Denne anmeldelse gælder Ballerup. Her er altid mega koldt! Jeg har altid indesko på men på trods af dette fryser jeg. Medbragt mad og drikke må ikke tages med ind men på stort set alle borde står der... Zobacz więcej
Min datter på 7 år og jeg var en tur i Hermans Hule Holbæk i dag, og i bund og grund en god dag, men jeg ville ønske, at der gik 1-2 medarbejdere rundt og holdt opsyn om børnene overtrådte reglerne. J... Zobacz więcej
Hermans hule i Skanderborg fortjener mindre end én stjerne. Der er HAMRENDE ulækkert og beskidt som bare pokker… alle isene er krystalliseret, deres fryser er ulækker, banenfluer OVERALT ovenpå... Zobacz więcej
Mit kort blev spærret, så abonnementet hos Hermans Hule skulle fornyes, selvom vi ikke længere havde brug for medlemsskabet. Netflix og ChatGPT blev opsagt uden problemer, da vi ikke havde tilmel... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er en legelandskæde til de små (ca. op til 10 år) med masser af aktiviteter både til motorisk læring med fart på og legesager til stille leg. Vi tilbyder både dagsbilletter og billigt medlemskab, som giver adgang til alle Hermans Huler i Danmark. Medlemskabet følger børnene, og det er derfor ligemeget hvem der kommer med børnene. Her er madpakker mere end velkomne, vi sælger dog også diverse snacks.
Dania
- www.hermanshule.dk
Virkelig for ringe at halvdelen af alt…
Virkelig for ringe at halvdelen af alt legetøj der er det er ødelagt både værktøj og militær legetøj i jeres Horsens afdeling de må i kunne gøre bedre
Beskidt sted
Holbæk hermans hule
Beskidt sted , vaskede mine børn så snart vi kom hjem.
Alt for mange store børn i småbørns afdelingen. Og ikke mindst en Flabet kundeservice.
Glad og tilfredse
Vi mistede vores datters jakke i Hermans Hule i Horsens. Vi oplevede fantastisk service i forhold til at finde “de skyldige” og få fat i jakken igen. Vi kommer ofte og er generelt meget glade for stedet.
Mangel på rengøring
Min familie og jer, har idag været i hermans hule i Silkeborg, en af flere omgange og vi har ved hvert besøg oplevet et beskidt og meget rodet legeland.
• Støv og fnullermænd, overalt
• Madrester på gulv og borde.
• Is pinde liggende flere steder i legelandet.
• Pletter på gulvet flere steder.
Og det er bare nogle af det man kan opleve siddende samme sted.
Der er en betydelig mangel på rengøring og dermed hygiejnen i jeres legeland. Og jeg må indrømme, at jeg synes ærligt ikke, at I kan være bekendt, ikke at opretholde, en bedre rengøring standard for et legeland..
Jeg kunne forstå på, nogle af de andre forældre i legelandet, at de har klaget over rengøringen flere gange, og jeres undskyldning er, at I har haft personale der ikke har gjort deres arbejde. Det er simpelthen ikke en godkendt undskyldning.
I er som firma ansvarlig for, at holde hyppigt øje med rengøringen, og da dette er en tydelige mangel, så er det jeres ansvar, at få styr på det. Ikke kun overfor jeres ansatte som arbejder i dette, men også overfor de børn og forældre, der kommer i jeres legeland og for at forhindre sygdomspredelse.
Vi er vilde med Hermans Hule i Horsens
Vi er vilde med Hermans Hule i Horsens, og har kun gode erfaringer og oplevelser med stedet!
Hermans Hule i Esbjerg er et super fint sted for børnene
Hermans Hule i Esbjerg er det mest fantastiske sted/legeplads for mindre børn.
Her er SÅ meget fint legetøj og ofte også nye ting så det er altid spændende for børnene at komme her. Vi er her ofte med vores børnebørn , det kan klart anbefales,- her er også altid pænt og rent når man kommer til åbningstid. MEN, kommer man op ad dagen er det en værre rodebutik, der er så at se ingen voksne der rydder op, selvom det står klart på skilte at det forventes. De voksne sidder blot og dovner i større eller mindre grupper mens børnene river fat i alting og lader det ligge et tilfældigt sted. Det kan man ikke være bekendt .
Hermans Hule Silkeborg
Hermans Hule Silkeborg
Havde første og nok også sidste besøg i HH i Silkeborg.
Faciliteterne var egenligt ok, men hygiejnen var ikke i orden.
Vi kom til åbningstid, og der var tydelig vis en mangelfuldt rengøring af legeområdet.
Der var møgbeskidt på gulvet, bl.a. madrester. Skumpuder og køretøjer havde pletter og stænk fra noget der lignede blod og /eller kakao. Trappen op til toilettet var fuld af pletter, og dertil kom manglende udluftning.
Jeg ved ikke hvor tit de har rengøring på, men må være alt for sjældent.
For at opsummere - klamt.
Elendig sted
Elendig sted i city 2, sidste gang jeg træder benene derind. lugter af sure sokker, strammeste omklædningsrum til 5 personer, nærige priser, dyr indgang iforhold til de få legesteder de har derinde, og en chef som ikke kan finde ud af kundeservice.
Hermans hule Odense
Vi er meget tilfreds med Hermans hule i Odense. Godt koncept, fin prisniveau, passende legetøj og meget fint størrelse til et legeland og man har et overblik som forældre.
Herlig dag! men dyr butik
Trods regnvejrsdag og fuld parkeringsplads var der ekstra kapacitet indendørs. Passende mængde OK personale. Pænt og rent. Ikke engang lidt dårlig lugt på toilettet. Mit barnebarn blev mæt af leg efter 5 1/2 times gode oplevelser. ENESTE MINUS er prisniveauet i butikken. Man skal købe sine drikkevarer på stedet. Men resten kan jo holdes på et minimum. Kaffen friskbrygget på rent udstyr (jeg hader smagen af belægninger i kaffekander osv), men en i særklasse billig/kedelig kaffe. Og vandet er da billigere end i DSB 7-eleven.
Hermans hule horsens
Jeg vil bare udtrykke min yderste tilfredshed med kundeservicen i Hermans Hule i Horsens! En sag med nogle glemte ting blev undersøgt helt til bunds med både overvågning og kontakt til dem der var på arbejde!
Stort tak!
Lever ikke op til deres forpligtelser
Desværre blev vi bondefanget af Hermans Hule, vi har et svært handicappet barn som vi med de regler osv. Der er i Hermanshule med nød og næppe kunne deltage.. desværre var der mange gæster af anden etnisk oprindelse som ikke overholdt reglerne så det var et rent kaos i Hermans hule i Viborg. Ung arbejderne som måske ikke helt var klædt på til deres arbejde, håndhævede ikke reglerne hvilket resulterede i at vi havde vores dreng med i Hermans hule to gange, men vi var desværre bundet til 3 måneders betaling selvom Hermans hule ikke selv lever op til deres forpligtelser..
Øv øv..
Jeg har haft en helt særlig oplevelse…
Jeg har haft en helt særlig oplevelse med medarbejder Ditte i Hermans Hule i Ballerup, som gik ekstra langt for at løse en svær problemstilling. Jeg ringede ind, og hun brugte flere dage på at hjælpe mig. Det er en sand fornøjelse, når man kan mærke at man ikke bare bliver behandlet som et nummer i køen, men at medarbejderne ser én som menneske og lytter i stedet for bare at afvise.
Dertil skal det selvfølgelig siges at Hermans Hule i Ballerup er stort, lækkert, spændende for børnene og ikke mindst SÅ dejlig rent. Kan varmt anbefales til alle!
Vi er faste brugere af Hermans Hule i…
Vi er faste brugere af Hermans Hule i Horsens, og vores datter ELSKER det! Det er et fantastisk sted med masser af sjove aktiviteter. Hun har brugt det siden hun var lidt over ét år – og hun elsker det stadig, nu hvor hun nærmer sig 3 år.
Ifølge hende er mandag ugens værste dag – for der har de lukket :-)
Børn fortjener bedre
Børn fortjener bedre. Første og sidste tur. Kolding Herman hule juni 2025. Forfærdelig indeklima, alt for lidt for hele 125 kr dagsbillet. Ingen frugt i sigte udover typiske slik/chips/sodavand. Teenage medarbejder kan kun svarer “skriv en e-mail til os om det, vi er i øvrigt 1,5 Time fra lukketid så jeg kan ikke” blev der sagt, når man spørger om vedkommende evt ved hvordan man kan få noget oxygen til stedet. For nuværende inhumant værested, det fortjener børn ikke.
Hermanns Hule Horsens
Altid en god oplevelse hos Hermanns Hule i Horsens
Man bliver altid mødt med et smil hos Hermanns Hule i Horsens! Personalet er utroligt imødekommende og venlige, hvilket gør besøget ekstra behageligt – både for børn og voksne. Mine børn elsker legefaciliteterne og får altid masser af sjov og bevægelse ud af besøget. Det er tydeligt, at der er tænkt over både sikkerhed og legelyst. En varm anbefaling herfra – vi kommer helt sikkert igen!
Jeres medarbejdere må gerne være lidt…
Jeres medarbejdere må gerne være lidt smilende og imødekommende når man spørge hende om noget, hun virker ikke til at være tilfreds med at arbejde på stedet. Ryster på hovedet af børnene og svar ikke tilbage. Ellers er det et fint sted for de mindre børn. Det kunne være dejligt med længere åbningstider. Vh Anwar
We felt Hermans Hule like scam
We felt Hermans Hule like scam. My kids went there for one time entry like we go to Leo or Lego. But the receptionist made an subscription. After six months they sent a reminder for 821. DKk.
Århus hermans hule
Jeg skriver til jer, da jeg desværre har oplevet flere udfordringer under mine besøg i Hermans Hule med mit barn. Århus
For det første er hygiejnen bekymrende. Det lugter ofte ubehageligt, og generelt virker det ikke som om, der bliver gjort tilstrækkeligt for at holde stedet rent og indbydende.
Derudover har jeg lagt mærke til, at en del forældre – særligt mødre – samles for at snakke og spise sammen, mens deres børn leger uden opsyn. Dette skaber desværre en utryg situation, især for de mindre børn, da nogle af de større børn kaster med legetøj og generelt opfører sig voldsomt. Flere forældre ser ikke ud til at tage ansvar for deres børns adfærd, og det går ud over andres oplevelse af stedet.
Jeg ved, at der er regler, men det virker desværre ikke som om, de bliver håndhævet i praksis. Det virker i nogle tilfælde som om, Hermans Hule bruges som et sted, hvor man kan ignorere sine børn for en stund – og det går desværre ud over fællesskabet og sikkerheden.
Jeg håber, I vil tage disse bekymringer til jer, både i forhold til at forbedre hygiejnen og opfordre forældre til at tage ansvar for deres børn, så alle kan få en god og tryg oplevelse i Hermans Hule.
Kommunikation/ information af medlemskab
Virkelig utilfreds med deres medlemskab, man ikke kan se nogle steder, hvad man er tilmeldt, så vælger man at ændre sit medlemskab, kan man ikke se det nogle steder, eller du får en tilbagemelding om de har ændret det.
Så nu står jeg og har betalt flere måneder, hvor mine børn har kunnet tage en ven med. Som vi ikke har brugt, fordi vi ikke har vidst vi havde det.
Har ringet og skrevet flere gange til dem, om den store pris stigning, den ene gang skulle jeg sende en mail, men kom der ingen svar på. Mega dårlig oplevelse, legelandet er vi godt tilfreds med, men kommunikationen helt hen i været. Og derfor mange penge spildt, man ikke har fået noget for. Så for denne gang, takker jeg nej tak til hermans hule desværre.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.