Hekwerkonline Recenzje 2677

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Ik ben in eerste instantie goed geholpen door Hekwerk Online. Ik heb de tekeningen van mijn terras gestuurd en zij hebben daar passende hekwerken en onderdelen bij uitgekozen. Dat gaf vertrouwen e... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Op vrijdag 27 februari vroeg ik per mail naar een offerte voor 19m hekwerk met een privacydoek. Ik meldde verder dat we dit op factuur wilden. Op 10 maart kreeg ik een aanvraag om verdere gegevens... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z ogrodzeniami
  2. Wykonawca ogrodzeń
  3. Sklep ogrodniczy
  4. Ogrody wertykalne

Napisane przez firmę

Hekwerkonline heeft jarenlange ervaring in verkoop en montage van hekwerken, tuinafscheidingen en afrasteringen zoals gaas, schanskorven en uiteraard hout beton schuttingen. Ook zijn wij actief rondom sportvelden en bedrijfspanden en plaatsen we pannakooien. Wekelijks verkopen en bouwen wij ook houten overkappingen en kapschuren, niks is ons te gek. Ons team is jaren actief in de tuin(afscheiding) branche, hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring van de producten zoals wij die aanbieden. Op hekwerkgebied bieden we alles wat er te krijgen is en wij breiden ons assortiment nog elke dag uit. Onder de categorie Tuinleven vind je dan ook parasols, cortenstaal en veel meer. Hekwerkonline staat achter de kwaliteit van zijn producten. Waar we kunnen is het Nederlands geproduceerd. Leveren van de hekwerken, schuttingen en overige producten doen wij met eigen bussen maar ook met vervoerders - wij gaan voor lange samenwerking. Plaatsen van hekwerken, poorten, schuttingen doen wij met eigen mensen. Zoveel als mogelijk. Kwaliteit staat hierbij voorop. In overleg met jou als klant een mooi project opleveren. Tevens werken wij samen met partners die in de drukke periode voor ons plaatsen. Een partner selecteren wij op kwaliteit. Ook dit levert jarenlange samenwerkingen op. Als webshop bieden wij uitstekende en supersnelle service - altijd met een persoonlijke touch. Hekwerkonline, dat is grenzeloos gemak!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Niets kopen! Zeer slechte service

Mijn advies: Koop niets bij dit bedrijf! We hebben hier weken geleden schuttingen besteld met de maat 130x180. Ze werden redelijk snel geleverd, maar helaas wel in de maat 180x180. Foutje kan en mag, maar helaas krijgen we op geen enkele manier contact met het bedrijf. Ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op onze mails. We zien nu pas dat de laatste reviews erg negatief zijn. Op hun site staat nog altijd een positieve trustpilot. Dit is duidelijk gebaseerd op hun service en kwaliteit van een hele tijd geleden. Nu lijkt het bedrijf het niet op orde te hebben en lijden de klanten hier duidelijk onder.

Wij hebben het bedrijf nu een duidelijk termijn gegeven waarbinnen ze nog kunnen reageren en de fout kunnen herstellen; of juiste materialen leveren of het geld terug. Hopelijk pakken ze het nu goed op. Foutje kan, maar zet je a.u.b. wel in om het op te lossen. Slechte service.

Dus nogmaals: ga NIET met dit bedrijf in zee! Het is geen betrouwbaar bedrijf.

20 marca 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Beste DP, op basis van je naam kunnen we geen order herleiden. Kun je het ordernummer doorgeven of een mail sturen zodat we even contact met je kunnen opnemen hierover.

Oceniono na 3 z 5

Goede service, maar problemen in het hoogseizoen

Ik ben in eerste instantie goed geholpen door Hekwerk Online. Ik heb de tekeningen van mijn terras gestuurd en zij hebben daar passende hekwerken en onderdelen bij uitgekozen. Dat gaf vertrouwen en werkte prettig.

De levering verliep helaas minder goed. Mijn bestelling kwam ongeveer twee weken later dan geadverteerd en de communicatie daarover was matig. Op het moment dat er geleverd zou worden, was het lastig om contact te krijgen. In het hoogseizoen lijkt de klantenservice minder bereikbaar te zijn, wat het oplossen van problemen moeilijk maakt.

Uiteindelijk heb ik wel contact gekregen en ben ik netjes geholpen. Het is dus zeker geen slecht bedrijf, maar ik zou aanraden om in het hoogseizoen extra rekening te houden met vertraging en beperkte bereikbaarheid.

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Hallo Oliver, dank voor je review. Het klopt inderdaad dat we in het hoogseizoen minder goed bereikbaar zijn en niet iedereen meteen ter woord kunnen staan.

Top service Hekwerk Online

Het bestellen ging super chill, daarna is er binnen een week contact opgenomen. Een afspraak op vrij korte termijn ingepland met Mika. De monteurs waren top, hadden behalve een emmertje water niets nodig. Waar nodig werd overleg gepleegd en oplossingen aangedragen. Strak hekwerk geplaatst waar wij erg blij mee zijn. Mannen, top gedaan!

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Beste Harry, Dank voor je positieve review en fijn dat alles naar wens is uitgevoerd.

Oceniono na 2 z 5

Paar keer gebeld waneer ze kwamen…

Paar keer gebeld waneer ze kwamen brengen werd niet goed door gegeven eindelijk dag van bezorging top chaufeur gehad maar bestelling niet compleet netjes gelijk gemeld volgende dag word geregeld inmiddels meer dan 2 week gewacht tot levering reden sorry.druk inmiddels wat anders geregeld om door te kunnen mail gestuurd met vereken maar enige wat je krijgt word geleverd ga bij vervolg project naar een ander.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Beste Albert en Anne, vervelend dat jullie dit zo ervaren hebben maar we hebben (meermaals) aangegeven dat (na)bestellingen/leveringen op dit moment een minimale levertijd hebben van 5-15 werkdagen. Tevens was het pakket al onderweg met DHL maar heb je de track en trace hiervan gemist/niet gezien. Neemt uiteraard niet weg dat wij in 1x de bestelling goed hadden moeten leveren, nogmaals onze excuses hiervoor.

Oceniono na 1 z 5

meerdere bestellingen gedaan - slechte service

meerdere bestellingen gedaan, kleine poort- hoge poort, hekwerk met poort. Het is nog geen één keer goed gedaan, leveringen zijn incompleet of verkeerde afmetingen. Er wordt steeds toegezegd dat het zsm mogelijk wordt opgelost maar inmiddels is onze tuin al 6 maanden "open", wachten nog op één laatste onderdeel! Daarnaast slecht bereikbaar

26 marca 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Hallo Linda en Mick, helaas zijn inderdaad niet alle zendingen goed gegaan en hebben we uitgelegd/uitgezicht waarom dit fout is gegaan, nogmaals onze excuses. Het laatste onderdeel is inmiddels ook verzonden/geleverd.

Oceniono na 5 z 5

Dit is een zeer vertrouwd bedrijf

Dit is een zeer vertrouwd en betrouwbare partner in hekwerken. De klantenservice is van een responsief hoog niveau en zeer pro-actief, vriendelijk en behulpzaam, ook in geval van eventuele retouren. We hadden contact met Kevin & Jeroen en met beiden hebben we uitermate positieve ervaringen. We komen hier uiteraard terug in geval van toekomstige nieuwe bestellingen.

18 lutego 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Bedankt voor de positiever review Marnix

Oceniono na 3 z 5

Aanvraag tot offerte wordt omgevormd tot bestelling?

Ik meldde verder dat we dit op factuur wilden.
Op 10 maart kreeg ik een aanvraag om verdere gegevens te leveren om een factuur op te stellen.
Ik had nog geen offerte gekregen.
Diezelfde dag, 10 minuten later, kreeg ik een orderbevestiging in mijn mailbox met tal van fouten in. Deze fouten gingen van adres tot verkeerde items. Nergens stond er vermeld dat het een proforma factuur was. Spijtig gemiste kans...

10 marca 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Hallo Guy, dit betreft echter een misverstand. Door de aanvraag van een offerte / factuur hebben wij een conceptorder aangemaakt met (pro forma) factuur om aan je vraag te voldoen, dit is uiteraard geen definitieve bestelling.

Oceniono na 1 z 5

Wij kregen ons hekwerk geleverd op de…

Wij kregen ons hekwerk geleverd op de afgesproken dag. Echter werden de schroeven en klemmen niet meegeleverd. We hebben dezelfde dag telefonisch contact opgenomen om dit te melden omdat de volgende dag een aannemer zou komen om het hekwerk te plaatsen. We hebben niets meer gehoord, terwijl ze beloofde om het uit te zoeken en met een oplossing te komen. Nu moeten we een aannemer betalen voor werk wat hij niet kan doen. Erg slordig en niet acceptabel. En extra kosten voor niets.

3 marca 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Hallo Monique, nogmaals excuses dat de schroeven niet mee zijn geleverd zodat het hek niet dezelfde dag gemonteerd kon worden. Wel fijn te horen na telefonische toelichting dat je uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat nu de montage gereed is.

Oceniono na 5 z 5

Levering met montage van tuinpoort (5m)

Onlangs bij Hekwerkonline een metalen tuinpoort van 5 meter besteld. Voor de zekerheid ook even telefonisch contact gezocht met een medewerker(Mika). Dat gaf duidelijkheid aan 2 kanten. De levertijd werd ingeschat op 3-4 weken maar dit bleek al snel veel korter te worden. Na ruim een week werd het hek geleverd en gemonteerd door 2 uitstekende vaklui. We waren aangenaam verrast door hun nauwgezette en rustige werkwijze. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen, we zijn er blij mee. De communicatie via mail en telefoon verliep soepel en prettig. Mochten we ooit nog weer een hek nodig hebben dan bestellen we die weer bij Hekwerkonline.

19 lutego 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Beste Dykes, dank voor je positieve review en fijn dat alles naar wens is verlopen!

Oceniono na 2 z 5

Hekwerkonline levert naar eigen inzicht

Hekwerkonline levert schijnbaar willekeurig uit. Bij een bestelling die rechtstreeks bij een klant geleverd zou worden leveren ze 4 weken te vroeg waardoor ik extra kosten moet maken om de bestelling op vrijdagavond langs de weg vandaan te krijgen. Dit probleem bij hen neergelegd en dan zeggen ze “Ja sorry, overheengelezen”. Einde verhaal, niet professioneel en ook niet klantgericht. Erg jammer want afpraken nakomen vind ik erg belangrijk, zeker als zakelijke klant.

6 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Hele snelle levering met een hele…

Hele snelle levering met een hele vriendelijke bezorger! Ziet er prachtig uit en wat ik zo fijn vond is het netjes neerzetten van de levering en de vriendelijkheid. Ik kan niet wachten tot het hek staat!

11 lutego 2026

Zeer onbetrouwbare partij

Zeer onbetrouwbare partij. Sinds augustus met ze bezig, resultaat na 5 maanden: een onafgemaakte schutting. Ondanks veel bellen en mailen weigeren ze het karwei af te maken. De monteurs zijn vriendelijk maar op kantoor zijn het prutsers en weten ze niet wat ze moeten bestellen Tip: betaal de factuur in delen of achteraf anders hoor je nooit meer iets van ze...

12 stycznia 2026

Odpowiedź od Hekwerkonline

Goedemorgen Matthijs. Kun je even je ordernummer geven, of aan ons mailen dan zoeken we even uit waar dit fout gaat.

Oceniono na 5 z 5

Top service! Prachtig hek!

Een prachtig hek besteld en telefonisch nog extra verduidelijking gekregen over wat wel en niet mogelijk was. Helaas werd het hek wat later geleverd dan in eerste instantie de planning was, maar ook hier werden we keurig over op de hoogte gehouden!
Vandaag heeft monteur Sander het hek geplaatst en wij zijn ontzettend tevreden met het werk wat hij geleverd heeft en ook zeker de service! Zo kunnen wij er weer jaren tegenaan! Dankjewel hekwerkonline en vooral dankjewel Sander! Top service!👍🏼

11 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej