Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23) Recenzje

1944
Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Mig og min kone har været kunde hos jer i mange år og altid været fuldt tilfreds med jeres service og produkter. Men vi er nu desværre nået til et punkt hvor vi synes tingene bliver lidt træls. Vi har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt kre alkalyn efx sports, og bider mærke i at i bunden med småt står dér '' Theese statements have not bee nevaluated by the Food and Drug administration, så bliver jeg jo rimelig skeptisk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte en xtend bcaa der dsv. var for gammel, kontaktede Gymnordic over mail og informerede dem om hændelsen. De svarede iløbet af få timer, at de sender en ny xtend bcaa og undskyldte for hændelsen. J... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har aldrig haft problemer med gymnordic før men der er sket et eller andet underligt ved firmaet? Vi bestiller varer hvor pengene bliver trukket før varerne Bliver sendt afsted.. men vi får hverken... Zobacz więcej

1. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Vi har re-lanceret d. 24 November 2023. Vi vil kigge på alle reviews og svarer dem alle og sørge for alle fejl rettes samt servicen kommer tilbage på toppen. Beklager på vegne af den gamle ledelse og glæder os til en ny start! Vi kan desværre ikke påvirke den gamle trustscore, men kontakt os og du vil opleve den gode service er tilbage :)

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(1944)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Utrolig god kundeservice

Utrolig god kundeservice! Jeg havde problemer med min ordre og fik derfor kontaktet kundeservice, som var meget behjælpelig og fik løst problemet for mig. Kan klart anbefales.

21 marca 2021

Skuffende oplevelse - useriøs support

Har været kunde hos Gymnordic i mange år, hvor jeg altid har været tilfreds med mine produkter - ville sågar gå så langt og sige, at det er det proteinpulver på markedet som smager bedst.

Men aflagde en ordre d. 30/1. Det er nu d. 8/2 og under min ordre står der bare “payment pending”. Jeg har prøvet at kontakte på support på hjemmesiden, på fb, på instagram, på chat på hjemmesiden og har intet svar fået.
Fik en enkelt mail d. 4/2 hvor der står de vil vende tilbage hurtigst muligt - og nej, har stadig ikke fået noget svar.

Så virkelig en skuffende oplevelse for en som ellers har været en trofast kunde. Det er ikke i orden, at supporten er så useriøs og man føler ikke man som kunde bliver taget seriøst, når korrespondancen er så ringe.

8 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Umulige at komme i kontakt med.

Umulige at komme i kontakt med.
Super ærgeligt. Har tidligere købt og været godt tilfreds. Står på website man kan kontakte dem via telefon, men intet nummer. Gennemført ringe oplevelse.

6 stycznia 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg havde lavet en bestilling og da shoppen smed mig af prøvede jeg igen også gennemførte den 2 ordrer på samme tid, jeg kontaktede kundeservice og de kom med løsning med det samme, så det blev løst uden noget besvær for mig.

Fejl kan ske, men det er virkelig hvordan man løser det der tæller og det kunne ikke gøres bedre.

22 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Bedste priser og lynhurtig levering

Bestiller ofte mine supplementer her, da de har fine produkter til rigtig gode priser, og sindsyg god levering.
Bestilte Black Friday om morgen og i dag er den landet hos min Pakkeshop, det er sgu i orden.

30 listopada 2020

Det bedste protein pulver

Køber altid mit protein pulver fra Gymnordic, fordi smagen er bare bedre end andre steder, synes jeg selv og prisen er også super billigt. God service, og hurtigt levering.

5 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Top 3 over de mest useriøse…

Top 3 over de mest useriøse virksomheder!

Jeg har mere end syv år bestilt mine kosttilskud udelukkende fra gymnordic, men har de seneste to år oplevet småfejl hvilket er toppet idag!
Jeg bestilte min pakke med produkter de har på lager og tilbud, og hvor de før hen kunne levere på under to dage tager det dem nu fem dage (selvom jeg stadig ikke har modtaget dem).

Fejlen ligger så i at de har trukket flere penge end hvad de skulle. Hvilket naturligvis irritere mig, og jeg går derefter ind på deres hjemmeside for at komtakte dem, men deres kontakt nummer er praktisktalt umuligt at finde! i deres ordre mail skriver de sågar:
" Har du spørgsmål til din ordre kan du kontakte os på (gym nordics mail) eller ringe til os på .
Din leveringsbekræftelse er nedenfor. Tak for din handel."

De har altså bevidst fjernet deres nummer hvilket for mig tegner et billede af en virksomhed der vil gøre alt for ikke at tale med deres kunder (måske pga mange fejl) og i bund og grund er ligeglade med at give den gode kundeoplevelse.
Derudover skriver de at man kan følge sin pakke, hvis man logger ind på sin profil - men da jeg bestilte mine pakker UDEN en profil og altid gjort det, kan jeg af uforklarelige årsager ikke tjekke hvor min pakke er. Dette er bare endnu et bevis på den service de tilbyder deres kunder. Enhver seriøs virksomhed ville tilbyde deres kunder denne service. Detter er bare endnu et udtryk for en virksomhed der skider på deres kunder.

Jeg udfylder så deres formular på nettet (hvilket er det eneste man kan gøre hvis man vil i kontakt med dem) og beder dem om at kontakte mig telefonisk med en forklaring og en løsning på problemet.

MAN SKULLE TRO DET VAR LØGN
Jeg har intet svar fået fra dem, men har nu, på under to timer modtaget syv tomme mails fra dem.. SYV TOMME MAILS.. men ikke en mail, eller opkald med et svar på mine spørgsmål. har sågar måttet skrive til dem igen, men intet sker der.

Jeg sidder tilbage med mange spørgsmål..
Har de overhovdet et kundeservice?
Er de ved at lukke ned?
Prøver de bare på at snyde folk?

Spørgsmålene er mange, men ingen svar at få. En ting er dog sikkert - mig som kunde har de mistet, men ikke på deres fejl, men på den manglende transperanthed de udviser og dårlige kundeoplevelser.

UPDATE
De sender mig nu tomme mails hvert 10 min. er allerede oppe på 13 mails og det stopper ikke.

UPDATE d. 20/10 (dagen efter)
Jeg har siden igår modtaget 19 tomme mails fra dem, men ikke en eneste med med en løsning og svar på hvorfor de trækker for mange penge fra mig. Jeg har konkatktet dem via deres link, skrevet direkte til deres mail og kontaktet på på Facebook, men uden svar.. Og min pakke, den er stadig ikke kommet

Jeg fraråder ALLE til at handle dette sted!

19 października 2020

Hey Alexander,

Vi har mailet sammen og håber du blev tilfreds til sidst? :)

Jeg har bestilt nogle ting her 1

Jeg har bestilt nogle ting her 1. i måneden og pakken er stadig ikke blevet sendt, jeg har prøvet at tage kontakt men der er bare blevet sagt de vil kigge på det. nu er der gået en uge uden at jeg har fået nogen som helst form for info fra dem om hvad der sker med min ordre, pengene er blevet trukket på trods af der står på deres side at penge først vil blive trukket når pakken er blevet sendt.

8 października 2020

Hej Nagy

Er det et andet navn du har bestilt under? Har du evt ordre nr? Finder nemligg hverken din besked eller ordre i system.

Skriv gerne til mig på kontakt@gymnordic.com også skal jeg sørge for du bliver tilfreds :)

Utrolig god service !

Utrolig god service !
Har selv ikke fået hentet min pakke det valgte leverings sted og skal derfor i kontakt med nordicgym og dette sker hurtigt og får venligt valget om at få penge retur eller genafsendelse af min ordre - jeg vælger genafsendelse af ordre og de gør dette hurtigst mulig 😄😄

1 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Forkert produkt, lang ventetid og dårlig service

Hej gymnordic,

Jeg bestilte mandag d.29/6 nogle produkter fra jeres hjemmeside. Samtidig bestilte jeg nogle produkter fra fitness nord. Jeg modtog de rigtige produkter fra fitness nord og de blev leveret allerede dagen efter. De produkter jeg bestille fra gymnordic kunne jeg først hente d. 6/7. Da jeg så åbner pakken, har jeg fået en xtend med jordbær/kiwi smag, selvom jeg bestilte en med ananas-smag. I min ordrebekræftelse står der ananas-smag, men det har i så ændret i følgesedlen, som om jeg skulle have bestilt jordbær/kiwi smag. Jeg skriver så til jer d. 7/7 om at jeg har modtaget det forkerte produkt og ikke bryder mig om smagen på den extend jeg har modtaget. Den bliver besvaret dagen efter med at jeg kan få 50% rabat på min extend, selvom jeg i mailen har skrevet jeg ikke bryder mig om smagen. Derfor besvarer jeg mailen igen, med at det ikke hjælper på at jeg ikke bryder mig og smagen og forslår at jeg sagtens kan tage, en med æble smag istedet. Jeg bestilte produktet mandag d.29/7 og nu er det mandag d 13/7 og jeg har ikke fået svar på min mail eller fået brugt det produkt i har sendt. Det er sku for ringe at i ikke engang gider at besvare de mails jeg sender. Nu har jeg været forståelig og endda kommet med et forslag til jer, som jeg ikke engang får besvaret.

OPDATERING:
Efter at have anmeldt dem her på trustpilot, bliver jeg endelig kontaktet igen. De sender en ny smag, og jeg får pengene retur for den, jeg ikke kunne lide.

OPDATERING på svar fra Gymnordic:
Efter den besvarelse der er kommet fra Gymnordic, føler jeg at vi bliver nødt til at lave en opdatering mere, da i får os til at lyde som det er os der har begået fejl og er grådige.

1. Du skriver at vi ikke besvarede din mail. Det passer ikke. Vi har besvaret den og da jeg nævnte det for dig, skrev du at du beklagede og at der havde været en e-mail ddos attack som havde lagt jeres mailserver ned, så du skal ikke skrive det ikke er os der har svaret.
2. I tilbyder 2-3 gange at give os 50% rabat på det forkerte produkt i har sendt, selvom vi skriver 2 gange på mail og 1 gange på trustpilot st vi ikke bryder os om smagen. Vi skriver at i kan sende pengene retur eller sende en ny smag f.eks æble da vi har købt den før. Vi beder ikke om en stor størrelse eller noget som helst. Så kunne du skrive at i desværre ikke har den på lager i den størrelse og refundere mine penge. Du skriver i stedet “vi har den desværre ikke i den lille model, så har sendt den store i stedet” det lyder sku lidt som en tilfældighed.
3. Det kan godt være det er en underskudsforretning, med den ordre i har sendt, men hvis i første gang bare havde skrevet til mig at i ikke havde den pågældende smag på lager, istedet for at sende en smag i garanteret har for mange af på lager, så var vi kommer udenom alt det her.
Det er rigtig, at vi har fået pengene tilbage for den lille xtend vi har bestilt og det er rigtigt at vi har fået en ny stor xtend med æble smag MEN...
Det ændrer ikke på at vi stadig har fået en dårlig oplevelse ved denne bestilling. Vi bestilte fra jeres hjemmeside d. 29/6 og jeg har først kunne bruge produktet d. 17 juli. Derudover skulle Vi skrive adskillige mails til jer, som ikke blev besvaret før vi så lavede en trustpilot anmeldelse. Derfor er det en dårlig oplevelse. Det betød dog ikke at den næste ikke kunne have været god. Vi har handlet hos jer i 8-9 år, men efter den her oplevelse fra jeres side af efter vi gav 1 stjerne på trustpilot, er det i hvertfald sidste gang. Det virker, som om du tror du kan købe dig til flere stjerner. I kan sku godt være mere ydmyge og forstående for at det har været en dårlig oplevelse og evt skrive “ det beklager vi og håber at i trods den her oplevelse stadig vil handle hos os” men der har sku ikke været andet end spydige beskeder fra jer over mail.

Hvis i prøver os fremstille os som de utaknemmelig og grådige igen, poster vi beskeder af vores korrespondence som beviser de ovenstående ting.

13 lipca 2020

Kære Michelle

Vi svarede første mail i sendte indenfor 24 timer og modtog ikke jeres svar retur. Derfor reagerede vi først på trustpilot anmeldelsen da den dukkede op som ny besked.

Vores indstilling er, som jeg skrev i min mail, at vi altid efterstræber, at vende en dårlig oplevelse til god:

“Vil gerne sikre mig vi kan vende din dårlige oplevvelse til god. “

Derfor har vi skrevet sammen og vi har tilbudt jer følgende:
✅ Du beholder den Xtend (375gr) du fik i den forkerte smag, uden betaling selvf.
✅ Vi sender pengene retur for din Xtend og aftaler du får en ny.
✅ Du ønsker en smag som KUN findes i den store version = 3 gange større en den du har bestilt.
✅ Vi vælger bevidst at gøre en ekstra god gerning og imødekomme dit ønske om smag og sender den i den store størrelse, som er 1125gr og ikke 375gr.

❇️ Så du får altså en Xtend der er 3x større (1125gr fremfor 375gr) end den du bestilte. Dette gør vi som noget ekstra helt frivilligt for at imødekomme dine ønsker og yde ekstra god service :)

Så langt så godt. Der er ingen tvivl om at vi driver en underskudsforrretning på denne ordre, men det gør vi gerne for at vise dig, at vi oprigtigt ønsker at imødekomme dine ønsker og tage ansvar (langt over hvad vi ved lov er forpligtet til).

Jeg troede egentlig vores mail kommunikation gik fint så jeg lykkedes med at vende en dårlig oplevelse til god med ovenstående, men desværre skriver du idag at du har opdateret og fastholder “vi stadig havde en dårlig oplevelse. “

Vi kan alle lave fejl og jeg synes ærligt vi er gode til at tage ansvar og strække ud længere end mange andre virksomheder vil idag, selv i tider som nu, hvor alle er (corona krise) presset, prøver vi altid at sætte kunden først.

Jeg må dog erkende at nogle gange er det bare aldrig nok og sådan er vi mennesker forskellige,
Jeg er ked af den dårlige intention der tillægges os samt at det ikke lykkedes mig at vende din dårlige oplevelse til god.

"it is what it is" :-)

/Anders

OPDATERING:

Kære Michelle,

​Ked af denne dårlige oplevelse og kommunikation der er opstået i alt det her. Håber vi får en chance for at rette op på det i fremtiden.

You live and learn

/Anders

28 czerwca 2020

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Gider du sender os dit ordre nr eller navn eller email? Så skal jeg sørge for vi ser på dette for finder ikke din mail i vores system, så måske noget er gpet galt i teknikken. Evt send til kontakt@gymnordic.com?

Gymnordic

Gymnordic !

Kæft en dårlig service, jeg har i begyndelsen af maj 2020 bestilt produkter og har her den 12 stadig intet modtaget !

Eftersom at der intet er sendt, vil jeg meget gerne have annulleret min ordre omgående.

Gymnordic er virkelig et firma der fejler, trods man kan læse sig frem til vigtigheden af god service for dem:

Vi udvælger kun - samt arbejder kun med - de brands, der leverer den højeste kvalitet og den bedste service. Vores fællesskab består af brugere fra hele Europa, og det er kendt for at være stærkt og loyalt - vi går ikke efter det næstbedste, kun det bedste. CITAT SLUT

sikke noget fis og på ingen måde okay !

12 maja 2020

Hey Kristian,

Vi har mailet sammen, så vil blot sikre mig der kom styr på det og du er tilfreds med løsningen?

Har skrevet til gymnordic 2 gange uden tilbagemelding

Har skrevet til gymnordic 2 gange, men de svare ikke på min henvendelse hvilket er meget irriterende, da der er sket fejl i forbindelse med bestilling. Der er næsten gået en uge siden første henvendelse. Det er ringe service

Mvh Kent Jakobsen

20 kwietnia 2020

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Kent ,er dette løst nu? Kan se vi har haft mailet sammen :)

Oceniono na 5 z 5

Good products BUT their shipping setup…

Latest order (GLS shipping) went smooth - and products are as always great. As long as shipping works it’s 5 stars for sure.
—————————————-
Good products BUT their shipping setup is terrible - at least for Sweden. The last two times I ordered the tracking number received was not recognized by the stated shipping company (GLS).

After waiting for weeks I got a letter from a different shipping company (Schenker) that I hadn’t picked up my package. I never received any notices before this and reached out to Gymnordic support several times without getting a response.

It’s a shame. I have been a customer for close to 10 years but next time I will definitely consider buying somewhere else - when you are an online business the shipping part is essential to have under control and they haven’t.

8 kwietnia 2020

Hej Morten

Har lige mailet med dog og desværre er det et problem med at indtaste danske tlf nr til svenske leveringssteder. Det er en teknisk begrænsinig som vi skal kigge på. Håber dog du tilfreds med min behandling på email :)

Mvh
Anders

Ingen kunde kontakt

De ikke til at få fat i har skrevet til dem på mail. Mailen måtte jeg finde på trustpilot, da deres mail information ikke er til at finde på egen hjemmeside. Deres formular på hjemmesiden virker ikke til at skrive til dem. Tror dog jeg fik den til at virker for en uges tid siden. Dog intet svar! Mailen jeg skriv er næsten en måned gammel! skrevet d13/2 20.

Har modtaget et produkt som ikke smager som det skal, da jeg har haft det tidligere og ved hvordan det skal smage.

10 marca 2020

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Frederik, Gider du se om du har fået vores mail i spam filter evt?

Mch
Peter

Oceniono na 2 z 5

Manglende kundekontakt

De er ikke til at få fat i. Har skrevet en besked til dem, angående en ordrer hvor der står, at behandling af betaling har været igang. Sådan har den nu været i næsten en uge.

1 marca 2020

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej victor, vi har vist skrevet sammen på mail. Er alt fint nu eller er du tadig ikke helt tilfreds? Håber vi har vendt din oplevelse til god?

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej