Zobacz, co mówią recenzenci
Echt geen Service Levering van euro s aan de deur , een vrouw kan geen machine alleen binnen nemen 2 x slechte en juiste levering want er waren problemen met de sluitingen , ipv een technieker t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De koelkast werd volgens afspraak geleverd zelfs een dag eerder dan werd aangenomen. De chauffeur was zeer behulpzaam met het naar binnen brengen en het uitpakken.
Reakcja na opinię
Zeer goede info wat het product betreft. Onbrekende info op de website werd snel en duidelijk aangevuld. Geen vraag te veel. Qua verkoop en info over het product : top!! Concrete vragen werden ingev... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Shop Meubilair
Shop Koelen & Vriezen
Shop Showroomsale
Over HANOS SHOP
HANOSSHOP.com is hét e-commerce- en inspiratieplatform waar elke ondernemer in slechts een paar muisklikken een bestelling plaatst. Eén platform, duizenden producten van verschillende topmerken. Alles om jouw omgeving zelf de gewenste inrichting en uitstraling te geven. Van stoelen tot glaswerk. Van servies tot keukenapparatuur. Van tuinmeubelen tot kantoorartikelen. Van tafels tot accessoires. Je vindt het bij HANOS SHOP!
Onze wekelijkse acties
Dane kontaktowe
Stadhoudersmolenweg 37, 7317 AW, Apeldoorn, Holandia
- 055-2061700
- customerservice@hanosshop.com
- hanosshop.com
Service is top!
Ik had 2 rvs tafels besteld. Zagen er verschillend uit (gepolijst en niet gepolijst). Ik was een beetje bang dat ik als gewone consument niet zou kunnen reclameren. Maar na 1 telefoontje werd de niet gepolijste tafel zonder problemen of extra kosten opgehaald en vervangen door eentje die wel gepolijst was. Dat noem ik dus hele goede service!
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Prima toestel en prima service bij de…
Prima toestel en prima service bij de levering.
Wordt echter geproduceerd met op alle RVS platen een plastic skinp. Die folie, die ook mee geplooid wordt met de platen RVS, is een helse job van 1 dag werk!

Odpowiedź od HANOS SHOP
De koelkast werd volgens afspraak…
De chauffeur was zeer behulpzaam met het naar binnen brengen en het uitpakken.

HANOS topper Chantal
Chantal Bakkenes heeft mij top geholpen bij het omruilen van een koelkast met enige spoed. Een topper!

Odpowiedź od HANOS SHOP
Ik had een plant besteld met…
Ik had een plant besteld met bloemenkelken eraan. Die ik gekregen heb waren kleine bloemen

Odpowiedź od HANOS SHOP
Vrieskast (gewicht > 100kg) werd op…
Vrieskast (gewicht > 100kg) werd op straat geparkeerd?
Weigerde zelfs om hem op de stoep te plaatsen, vanwege het drempeltje.
Onaanvaardbare bezorging.

Echt geen Service
Echt geen Service
2 x slechte en juiste levering want er waren problemen met de sluitingen , ipv een technieker te sturen voor dit soort problemen ?? Nee een heel gedoe om retour en toestanden …
Dan weer halve dag moeten vrijnemen om alles klaar te zetten en nee jammer genoeg echt geen ok bij jullie aankopen ivm materialen .
Voeding ok maar verder zeer slechte review .

Heel tevreden
Snelle levering, toestel is exact zoals beschreven en bij problemen zijn ze snel bereikbaar. Heel tevreden over de geleverde service!

Service en communicatie ondermaats
De service van transport was veruit ondermaats voor een B2C klant (wat ze ook doen online) , en waar de verwachtingen anders mogen liggen voor grotere aankopen dan B2B. Geen vorm van communicatie, over leverdatum, noch richtuur. De leverdatum werd dan ook niet gerespecteerd, dus voor niets thuis gebleven...
Daarnaast ook schade aan het product en enkel maar de verwijzing naar hun algemene voorwaarden, om het daarbij te laten. Zeer teleurgesteld, ga het niet meer opnieuw doen.

Odpowiedź od HANOS SHOP
De kleur van de tafel is afwijkend van…
De kleur van de tafel is afwijkend van wat er in de advertentie wordt aangeboden.
De tafel is kaal, dus zonder beitslaag.
Op de illustratie staat deze donkerder aangegeven.
Kwaliteit van het hout is verder goed.

t doek is al gescheurd
t doek is al gescheurd, jammer want die van vorig jaar pas na 3 maanden

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.