een beter en meer betrouwbare service voor bijlessen.

21 grudnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej