WOW! Bestilte i november 3 tasker, som skulle bruges som julegaver. I bestillingsprocessen kunne jeg vælge gaveindpakning for 10,- som jeg valgte for de tre forskellig tasker. Fik en papkasse dage... Zobacz więcej
www.guldknappen.dk
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Zobacz, co mówią recenzenci
Super, selv i en stresset juletid Vi fik først kun den ene af to bestilte køletasker som GLS-pakke til pakkeshop, men efter reklamation kom den anden fluks dagen efter som en direkte sendt pakke. Så... Zobacz więcej
Som netkøber er levering (hastighed og pris) - samt returnering - af allerhøjeste betydning (for mig). Varen blev afsendt samme dag, jeg opnåede gratis fragt og i næste uge vil tiden vise om returneri... Zobacz więcej
Jeg købte to tasker ved denne Webshop og måtte rykke et par gange for at få af vide hvordan og hvorledes det stod til med levering - modtog efter ca 15 dage mine tasker - med lovning på et gavekort t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi følger moden og de nyeste tendenser. Der kommer løbende nye varer. Vores butik har udelukkende kvalitetsvarer. Taskerne er eksklusive og er primært i skind af meget god kvalitet fra Italien. Cross body tasker, håndtasker, skuldertasker, weekend tasker, selskabstasker, job tasker, clutch, computertasker fra Adax, Depeche, Treats, mywalit, Fonnesberg, Reisenthel, Tøj og accessories fra mærkerne Charlotte Sparre, Boheme, Bælter, punge, tasker, Sko og støvler fra Fonnesberg.
Dane kontaktowe
Hovedvejen 43 B, 6000, Kolding, Dania
- info@guldknappen.dk
- www.guldknappen.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig hurtig betjening!
Bestilte vare torsdag formiddag og modtog den fredag formiddag! Der kan man tale om effektiv ekspedition. Handler helt sikkert hos Guldknappen igen!
Hurtig levering -dårlig vare
Fin hjemmeside og hurtig levering med god information om hvor langt ordren er.
Selve varen (en pung) levede slet ikke op til forventning. Ikke den plads i pungen som beskrevet. Kan knap få et hævekort i den. Godt varen var på tilbud.fra 300kr til 150kr Jeg skulle nok have returneret den men droppede det hvilket er min egen skyld. Men syntes også det hurtig bliver bøvlet med tilbagebetaling og returnering som også koster. Havde det været en dyrere vare havde jeg gjort det.
Levering.
Hurtig ekspedition og levering, men vil hellere afhente pakken i pakkeboksen end på en benzintank.
Stort set udmærket.
Det undrede mig lidt,at I hævede pengene,inden jeg fik besked om pakken.Mvh.Margit Ørgaard
Nemt og meget hurtigt
Under 24 timer efter det var bestilt, kunne jeg afhente pakken. Tag for handlen
Alt fungerede perfekt
Prisen (tilbudsvare) var under det, jeg havde forventet at give for rejsetasken, og levering var gratis. Leveringen med GLS til 7-11 var meget hurtige. Udvalget af modeller og farver var også stort. Vil nok besøg siden igen.
Super service. Skøn at tale med pr tlf. Hurtig og positiv tilbagemeldning , ved forespørgsel. Hurtig levering
Super sted at handle. God service 😃
Hurtig levering god service
Godt sted at handle hurtig levering og ingen problemer
godt produkt
Super godt og flot produkt. Hurtig levering. Kan varmt anbefales. 😊
Hurtigt ekspedition
Sendte mails i første omgang for at forhøre mig om den vare jeg ville købe, fik hurtigt og brugbart svar. Bestilte varen og fik den som lovet inden for 2 arbejdsdage.
fiin oplevelse
God pg venlig tålmodig vejledning da jeg var i tvivl om forskelligt og kontaktede kundeservice.
Meget god
God service. Mange flotte varer og hurtig forsendelse af min toilettaske .Tak
God handel
Det bedste og hurtigste køb jeg nogensinde har lavet. Fik min pakke dagen efter. Tak for en god service.
Bare perfekt!,
Bestilte den ene dag og hentede den, den næste dag hos bageren. I sidste uge købte jeg osse en taske magen til, men den blev ved en fejltagelse leveret til et posthus og jeg måtte køre flere gange,
Nøjagtigt som man kunne ønske
Hurtig levering - dagen efter bestilling.
Varen (en Boheme kjole) var super fin og af god kvalitet.
Kan kun anbefale Guldknappen.
Køb af taske
Tasken var nedsat, den blev leveret nogle dage efter og var fin. Ingen problemer der.
En meget positiv oplevelse
Hurtig, effektiv,nemt og god service. Kan varmt anbefales at handle med firmaet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.