Zobacz, co mówią recenzenci

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Hanos Breda, top!

Ik kom de laatste jaren wekelijks bij Hanos Breda en het valt me echt op dat medewerkers daar heel vriendelijk zijn. Meer meedenken dan bij andere groothandels, nét even wat meer aandacht voor de klant en gericht helpen. Na ca. 50 bezoeken geen enkele negatieve ervaring gehad, kom er graag. Complimenten!

6 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

koop geen excellent cuisine koelkast…

koop geen excellent cuisine koelkast bij de hanos. De koelkast gekocht op 24-04-2025 en op 28-06-2026 is de koelkast stuk gegaan. Contact gehad met de hanos en moet betalen voor reparatie omdat de onsite garantie slechts een jaar is. Geen coulance vanuit de hanos en lees hier ook soortgelijke reviews

26 czerwca 2026

Asociaal bedrijf

Tijdens de levering van goederen aan restaurants in Breda, laat het personeel van Hanos de motor van de vrachtwagen gerust een uur draaien. Vlak voor een terras waar mensen aan het ontbijten zijn. Vlak voor appartementen complexen. Toen ik ging wandelen met de hond passeerde ik de vrachtwagen met draaiende motor en toen ik een uur later terug kwam stond deze vrachtwagen er nog met draaiende motor. Geen personeel te bekennen…. En dit meerdere keren per week. Ronduit schandalig en asociaal. Milieu vervuilend bedrijf dat ook nog eens veel geluidsoverlast veroorzaakt.

30 maja 2026

slechte producten

mensen in mijn hotel in Valkenburg zijn ziek geworden na het eten dat "Hanos"heeft geleverd.er waren al vaker spullen niet goed,maar daar hebben ze schijnbaar niets mee gedaan.communiseren is een een ramp met dit bedrijf.we gaan naar een andere leverancier."Hanos" nooit meer!!!

21 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Koop hier géén excellent cuisine…

Koop hier géén excellent cuisine koelkast zakelijk. On line garantie maar 1 jaar. Gaat met 20 maanden stuk en ben je gebonden aan hun voorwaarden. Hun koel monteur moet komen voor hoge prijs. Voorijdkosten 83,- en 96,- per uur zelf te betalen. Na reparatie v compressor en verdamper staat er een Faktuur v 791.- ex btw.

19 lutego 2026

Hanos Nieuwegein

Echt een schandalig bedrijf als het gaat over de omgang met werknemers. Ga hier niet werken en ga zeker geen studieschuld maken door eventuele opleidingen!!

23 stycznia 2025

Oesterfeestje

Gisteren weer een feestje gehad thuis voor twee met Josephine oesters. Manomanoman wat zijn die fantastisch lekker. Mooi groot, heerlijk van smaak en veel water. Ook relatief makkelijk te openen. Kistje van 20, met wat stokbrood is een compleet diner. Wát een traktatie.
We doen al jaren ‘ onderzoek’, maar Franse oesters zijn gewoon superieur.

18 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ondanks drukte en veel te veel werk…

Ondanks drukte en veel te veel werk bleef het personeel rustig en vriendelijk. De wat oudere dame met kort grijs haar vond ik heel bijzonder. Ze kreeg heel wat te verduren maar ze loste alles goed op en bleef vrolijk. De wat lastige klanten die aanwezig waren gingen ook tevreden weg door haar handelen. Ik schrijf nooit een review maar wilde dit toch graag delen! Au revoir!

4 października 2025

Beloofde 200% op zondag

Beloofde 200% op zondag, wachtte weken met reageren op sollicitatie en zei uiteindelijk alleen mensen doordeweeks en op zaterdag (wat slechts 100% is) nodig te hebben.

Valse beloftes dus!

24 lipca 2025

Disappointed After 25 Years of Partnership

After more than 25 years of working together, it's incredibly disappointing to see the relationship end in complete silence. We informed the company about the closing of our new Restaurant and Deli in Amsterdam via email—no reply, no acknowledgment, not even a simple goodbye.

Their customer service, if it exists at all, has shown a complete lack of professionalism. During the COVID years, they failed to apply the agreed wholesale prices, consistently overcharging us. Despite multiple requests and reminders, the issue was never properly addressed, and the overpaid amount was never refunded.

The account manager was practically nonexistent, and our long-term partnership was treated as if we were just another account number. It's disheartening to be met with such indifference after decades of loyalty.

28 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Not a nice place to work

Not a nice place to work, they don’t treat workers good , they only give you first, second and maybe third contract, after that find a silly excuse to fire you ,,, if you are looking for stability don’t work with them especially the one in Haarlem

8 kwietnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej