Jeg kan varmt anbefale Helsingør Tandcenter. Jeg har været patient hos den samme tandlæge siden 2016, og jeg har været meget tilfreds med hele forløbet gennem alle årene. Personalet er altid venl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik i går opereret to visdomstænder ud. Selvom den ene tand var lidt besværlig, følte jeg mig virkelig tryg og i gode, kompetente hænder hos Martin. Martin er virkelig professionel, rolig og try... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg skulle have fjernet 4 visdomstænder hos Martin kl 9. Under en time senere var jeg færdig behandlet og jeg kunne tage hjem. De eneste smerter forbundet med operationen var bedøvelsen og jeg følte m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er Helsingør Tandcenter. Vores helt primære fokus er at give vores patienter en god oplevelse ved tandlægebesøget. Vi er meget opmærksomme på, at et tandlægebesøg for mange forbindes med ubehag og frygt. Derfor gør vi alt for at hjælpe vores patienter igennem behandlingerne på den mest behagelige måde. Det gør vi ved at have åbenhed omkring hele behandlingsforløbet, behandle nænsomt og smertelindrende og ved at udføre arbejdet grundigt og med høj faglighed. Klinikken åbnede i 1973 og har altid haft prioriteret at lave behandlinger af højeste kvalitet med et ønske om en langvarig relation til vores patienter med fokus på at kunne bevare sunde tænder gennem hele livet. Vi stræber altid efter at give vores patienter den rette behandling ud fra den enkelte patients individuelle ønsker. Vi glæder os til at se dig på klinikken!
Stengade 81, 3000, Helsingør, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Personalet er altid venligt, imødekommende og professionelt, og man føler sig godt taget imod fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Behandlingerne bliver altid forklaret grundigt, og jeg føler mig tryg og i gode hænder.
Det er tydeligt, at de sætter en ære i at levere behandling af høj kvalitet og skabe en god oplevelse for deres patienter. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til Helsingør Tandcenter.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Den bedste tandlæge jeg har haft. Og jeg har haft en del.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Jeg har igennem en længere periode gået fast hos tandlæge Emilie, og jeg oplever altid rigtig god behandling. Særligt i forbindelse med tandlægeskræk og dårlige tidligere erfaringer, er Emilie dygtig til at altid give en berolighende hånd på skulderen, og er særlig opmærksom på at tage behandlingen i roligt tempo. Jeg føler mig altid i trygge hænder og taget godt imod. Jeg har igennem de sidste par måneder blandt andet fået trukket 2 kindtænder ud og den første helede uden problemer, infektioner eller smerter! I dag er det dagen efter jeg har fået min anden kindtand ud og jeg har ingen smerter overhovedet. Min varmeste anbefaling af Emilie og klinikken i det hele taget!

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Martin er virkelig professionel, rolig og tryghedsskabende. Jeg vil anbefale alle, der skal have lavet et tandkirurgisk indgreb, at besøge Martin og Helsingør Tandcenter.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Var angst for at få opereret en visdomstand ud. Men endte som en god oplevelse, da personalet var dygtige, lydhøre, tålmodige og gode til at informere. Ringer og følger op på din behandling og svarer kompetent på spørgsmål. Kan derfor klart anbefale Helsingør Tandcenter. Deres almindelige tandeftersyn har også altid været en god oplevelse, hvor jeg er blevet mødt af dygtige og imødekommende medarbejdere.

Helsingør Tandcenter
Tandlæge Line Groth Clausen's tandbehandling var yderst professionel med gode fornuftige forklaringer på hele forløbet, samt opringning dagen efter om alt var ok.
Sådan skal det gøres.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Altid tryg og god behandling. Emilie er fagligt stærk og har hjulpet mig med alt fra tandgener til det “kosmetiske”. Jeg føler mig altid passet godt på og velinformeret.
Jeg anbefaler Helsingør Tandcenter til alle! ♥️🦷

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Sille er mega dygtig grundig og meget kompetent.- og der er ikke noget der gør ondt🩵

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Jeg var hos tandplejeren Sille, som var ny i klinikken for mig. Det var en helt fantastisk oplevelse. Hun mødte mig i alle mine skavanker og fik mig beroliget med det samme, hvor hun tog hensyn til alle mine behov. Jeg følte mig tryg og gik der fra med en god oplevelse😃 Tak for det🙏 Vil absolut anbefale hende, hvis man har lidt tandlægeskræk ☺️

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Virkelig tryg og rar oplevelse hos Line. Har normalt tandlægeskræk, men alt var smertefrit og trygt. Blev informeret godt igennem processen.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Personalet var venlig, imødekommen med rigtig god faglig tilgang til behandling med råd og vejledning.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Tandlæge Martin er meget behagelig og kompetent.
Jeg fik løbende information om, hvad der skulle ske (implantatbehandling).
Jeg er desværre en kylling, men Martin sørgede for, at det ikke gjorde ondt, da implantatet blev boret op i kæben.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Det er jo aldrig en rigtig rar oplevelse at være hos tandlægen, men her føler man sig altid i gode hænder - jeg har været patient (kunde?) i otte år.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Jeg fik trukket en visdomstand ud i går, jeg blev rigtig godt informeret om hvad der skulle ske, i dag ringede min søde tandlæge , og spurgte hvordan natten var gået. Det giver en stor tryghed, at man ikke bare er overladt til sig selv.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Sofies ro og støtte var fantastisk. Tak
Og sød assistent og elev. I det hele taget var alle søde, smilende og jeg følte mig set og hørt af alle, inklusiv receptionisten der tog imod mig og gav mig god tid.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Har aldrig før følt mig så tryg i en tandlægestol som nu.
Min tandlægeskræk er langsomt forsvundet i løbet af den tid jeg har været i behandling hos Line. Hun er bare den bedste.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Har kommet der i mange år. Hver gang en god oplevelse. Faglige dygtige, god stemning i klinikken, rimelige priser.

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Fik fjernet en visdomstand, som virkelig har skabt problemer. Det tog 20 minutter fra jeg satte mig i sædet, til tanden var blevet fjernet og og jeg var blevet syet sammen igen. Fuldstændig smertefrit.
Helsingør Tandcenter kan varmt anbefales!

Odpowiedź od Helsingør Tandcenter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.