Haroldspeelhuisjes Recenzje

0,0

Harold Speelhuisjes is dé specialist in maatwerk speelhuisjes, speeltorens, boomhutten en Robinia speeltoestellen. Vanuit onze werkplaats in Schaijk in Noord-Brabant ontwerpen en bouwen wij unieke, hoogwaardige speeltoestellen op maat, volledig afgestemd op jouw tuin, wensen en budget. Wij werken uitsluitend met duurzame houtsoorten als Douglas en Robinia, waardoor onze speelhuisjes jarenlang meegaan en bestand zijn tegen weer en wind. Wat ons onderscheidt is dat wij geen standaard producten uit een doos leveren, maar echt maatwerk. Elk speelhuisje, elke speeltoren en elke boomhut wordt met de hand ontworpen en gebouwd door vakmensen die oog hebben voor kwaliteit, detail en veiligheid. Van een compact speelhuisje voor een kleine tuin tot een uitgebreide speelcombinatie met glijbaan, klimwand en zandbak, wij realiseren het van begin tot eind. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen bouwen. Wij verzorgen ook de complete levering en professionele installatie bij jou thuis, in heel Nederland en België. Zo weet je zeker dat je speeltoestel veilig, stevig en volgens afspraak wordt geplaatst. Je hoeft zelf niets te regelen. Klanten kiezen voor Harold Speelhuisjes vanwege de combinatie van vakmanschap, persoonlijk advies, duurzame materialen en een strakke, verzorgde afwerking. Wij denken graag met je mee over ontwerp, indeling en mogelijkheden, zodat het eindresultaat precies past bij jouw gezin en tuin. Wil je een speelhuisje, speeltoren, boomhut of Robinia speeltoestel op maat laten maken? Neem contact op met Harold Speelhuisjes en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

0,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Brak recenzji

Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.