Väldigt besviken på både leveransen och kundservicen. Produkten kom i en skadad förpackning och var inte i det skick jag förväntade mig. När jag kontaktade företaget upplevde jag dessutom att mitt kla... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Gymberget är utan tvekan min favoritbutik när det gäller allt för träningen! Sortimentet är riktigt bra, både kosttillskott och kläder från olika märken som alltid håller hög kvalitet. Frakten är... Zobacz więcej
Riktigt toppen företag! As schyssta! Snabba leveranstider! Men vill se nya dropp, nya kläder och att frakten och kläderna blir lite billigare så att alla har råd om det är möjligt! Annars är gymberget... Zobacz więcej
Gymberget är Sveriges mest snabbväxande återförsäljare av kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör!
Mannerfelts väg 18, 50431, Borås, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Snabb leverans och en mycket nöjd son som fick byxorna
Tyckte det var för dyr returavgift. Mycket av det man betalar försvinner tyvärr. Därför vet jag ej om jag beställer någon mer gång av er ifall man behöver skicka tillbaka nåt igen.
Orimligt snabb leverans, väl packat i lådan och allt detta till ett riktigt bra pris! :)
Jag beställde fel storlek på mina träningsbyxor. Men det var inga som helst bekymmer med det. Jag mejlade direkt att jag fått fel storlek. Jag fick hjälp direkt att jag kunde skicka tillbaka samma dag. Helt grymt bra får jag säga.
Bästa Gymberget! Upplevelsen var dunder och fick en extra dricka i mitt paket så en guld stjärna på de :)
Bra och kvalitativa produkter. Snabba leveranser. Peppande meddelanden i leveranserna.
Frakten är ALLTID supersnabb och jag får mina beställningar på oftast 1 dag(!!).
Men det bästa är känslan runt företaget: man känner sig som en del av familjen. Personerna bakom Gymberget är genuint engagerade och bryr sig om sina kunder, vilket gör att jag alltid återkommer. Rekommenderas starkt!

Odpowiedź od Gymberget
Det är snabb leverans och så sjukt bra kundservice.
Alltid nöjd med Gymberget!
Snabb leverans, bra produkter och alltid det lilla extra vid beställning. 💪🏻
Alla borde handla hos gymberget💪🏻
Postbilen verkar vara utbytt till en Ferrari så snabbt som man får hem paketet efter ett köp😍😍😍
Vilken jäkla PWO 🤩 full kraft 💪🏽💪🏽
Och leverans dagen efter 🙏🏽
Jag tycker att det är otydliga med retur och frakten som alla andra, har köpt två byxor hos dem och det var första gång jag handlar hos dem och byxorna passar inte mig. Och när jag skulle skicka tillbaka dem då de tog 120 kr bara för retur och det är mer än leveranskostnader.
Jag kommer aldrig och handlar mer hos de.

Odpowiedź od Gymberget