Het Bijlesbureau Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

From the very first contact, you were always approachable and quick to help us. Although it took us some time to make a decision, you were always available to answer our questions. The tutor you chose... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden van de gekregen hulp voor mijn zoon!!! Voor kinderen uit kansarmere gezinnen is dit jammergenoeg niet haalbaar door de redelijk hoge tarieven...zij zouden het nochtans vaak goed kunnen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Korepetytor

Napisane przez firmę

https://www.hetbijlesbureau.be/reviews Het bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen en Brussel. Wij zorgen voor individuele lessen en studiebegeleiding voor alle niveau's (lager, secundair, hoger en middelbaar onderwijs) en voor alle vakken (wiskunde, wetenschappen, talen, informatica, studiemethode, huiswerkbegeleiding, ...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Heel positieve ervaring met bijlessen Frans

Fleur is een studente die onze dochter geholpen heeft met Frans. Alleen maar positieve opmerkingen! Zij geeft op een heel goede manier bijles, weet waar er moet bijgeschaafd worden, en heeft onze dochter wat meer plezier gegeven in de taal Frans.
Enige puntje van kritiek naar het bijlesbureau => vrij hoge tarieven

16 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Ilias is een heel enthousiaste…

Ilias is een heel enthousiaste bijlesgever, hij is altijd goed voorbereid en geeft productieve feedback. De manier van les geven met de iPad maakt de lessen interessanter. Hij heeft perfect kunnen inspelen op de achterstand die ik heb opgebouwd door heen het jaar. Kortom, zeker aan te raden!

8 czerwca 2021

Goede hulp

Toffe bijlesleerkracht die heeft geholpen bij extra inzichten te krijgen in de materie. Was op tijd bij de afspraken en vroeg altijd welke onderdelen moesten worden behandeld.

1 czerwca 2021

GRATIAS TIBI

Alvast bedankt aan iedereen, vooral de lesgevers die onze dochter hebben bijgestaan. Ze kan weer een nieuw begin maken en is vooruit geholpen.

30 maja 2021

Prima service

Prima service. Onze zoon werd op een correcte, betrokken en enthousiaste manier geholpen. Extra zelfvertrouwen er bovenop!

30 maja 2021

Franse les door Mitchell Selie

Franse les door Mitchell Selie. TOP! Rustige, zeer professionele docent waarvan ik zeer veel heb bijgeleerd. Ondanks ik al een redelijke bagage in Frans spreken heb heeft hij perfect kunnen inspelen op mijn behoeftes : mij vnl op zakelijk vlak en in situaties waarbij je minder positieve communicatie dient te doen, beter kunnen uitdrukken in het Frans. Absolute aanrader!

24 maja 2021

Bijles fysica

Het duurde even voor er een geschikte leraar gevonden werd. De leraar was zelf nog in opleiding, maar heeft dat zeer goed gedaan ! Hij was stipt in de afspraken, vroeg op voorhand wat moest behandeld worden en gaf zijn les op een enthousiaste, duidelijke manier ! Indien nodig, zou ik zeker opnieuw beroep op hem doen !

24 maja 2021
Oceniono na 3 z 5

op voorhand het volledige bedrag betalen

Wij hebben een goede lesgever toegewezen gekregen voor onze zoon. Echter wat verbijsterend was was dat het totale bedrag zijn +-800 euro volledig diende betaald te worden bij aanvang. Een dergelijk bedrag zou in schijven moeten worden gevraagd. Vooral omdat het de 1e keer was dat we samenwerkten met het Bijlesbureau. Vreemde praktijk vond ik dat. Naderhand lees ik in de algemene voorwaarden dat indien er geen lesgever wordt gevonden of indien er wordt geannuleerd er toch een administratieve kost dient betaald te worden. Wat ook al vreemd is. No cure no pay lijkt me hier de meest correcte houding. Dus ik vermoed dat de factor geluk hier belangrijk was voor ons dat er een lesgever werd gevonden.

27 kwietnia 2021
Logo Het Bijlesbureau

Odpowiedź od Het Bijlesbureau

Beste,

Bedankt voor de feedback. Zeer leuk voor ons om te horen dat u tevreden bent van de lessen en de lesgever.
Op uw andere opmerkingen wil ik wel graag nog even antwoorden:
- Standaard is het inderdaad zo dat het volledige bedrag wordt betaald bij opstart van de lessen. Voor een bedrag van 800 euro is het indien u dat wenst wel mogelijk in 2 schijven te betalen.
- Uiteraard hoeft u bij ons geen administratieve kost te betalen indien we voor u geen geschikte lesgever kunnen selecteren. Wij doen een zeer grondige selectie en indien we toch niemand geschikt hebben hoeft u niks te betalen. De administratieve kost wordt enkel aangerekend indien u plots beslist de lessen te annuleren nadat u een geschikte lesgever is toegewezen.

Ik hoop dat ik dit voor u hiermee heb verduidelijkt en uw vertrouwen in Het Bijlesbureau daarmee is bevestigd?

Oceniono na 4 z 5

Kreeg vlug antwoord en mijn zoon was…

Kreeg vlug antwoord en mijn zoon was heel tevreden over de lesgever. Die was heel flexibel en heeft zelfs op zondag les gegeven. Nu nog de punten afwachten voor zijn toets maar toch al tevreden tot dusver

21 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden van de lesgeefster

Heel tevreden van de lesgeefster. Op korte tijd heel wat bijgeleerd. Lessen werden duidelijk gegeven en tot het ook begrepen was ! Zeker een aanrader !

9 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Vlotte en fijne samenwerking!

Zeer snel een lesgever toegewezen gekregen, hele fijne en vlotte samenwerking, mijn zoon heeft terug meer zelfvertrouwen gekregen door een positieve coaching en goede uitleg van de materie

27 marca 2021

Zeer tevreden! TOP!

Zeer tevreden! We werden heel snel geholpen. Er werd vooral ook goed geluisterd om te detecteren waar het 'probleem' zich precies situeerde. We kregen een coach/studiebegeleider toegewezen voor onze zoon. Hij heeft hem 'leren leren' en vooral positief gecoacht. Onze zoon geloofde opnieuw in zichzelf, kreeg methodieken aangereikt om zijn leerstof zelfstandig te verwerken en kon enkele successen boeken. Zijn attitude is helemaal veranderd! Een verademing!

24 marca 2021

snelle hulp en reactie

Ik was heel snel geholpen ,er was redelijk snel een leerkracht gevonden en ben ook zeer blij met de lesgeefster die me les geeft zij neemt haar tijd voor het uit te leggen en doet dit ook goed. Ik ben tevreden!

28 grudnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej