Ja så er det da også betalt.
Vi har I dag holdt fødselsdag for vores dreng i Viborg legeland. Fødselsdag begyndte kl 10, altså når legeland åbner. Trods det, at vi var DE FØRSTE i legelandet, var der beskidt alle vejne. På de stole der var ved vores plads, lå der kagekrummer og krymmel, fra noget der måske engang har været en trøffel. Og "hvide" kaffekander der stod på baren, til tag selv kaffe, var stribet af gammel kaffe rester.og da jeg ved en fejl kom til at ramme en servietholder ved siden af kaffekanderne, var det tydeligt at den bar ikke har set en klud, MEGET LÆNGE. Jeg var ikke selv på toilettet,men min søn sagde det lugtede temmelig meget derude. Derudover var der så koldt derinde af vi voksne,måtte sidde med jakker på, selvom der hang en varmeblæser lige over vores bord. Denne var tydeligvis slukket.
Denne oplevelse var for 11 drenge og kostede intet mindre end 1630 kr. Og vi havde SELV mad og drikkevarer med. Så 1630 for en KOLD, BESKIDT OG HELT IGENNEM ØV-OPLEVELSE, med en lille sluchice til hver af børnene og en 3 cm stor bamse i gave.
16 listopada 2025
Opinia niezależna