Erg leuk voor de kinderen. We hadden gereserveerd en we werden vriendelijk naar een tafel gebracht. De pannenkoeken waren lekker, veel keus. Na het eten mochten de kinderen de coin die bij hun pannenk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
3 kwartier op onze pannekoeken gewacht, na toch maar even vragen bij de bediening bleek het niet doorgekomen te zijn in de keuken. Wij zijn weggegaan.
Gereserveerd om hier na de jaarwisseling een lekkere pannekoek te gaan eten met nog 2 andere stellen. Reserveringskosten à 30 euro per stel. Maar helaas, door behoorlijke sneeuwval niet verantwoord... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Zo enorm duur!
Zo enorm duur!
Drie pannekoeken waarvan 1 kinderpannekoek al €11 kost was ik uiteindelijk €86 kwijt..
Het speelpark is opzich leuk maar je kind is zo weg, zo onzichtelijk is het.
Voor ons geen tweede keer meer.
Teleurstelling
In eerste oogopslag prachtig, maar wordt totaal teniet gedaan door de slechte service. We waren iets eerder gekomen om alvast wat te spelen in de speeltuin. Er waren genoeg tafels niet bezet, maar konden toch niets te drinken bestellen omdat we geen reservering hadden op het terras. Op onze gereserveerde tijd in de rij gaan staan , toen beweerde ze dat ik pas 45 minuten later had gereserveerd, terwijl dit verkeerd op hun lijst stond. Of we na 45 minuten terug wilden komen.... Na die tijd dus weer terug. Vervolgens hebben we een half uur moeten wachten voordat iemand simpelweg drinken kwam opnemen. Vervolgens nog 45 minuten voordat we pannekoeken konden bestellen. Deze vonden we qua smaak ook ondermaats. 130 euro verder . Wcs te ranzig voor woorden. Overal plas op de grond en wc papier overal op. Dachten we nog een appeltaart mee te nemen. Een hele appeltaart kostte 25 euro . Maar ondanks dat er nog 3 taarten lagen, konden we geen hele nemen... Deze was voor de volgende dag volgens de medewerker. Wel een halve.. maar dat was dan wel gewoon 15 euro i.p.v. 12.50. vonden we ook al niet netjes. Daarna nog even naar het snoep huisje om afgesnauwd en naar buiten gekeken te worden dat we eigenlijk niets meer konden kiezen omdat ze wilden sluiten. Een plek die kindvriendelijk zou moeten zijn was echt een blamage.
Te druk, overpriced, kwalitatief slecht.
Bij aankomst moet je in de rij, als je aan de beurt bent, krijg je een kaartje met je tafelnummer. Geen aanwijzingen, verder mag je het zelf uitzoeken op het toch wel grote terrein.
Uiteindelijk vonden we onze tafel op het 'terras', wat niet echt een terras is, maar gewoon een rij picknicktafels met nummer bordjes er op. Tussen de waterspeelplek en de schommels. Waardoor er andere ouders op de banken zaten om hun kinderen in de gaten te houden en er natte kleding lag te drogen op de tafel.
Je kan een QR-code scannen om drinken te bestellen, wat handig zou zijn, als er bereik zou zijn op deze (afgelegen) lokatie.
Personeel zie je bijna niet, dus bestellen is wel een uitdaging.
De pannenkoeken waren wel supersnel klaar. Jammer dat er stukken ui in mijn appelpannenkoek zaten, waarschijnlijk worden de pannen zo hergebruikt zonder ze schoon te maken. Personeel doet niks met een klacht daarover, behalve 'het doorgeven'.
Het speelterrein is echt heel groot en het is echt megadruk op een mooie dag. Het is helaas niet overzichtelijk, dus je kind in het zicht houden is een grote uitdaging. Afgezien van de banken die dus blijkbaar terras zijn, zijn er eigenlijk nergens bankjes voor ouders om op te zitten.
De speelplekken zien er wel allemaal leuk uit en passen bij het thema. Restaurant zelf niet gezien, want het terras was daar niet in de buurt en het was echt veel te druk.
Ik vond het overpriced, veel te druk en chaotisch, en de kwaliteit van het eten en de service ondermaats.
Waardeloze bediening
Leuke omgeving voor de kindjes om te spelen, maar waardeloze bediening. Bestelling werd niet opgenomen. Pannenkoeken kwamen maar niet. Er zou dan aan de keuken worden doorgegeven om ze sneller te laten komen om dan een half uur later te beweren dat we geen pannenkoeken hadden besteld. En als kers op de taart was de bediening totaal onverschillig. Zij waren liever op hun telefoon bezig.
Hans & Grietje Pannenkoekenhuis 1 groot drama
Posten
W aldo
Local Guide·1.184 reviews·10565 foto's
een maand geleden
Soms vind je plekken die je eigenlijk alleen in boekjes vindt. Vanuit het niets, want t de weg ernaartoe is kaal en saai doemt een dorp uit de grond. Een fantasiedorp voor de kinderen, waar de ouders even terug kunnen gaan naar hun jeugd …Meer
Video 1 wordt beoordeeld door W aldo
Foto 2 wordt beoordeeld door W aldo
Foto 3 wordt beoordeeld door W aldo
Foto 4 wordt beoordeeld door W aldo+44
❤️3
Marcello Boud
Local Guide·140 reviews·537 foto's
Nieuw
Had veel verwacht na het zien van de reviews maar het viel erg tegen, het park is echt super leuk en vooral voor kinderen helemaal top maar de service in het restaurant was niet heel best, nadat we nog bezig waren met het voorgerecht (waar …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Marcello Boud
Foto 2 wordt beoordeeld door Marcello Boud
Nic Vw
Local Guide·15 reviews·101 foto's
een maand geleden
Super leuke ochtend/middag gehad het is een echte aanrader als je kinderen onder de 12 hebt. Buiten is een grote speeltuin in het thema van Hans en grietje, voor de kleintjes en ook voor de grotere kinderen. …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Nic Vw
Foto 2 wordt beoordeeld door Nic Vw
Foto 3 wordt beoordeeld door Nic Vw
Foto 4 wordt beoordeeld door Nic Vw+6
jolanda jekautz
Local Guide·46 reviews·2 foto's
zojuist
Nieuw
Werkelijk waardeloos met mijn melkallergie zoontje.4x (!!!) Het verkeerde voorgerecht. Letterlijk verkeerde, daarna met kaas, daarna met saus zucht. Na 1 uur nog geen eten! Bedankt voor t voorgerecht.... M'n dochter kwam amper boven de tafel uit met dr mond, en heeft OP tafel gegeten. Z3 mocht niet eens water drinken uit haar eigen beker (met 1 jaar!) En moest een kartonnen rietje...top. Binnen was t 31c!!! Niet te harden. We zaten in een hoekje weggedrukt en konden bijna niets zien van alles. Andere plek kon niet " want was gereserveerd" nou in die 2 uur niemand gezeten. De wc hele vloer nat, en te goor om uberhaupt te gaan, urine en wc papier...oudere mw is bijna gevallen...als.je er iets van zij werd je gek aangekeken.En mocht niet boven nar de wc zodat m'n dochter in de kinderwagen kon blijven...
Want ik kon traplopen!.....buiten is gewoon een leuke speetuin. jammer dat alle knopen van de "heksen" huizen t niet doen! ....nee nooit meer. Dik uur voor dit gereden en duur betaald.
De beleving is leuk voor de kids maar…
De beleving is leuk voor de kids maar de kwaliteit van het eten is mwah en je betaalt wel de hoofdprijs.
Tafels worden niet schoongemaakt
Tafels worden niet schoongemaakt en wanneer je vraagt of ze het schoon kunnen maken, doen ze dat niet. Eten is ook veel te duur!
Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en…
0:43
hekserij124
Jan Huizing
Local Guide·28 reviews·2 foto's
Nieuw
Lekker gegeten en leuke speeltuin.
Jammer dat er bezoekers zijn die eigen consumpties nuttigen terwijl dat niet is toegestaan. Er wordt echter niets van gezegd dus de volgende keer maar eigen drinken en hapjes meenemen. Kennelijk wordt dat gedoogd.
Kim Van Der Heiden
Local Guide·25 reviews·7 foto's
2 weken geleden
Nieuw
Erg leuk! Je moet het zien als een grote speeltuin met verschillende speelplekken en een stuk of drie restaurants die verdeeld zitten over het terrein. Het is echt wel groter als verwacht! Veel glijbanen, springkussens, schommels en hoekjes …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Kim Van Der Heiden
Video 2 wordt beoordeeld door Kim Van Der Heiden
Foto 3 wordt beoordeeld door Kim Van Der Heiden
Foto 4 wordt beoordeeld door Kim Van Der Heiden+2
Janneke G
Local Guide·30 reviews·31 foto's
3 weken geleden
Nieuw
Wij zijn hier voor de 2e keer wezen eten en wederom was het een fantastische ervaring. Wij komen zelf uit het zuiden maar als we in de buurt komen rijden we er graag een stukje voor om. Het is een hele belevenis, alleen al buiten is het …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Janneke G
Foto 2 wordt beoordeeld door Janneke G
Foto 3 wordt beoordeeld door Janneke G
Annemarie ten Klooster
Local Guide·111 reviews·264 foto's
2 weken geleden
Nieuw
Wij hadden warm, mooi weer. Daar door was het erg druk. In mijn ogen te druk. De dames van bediening vlogen er over. Wij zaten binnen. Erg leuk ingericht. Alleen door de drukte redde Wij de 2 uur net niet. Wachten op de Pannenkoeken duurde …Meer
Video 1 wordt beoordeeld door Annemarie ten Klooster
Foto 2 wordt beoordeeld door Annemarie ten Klooster
Foto 3 wordt beoordeeld door Annemarie ten Klooster
Foto 4 wordt beoordeeld door Annemarie ten Klooster
❤️1
Jan Huizing
Local Guide·28 reviews·2 foto's
Nieuw
Lekker gegeten en leuke speeltuin.
Slechtste pannenkoekenhuis ooit.
Slechtste pannenkoekenhuis ooit.
Wij hadden een reservering gemaakt voor 2 personen om 6 uur. Komen daar aan, tafel nog niet beschikbaar. Toen kregen we als oplossing een tafel voor 12 personen? Toch maar even gevraagd aan de bediening of er geen andere oplossing was dan super ongezellig met 2 man aan een grote tafel. Eindstand was dit er niet dus toch maar even buiten gewacht tot we naar onze tafel mochten. Uiteindelijk kregen we onze tafel. Tafel voor 4, super leuke ruimte. Daar is dan ook alles mee gezegd. Na 30 minuten te hebben gewacht (reken even niet de tijd mee die we al buiten hebben gezeten om te wachten op onze tafel) nog steeds geen vraag gekregen wat we wilde drinken.... nu maar weggelopen en naar een ander restaurant gegaan. Schandalig slecht!! Geen aanrader behalve als je liever wacht dan iets eten of drinken
Zeer slechte bediening en slecht eten
We kwamen voor het eerst en ook gelijk de laatste keer! De bediening was chagrijnig en toen ze de bestelling kwam opnemen vroeg ik of ik eerst mocht weten wat de seizoens pannenkoek was…. Hier moest eerst hard over nagedacht worden en toen ik mijn keuze wou doorgeven liep de dame weg en kwam pas 5 minuten later terug. Uitleg was dat er nog vanalles open stond op onze tafel van de vorige gasten……. Pannenkoeken waren zeer droog en niet gaar. Toen mijn man en de kids klaar waren met eten maar ikzelf nog niet wou een meneer van de bediening de tafel al afruimen… heb toen aangegeven dat ik dat niet wou omdat ik nog zat te eten! De beleving erom heen is wel grappig voor de kinderen maar wij komen hier nooit weer en helemaal niet voor het bedrag wat je dan betaald!
Pannenkoekenhuis en Speelpark
Pannenkoekenhuis en Speelpark – Zeewolde
Het Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark is prachtig gelegen en doet qua aankleding echt recht aan het sprookje. De thematische inrichting en de grote speeltuin zijn indrukwekkend – een paradijs voor kinderen waar je als gezin uren zoet kunt zijn. De sfeer is speels en creatief, met veel oog voor detail in zowel het gebouw als de speeltoestellen.
Helaas laat de service flink te wensen over. Ondanks de drukte was het personeel zichtbaar onderbezet en daardoor ongeduldig. We moesten maar liefst 20 minuten wachten op het eerste drankje, en pas na vijf keer navragen werd er überhaupt gereageerd op onze bestelling van het eten. De wachttijd voor het eten liep op tot bijna twee uur, wat zeker met jonge kinderen echt onacceptabel is.
Wat ook zorgwekkend was: midden in de ingang stond een vuurkorf – open en brandend – zonder duidelijke afzetting of toezicht. In een omgeving waar kinderen vrij rondlopen, is dit ronduit gevaarlijk en onverantwoord.
Kortom: een sprookjesachtige locatie met veel potentie, maar de organisatie, veiligheid en gastvrijheid moeten dringend worden verbeterd om aan de verwachtingen te voldoen. Een mooie plek, maar voorlopig niet voor herhaling vatbaar.
Ik geef een 3 voor de beleving
Ik geef een 3 voor de beleving. Mooi speeltuin eromheen. Kinderen hebben vermaakt... maar ik had dit beter gekund.
Pannenkoeken! Kunnen beter.
Ik ken pannenkoekenhuizen met meer keus.
Pannenkoeken waren niet bijzonder.
Hans en grietje beleving: doe meer met scheikunde en licht wat betreft
eten en drinken.... goedkope tentoonstelling van het eten en hoofdprijs hiervoor betaald.
O en het eten? Kwam 1 uur later aan na het bestellen. Het is prima om klanten te trekken maar een kunst om ze te houden. Er valt nog veel te leren.
Nogmaals: beleving van alles eromheen was goed.
Slechte bediening
Normaal altijd tevreden, maar afgelopen zondag niet. Bediening was zeer slecht en
kreeg een half rauwe pannenkoek. De serveersters waren openlijk aan het roddelen. Jammer het was onze vaste 2go plek
Bediening zeer slecht , eten slecht
Bediening zeer slecht , pannenkoeken matig , service waardeloos , bestel een caramel latte macchiato en door je koffie zweven stukjes laffe stroopwafel dus je koffie verziekt en de caramelsaus zat niet op de koffie maar lag op het schoteltje en men geeft dit gewoon als normaal af, was eerste keer tevens ook laatste keer.
Kan wel 100 betere pannenkoeken restaurants opnoemen, over de prijs maar niks te zeggen aso duur.
Doświadczenie Trustpilot