HANNES Patchwork Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Bestilte to forskellige poser skabeloner, i pap/kraftig pap i flg. hjemmesiden. Ved modtagelsen kan jeg konstatere, at skabelonerne er udstanset at alm. tyndt papir. Da jeg ringer og beklager mig over... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg, gode priser hurtig betjening. Har ofte det bestilte allerede dagen efter 😊 Dejlig nem online shop. Tilgænglig på Facebook og svare hurtigt på sprøgsmål. Hannes Parchwork er min go to... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte æsker til broderigarn onsdag lige over middag og kunne hente dem i pakkeboks torsdag eftermiddag. Det er total flot servic. Man får altid en flot og hurtig betjening når man bestiller på webs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

3 gange har jeg købt varer fra Hannes Patchwork fra hjemmesiden, og hver gang har jeg fået præcis det jeg har bestilt. Lynhurtig pakning og afsendelse fra Jylland - og vupti - dagen efter modtager j... Zobacz więcej

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

"HANNES" patchwork er en lys stor butik, men også en stor og moderne netbutik, hvor du finder alt til patchwork, billige patchwork stoffer, Danmarks største udvalg af patchwork mønster, nemlig de meget kendte PEDARI mønster. Samt et stort udvalg af sytilbehør. Kort sagt her finder du alt til patchwork og hvad du skal bruge for at kunne sy både i hånden og på symaskine. Du vil altid kunne finde råd og vejledning hvis du har spørgsmål. - Hos HANNES patchwork finder du også masser af gratis inspiration og vejledninger til en masse reste tæpper, der både kan syes i hånden på på symaskine: alle med masser af billeder og mål, så du nemt selv kan sy patchwork. Patchworkstoffer som alle er 110 cm bred er jo perfekt til patchwork. Det er jo vigtig når man lægger et stort stykke arbejde i sine projekter at det også er en super kvalitet du syr med så det hele ikke falmer efter kort tid. Vi har også masser af brede bomuldsstoffer som er perfekt til kanter og bag sider til slumretæpper/sengetæpper. - Der findes en hel verden af sytilbehør til dig der er kreativ, både inden for alm syningen og især inden for patchwork og broderi. Her finder du alt fra små sjove sakse til store skære plader, linealer, rulleskærer og alt det anden du gerne vil have til denne kreative verden, vi alle elsker. - Broderi garn og broderi stof er også at finde hos HANNES patchwork. Både i netbutikken og i den fysiske butik. Vi har og egne broderi opskrifter, som du nemt kan komme i gang med at brodere. Rigtig mange blander jo også broderi og patchwork, hvilken giver dig mange forskellige muligheder til dig der er kreativ. - Der er også en masse patchwork kurser, både en enkelt aften og nogle som vare en hel dag. Det kan være en særlig patchwork teknik, eller hvordan man syr æske, penal huse mm. Mangler der et kursus til dig, så tøv endeligt ikke med at skrive eller ringe. - Du finder også HANNES patchwork på alle de sociale medier hvor der hele tiden bliver fortalt om hvad der sker i butikken og de mange nyheder der hele tiden vælter ind.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Intet mindre end fantastisk

Havde været alverdens steder for at finde en tusch som man kan tegne på tøj med og som fjernes ved at stryge det væk. Var meget tidspres.... kunne ikke finde den nogen steder.... men så faldt jeg over HANNES patchwork og hun havde den og selv om jeg pressede lidt på med at få den sendt, blev jeg mødt med en dejlig tilbagemelding samt at tuschen kom hjem i postkassen til tiden..... som sagt. Intet mindre end fantastisk!!!

Endnu engang 1000, 1000 tak HANNE ;-)

5 maja 2015

God betjening

Altid god betjening. Hurtig levering af varerne.
Hjælpsom. Hanne er dejlig at tale med(pr. tlf.)
mange kærlige hilsner
Jette

1 maja 2015

fuldt ud tilfreds

Meget hurtig levering, betalte 25 kr for levering til døren, dejligt med den mulighed, når det haster med at få varen.

29 kwietnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte på hjemmesiden mandag eftermiddag og allerede tirsdag morgen lå pakken i min postkasse. Endvidere er portoen kun på 20 kroner, lige meget hvor meget man bestiller, hvilket jeg synes er en super service. Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra Hannes butik :)

28 kwietnia 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej