Havas-IT.dk

Oceniono na 5 z 5

jeg havde et kritisk problem med min cpu køler, hvilket viste sig at være en forkert cpu køler der sad i min maskine, problemet blev løst øjeblikket uden at slippe en formue for dele eller arbejdst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min macbook gik i "selvsving" og ville ikke samarbejde - Meget problematisk da jeg sidder og skriver speciale. Jeg tog forbi Havas-it og efter tre-fire timer var min mac fikset. Jeg havde ell... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kom til Havas med ønsket om at få udskiftet harddisk, recovery af data fra den gamle og geninstallation af windows. Havde inden været ved 2 andre forretninger og indhentet tilbud. Ikke nok med at Ha... Zobacz więcej

1. Serwis komputerów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Havas-IT har haft butik og værksted ved Vesterbro Torv siden maj 2010. Jeg startede i 2006 med at køre ud til kunder for at reparere deres computere, men det var en stor lettelse at få butik og værksted i stedet for. Her har jeg alt hvad jeg skal bruge i værkstedet, så jeg kan reparere computeren meget hurtigere. Har du akut brug for at få hjælp på stedet hjemme eller på dit kontor, kan jeg stadig køre ud mod et tillæg.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hold dig fra Havas IT!

En lang historie meget kort: Juan Havas snød mig og skylder mig fortsat 2000 kr. Jeg fik til sidst optaget en samtale, hvori han lover at betale. Det er aldrig sket. Jeg har opgivet at få pengene igen. Det er alligevel for tidskrævende og for lidt til at tage til retssystemet, og det lukrerer han på. Jeg er sådan sikkert ikke i tvivl om, at Juan er en dygtig computermand, men han driver sin forretning på uærlig vis.

14 lutego 2020
Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra dette sted

Husker tydeligt min oplevelse hos Havas-IT. Den var faktisk så dårlig at jeg er nødt til at lave en anmeldelse igen.

Min far og jeg skulle have repareret 2 computere. Den ene brændte sammen af og til, og den anden ville ikke oplade eller tænde med strømforsyning tilsluttet.

Vi kommer ned i butikken og forklarer hvilke problemer vi har med computerne. Ejeren siger at det kan han sagtens klare. Den ene computer som brænder sammen, er en gaming-computer, og jeg forklarer at hele systemet fryser fast når jeg spiller på den. Det er stadig intet problem, da han sagtens kan fixe det, så vi afleverer computerne og tager hjem. Efter en lille uges tid får vi besked om at computerne er repareret og klar til afhentning, så vi tager ned og henter dem og skal af med lidt over 2000 kroner for reparationen. Ejeren forklarer at han har skiftet harddisken i den computer der brændte sammen i ny og næ, og at problemet burde være løst. Min far og jeg er selvfølgelig glade for at høre at vi kan bruge vores computere igen.

Dog går der ikke mere end en dags tid, før vi kan se at der stadig er præcis de samme problemer med computerne, som før vi afleverede dem hos Havas-IT. Derfor vælger vi at tage ned til butikken igen med computerne.

Da vi kommer ind i butikken møder vi ejeren og en af hans medarbejdere. Vi forklarer stille og roligt at computerne stadig ikke fungerer og at vi undrer os lidt over hvordan dette kan lade sig gøre, når nu vi har betalt over 2000 kroner for en reparation der tilsyneladende ikke har gjort noget. Det er tydeligt at ejeren bliver irriteret over dette, da han med en næsvis tone begynder at forklare at han har skiftet harddisken og at det ikke er hans problem at den stadig ikke virker som den skal. Uforstående stiller vi selvfølgelig spørgsmålstegn ved denne udmelding, da han netop havde forsikret os om at han kunne reparere begge computere. Herfra går der ikke mange minutter før ejeren begynder at gå uroligt rundt i butikken, mens han råber og skriger i raseri over at han i hvert fald har gjort hvad han skal, og at computeren ikke er beregnet til at spille på, så derfor er det nødvendigvis vores egen skyld. Manden går helt amok og kan slet ikke være i sig selv. Min far og jeg sidder i en sofa til kunder og kigger undrende på hinanden. Vi forsøger at føre en dialog med ejeren, men han er helt uden for pædagogisk rækkevidde på dette tidspunkt. Den stakkels medarbejder kigger trist og opgivende på sin chef og derefter hen på os, imens han undskylder mange gange for ejerens opførsel. Ejeren er nu så sur at han begynder at svine os til, og det ender med at han forlader rummet helt rød i hovedet af raseri.

Magen til uprofessionel og barnlig opførsel har jeg aldrig før set. Så hold jer langt væk fra dette sted. Det er simpelthen svindel.

12 listopada 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne anbefale Havas-it.

Jeg vil gerne anbefale Havas-it.
Jeg havde en hard disk med billeder, som jeg ikke kunne få adgang til da den var defekt.
Havas-it løste opgaven hurtigt og til en fair pris.
Jeg vender tilbage til Havas-it, hvis jeg igen får it-udfordringer.
Tak Juan.

2 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig betjening og rådgivning…

Virkelig dårlig betjening og rådgivning - Juan Havas kræver betaling forud for alle ydelser, er hysterisk, råbende og intrigant ved enhver henvendelse om spørgsmål til det leverede produkt. Virker nervøs. Har leveret forkerte produkter, trods modsat aftale og har flere gange generet mit personale helt urimeligt efter levering af IT. Vil på det kraftigste fraråde at benytte Juan Havas som it - leverandør! Ved fra andre, at de har haft det på samme måde!

Venligst MK

27 lutego 2019

Odpowiedź od Havas-IT.dk

Velkommende har bestilt produkter hos mig i flere år, indtil, jeg vil bruge velkommendes advokat service til min forlovet, så blev vi uenige om sagen, og Monika anmelder mig her, som respons til min trustpilot vurdering af hendes præstation, som er her: Så ja, dette kommentar er lavet, efter velkommende har købt produkter og services af mig for 2 cifret tusindevis beløb i flere år, så hvis jeg var så dårlig, vil hun ikke havde købt så meget...
Hermed min mening om situationen.
Gangster like - metoder
Vi var ind for en testamente ikke forpligtet konsultation, min forlovede er kræftpatient og havde det svært med at forholde sig til situationen.
Hun bestilt ikke noget konkret, ej fik en ordre bekræftelse. Monica udarbejdede en resume af det der blev drøftet, for at konkretisere den uforpligtende møde, og se om der var ændringer til at kunne så, bestil en testamente og ægtepagt.
Men Monica vil have en åben regning på 8000 eks moms. Vi sagde nej. Monica vil i forlig med 5,000 vi sagde nej. Nu er min forlovede i inkasso.
Jeg har været leverandør af services til dette kontor, og det har altid været bøvlet. Jeg troede at vi kunne hjælpe hinanden, men det var ikke aktuelt, til gengæld, fik min forlovet en mindre depression ud af det. Og som vi alle ved, er stress og sorg den bedste medicin til kræft. TAK.

Meget dårligt oplivelse

Rigtig dårlig kunde behandling og ingen serice fra selve ejeren virksomheden,men derimode mederbejderen er mere service minded.

4 lutego 2019

Odpowiedź od Havas-IT.dk

Jeg er ked af at du har det sådan, heldigvis er du meget alene i din oplevelse, da de fleste kunder er glæde og kommer tilbage.
Hilsen

Havas-IT Super god service

Havas-IT var rigtig god til at få mit lille project, om at få lavet en gamer computer, til virkelighed.
De havde en rigtig god forståelse på mit behov, så vi satte os ned og gennemgik forskellige computer dele, som bedst passede til de spil som jeg nu skulle spille.

Det har været en super oplevelse at handle hos dem, knald god service, og jeg vil handle med dem i fremtiden, hvis nu skulle skiftes nogle computer dele.

Jeg kan klart anbefale at kigge ind hvis i har nogle computer problemer.

1 lutego 2019

Hej Sunne.
Det er dejligt at du har det sådan.
Plus det er en fornøjelse at høre, hvad du mener om butikens niveau.
Tak.

Great service

Great service! Totally recommend :-)

27 listopada 2018

Tatiana.
Thank you for helping me achieve 100 reviews.
You are the butiks Godmommy 😉.
The first 100, will never be the last.
Thank you again.
Regards.

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig, ekstremt dygtig og utrolig engageret. Kan varmt anbefales

22 listopada 2018

Odpowiedź od Havas-IT.dk

Mange tak Thomas for de flotte ord!
Det var dejligt at vi kunne hjælpe dig hurtig og økonomisk.

Excellent service

Excellent service. Had a problem with my keyboard and they fixed it within an hour. Thank you again, guys

19 października 2018

Odpowiedź od Havas-IT.dk

It was our pleasure to help.
Regards.

Oceniono na 5 z 5

Super service og meget proffessionel!

Super service og meget proffessionel!
Uden selv at vide det, så havde jeg dummet mig under en opgradering af min CPU. Jeg kørte den ind til Havas-IT og afleverede den med en kort beskrivelse af hvad jeg havde gjort, og hvad computeren gjorde efterfølgende. Jeg var i butikken ca. kl 17, og blev ringet op 20 minutter senere, hvor han fortalte mig at han havde fundet fejlen, og at der skulle laves flere ting ved computeren, men han gav den en skalle, og så ville den være klar 18:45. Da jeg ankom til butikken cirka 10 minutter før, var computeren oppe og køre igen, og klar til at jeg kunne tage den med hjem. Super venlig, god og hurtig service og så ved han hvad han snakker om! Tak for hjælpen!
-Casper.

26 lipca 2018

Hej Casper.
Mange tak for din vigtig bidrag. Jeg har bygget stationære i over 20 år, i denne periode har jeg erfaret et par ting, som jeg bruger hverdag.
Derfor kunme jeg hjælpe dig straks.
Gaming er en passioneret hobby, og en gang i mellem , skal der en ekspert til, især i high end rigs, så de kører som de skal.
Nyd din smukke pc!
Du har valgt cool ting hele vejen igennem.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent it service til folk der vil have de bedste.

Kompetent it service til folk der vil have det bedste.
Min ny telefon var låst i en uge, men Havas it fik problemet løst på kort tid og prisen var rimelig.

10 lipca 2018

Hej Koffi.
Mange tak for din kommentar om min butik, det var dejligt at vi kunne hjælpe dig så hurtig.

PC nedbrud fixet

Meget fin oplevelse - god og meget kompetent service! Mogens Danielsen, Direktør, Solution Surveys.

3 lipca 2018

Hej Mogens.
Mange tak for dine 5.
Vi har med glæde serviceret dig og din virksomhed, i flere år, flere gange. For os har det altid været en fornøjelse.
Tak igen for din anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

Super service! Gendannet en del af mine filer efter fejl-formatering. SU-venlig og hurtig hjælp!
En del dyrere end jeg først havde forventet, men selvforskyldt.
Anbefaler klart.

1 lipca 2018

Hej Maja.
Jeg synes selvfølgelig ikke, at din reparation var dyrt, men jeg er glad for at du er tilfreds.

Watch out scam company!!

Watch out scam company!!! The idea behind this business is you must pay "run a case" (250Dkk) fee which is obviously not refund. After you pay it he will "look" what he can do with your computer. The problem is that they don't know nothing about computers or they just even don't look into a case. After all he will offer u a second hand computer which is 100years old and claim it is super fast new machine! Highly not recommended unprofessional shop!!! The owner is chaty speaks very good English smiling a lot and promises a lot more... In my case he promise my computer will be done till 18 o'clock ( I came just after opening) "today we are 3 technician so we can do it for sure! When I came at 18 computer was In the same state like I brought it! He didn't even try to fix it and said stop complain (stop complain to costumer!?) its not even worth to fix it (I just want to tell I found other shop in Aarhus and they fixed next day after I brought it) and he refuse to give back 250Dkk... Instead offer second hand computer... If I pay deposit. I still was saying it is not fair if I paid 250Dkk and you didn't even open it. I said to him you just said 3people work today so why you didn't try it? After that he became rough an quote annoyed and start sajng again over its too old computer. we have to bring parts from abroad and said very rude to me 250dkk is "run a case fee" and I'll not give back it!!!

28 czerwca 2018

Odpowiedź od Havas-IT.dk

Oh my God. You certainly used lots of time on me, thank you.
But what happens is that you are confused. And i understand.
Being a foreigner and dont understanding much, about our danish system, as i can see, must be hard on you.
As i said you are confused writting a lot of assumptions that make no sense.
Yes we looked at ur pc, its old and cheap, so i dont recommend a repair, instead a BETTER pc than your potato. But again as confused as you are, u got it wrong, again.
In Denmark we dont cheap repair dying computers, like yours.
Happy if someone else did it. 2 years guarantee for such a low cost PC is a dare i dont take.
Before you gave a 1 star my compnay was number 15 outta 100. Now thanks to you and your missleading 1 star, i went down in ranking. Thanks but please, dont come again, you have done enough damage. Thanks again for your energy. next time have your facts straight.and please. Dont writte anymore. im busy servicing danes that are not confused.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent IT værksted til kunder der vil have det bedste.

Havas-IT er et kompetent IT værksted for kunder der vil have de bedste løsninger. Du får ærligt svar og vejledning efter dine behov. Fik mit data hevet ud af min smadret bærbar PC og lagt det over på USB. Overvejer nu om jeg skal købe brugt computer ved Havas-IT.

13 czerwca 2018

Hej Rasmus.
Hvor er det dejligt, at vi kunne snakke så godt sammen, du har forstået, min koncept, og jeg kan se, at du blev glad for det.
Tak igen for at dele din mening, så kan andre se, hvordan jeg arbejder.
Glæder mig til at levere din ny pc snart!

+ en ekstra stjerne :)

+ en ekstra stjerne :)
Dette for en yderst fremragende service.

Kan på det varmeste anbefale Havas-IT på både service, pris og kvalitet.

Fremover står Havas-IT, for den support jeg skal have i fremtiden på hardware og software

1 czerwca 2018

Hej Susanne
Tak for de 6 STJERNER!
Juan

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej