WOW! Bestilte i november 3 tasker, som skulle bruges som julegaver. I bestillingsprocessen kunne jeg vælge gaveindpakning for 10,- som jeg valgte for de tre forskellig tasker. Fik en papkasse dage... Zobacz więcej
www.guldknappen.dk
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Super, selv i en stresset juletid Vi fik først kun den ene af to bestilte køletasker som GLS-pakke til pakkeshop, men efter reklamation kom den anden fluks dagen efter som en direkte sendt pakke. Så... Zobacz więcej
Jeg købte to tasker ved denne Webshop og måtte rykke et par gange for at få af vide hvordan og hvorledes det stod til med levering - modtog efter ca 15 dage mine tasker - med lovning på et gavekort t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi følger moden og de nyeste tendenser. Der kommer løbende nye varer. Vores butik har udelukkende kvalitetsvarer. Taskerne er eksklusive og er primært i skind af meget god kvalitet fra Italien. Cross body tasker, håndtasker, skuldertasker, weekend tasker, selskabstasker, job tasker, clutch, computertasker fra Adax, Depeche, Treats, mywalit, Fonnesberg, Reisenthel, Tøj og accessories fra mærkerne Charlotte Sparre, Boheme, Bælter, punge, tasker, Sko og støvler fra Fonnesberg.
Hovedvejen 43 B, 6000, Kolding, Dania
- info@guldknappen.dk
- www.guldknappen.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Højeste kvalitet!
Alt fungerer effektivt, logisk og nemt. Jeg handler ikke ret ofte på nettet, men her følte jeg mig hjemme og godt hjulpet. Der er nem navigation.
Skarp pris og ualmindelig hurtig levering. Min bedste anbefaling
Guldknapper er værd at benytte
Supernemt at bestille og hurtig levering
Fin service, hurtig levering
Stort udvalg, gode priser og meget hurtig levering
Det fint og uden udfordringer
Alt gik fuldstændig som jeg havde håbet, fin varer, ok emballering og levering.
Helt tilfreds!
Jeg er helt tilfreds med min handel. Købte en clutch som svarer til mine forventninger - Lækker lyst skind og den ser ud som på billedet :-)
Hurtig ekspedition.
køb af sandaler
køb af sandaler
hurtig levering
fin service man kan returnerer uden beregning
Gode tilbud og hurtig levering
Som netkøber er levering (hastighed og pris) - samt returnering - af allerhøjeste betydning (for mig). Varen blev afsendt samme dag, jeg opnåede gratis fragt og i næste uge vil tiden vise om returnering går ligeså så smooth. Desværre var tasken for lille omend jeg havde forsøgt at gøre et forarbejde med at måle og vurdere. Jeg kigger forbi jeres fysiske butik og returnerer - og måske kan andre tilbudsvare så friste :)
Hurtig betjening
Min vare blev sendt hurtigt og levede fuldt op til forventningerne. Handler sagtens hos dem igen
Fremragende virksomhed
Bestilt på nettet dag 1 - levering dag 2 - god service 👍
Hurtig levering og lækre produkter
Alt levede op til forventningerne.
Hurtig, hurtig, hurtig levering.ß
Jeg så noget jeg kunne lide, trykkede lidt på min IPad, og dagen efter blev det leveret. Mega hurtig. 👍🤗
Ikke ok
Jeg har ikke set skyggen af min pakke endnu og de svarer ikke når jeg skriver til dem :-( De lovede pakken dagen efter, men nu er der gået 4 dage og har de den ikke, så kunne de lige sende en email, så man ikke venter forgæves.
Vil varmt anbefale Guldknappen.dk
Jeg vil varmt anbefale Guldknappen.dk.
Jeg har handlet der flere gange og har som regel varen indenfor 2 dage.
Jeg kan kun sige - tilmeld dig til nyhedsmail:o)
Jeg anbefaler virksomheden:o)
Nemmere at anmelde hvis vare var kommet
Undre mig meget over at få en opfordring til at anmelde købet, når jeg endnu ikke har modtaget min vare.

Odpowiedź od www.guldknappen.dk
god handel
Hurtig leverung .
Den bestilte varer svarede nøje til foto på hjemmesiden
Ærgerlig oplevelse
Jeg bestilte søndag en sleeve, men mandag blev jeg ringet op at der var lavet en fejl, så de havde ikke flere på lager. Jeg blev ringet op kl 14.50 og telefontiden lukkede kl 15, så jeg nåede ikke at ringe tilbage. Men jeg fik mine penge tilbage dagen efter. Meget ærgerligt at de har noget på siden som de ikke har fysisk, men det var positivt at blive informeret og hurtigt levering af pengene tilbage.

Odpowiedź od www.guldknappen.dk
Fin fin oplevelse
Hjemmesiden er let og overskuelig - gode beskrivelser af varen. Man er ikke i tvivl. Handlen hurtig og varen leveret under 24 timer senere med GLS. Det kan vist ikke gøres bedre.