Reakcja na opinię
Top professionelt og nærværende rejseselskab fra første henvendelse til det sidste farvel efter en uforglemmelig 5 - dages rejse til Ilulissat👏👏👏 Guiderne besad stor faglig viden og var samtidig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Godt og professionelt rejseselskab. Vi havde en helt uforglemmelig rejse til Grønland med Greenland Travel. Gode hoteller, god forplejning, god hjælp og information fra guider/rejseledere og ikke mind... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget spændende og koncentreret tur. Gode guider. God indkvartering på Polar Lodge som passer godt til en sådan tur. Hotel vil efter min mening være "for fint". Turen til indlandsisen bør være... Zobacz więcej
Greenland Travel (Grønlands Rejsebureau) har et stort udbud af rejser til Grønland. Vi er eksperter i Grønlandsrejser. Vi taler sproget. Vi kender kulturen. Vi er engagerede i lokale forhold og støtter sociale projekter. Vores ekspertise og faglighed gør, at vi altid kan tilbyde produkter og løsninger, der understreger vores position som den foretrukne grønlandsspecialist. Både når det gælder pakkerejser og skræddersyede rejser.
Wilders Plads 13A, 1., 1403, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Guiderne besad stor faglig viden og var samtidig venlige, imødekommende og omsorgsfulde. Man følte sig helt tryg i deres selskab🥰
Den kulinariske oplevelse på Hotel Arctic var uovertruffen🤩

Odpowiedź od Greenland Travel
Rejste for første gang med Greenland travel. Dette var en stor fornøjelse, alt har bare fungeret. Lige fra vi bookede rejsen, til vi stod derude, samt til vi igen stod hjemme. Alt/alle har været helt fantastisk. Kan klart anbefale dette bureau.

Odpowiedź od Greenland Travel
Mine varmeste anbefalinger til dette rejseselskab! De gjorde alting muligt, var hele tiden hjælpsomme og fleksible. Når jeg læser de anmeldelser, der ikke er gode, skælder folk ud over vejret eller flyaflysninger! Helt ærligt, det er ikke Greenland Travels ansvar! Arktis er uforudsigelig og lunefuld og det må man jo tage med! Vi fik meget mere varme og oplevelser end vi kunne have drømt om! Der var så meget plads til også at være afsted på egen hånd og det var godt for mig, der ellers altid booker rejser selv og bruger meget tid på at undersøge det lokale spontant. Det her var en oplevelse, der gjorde mig klogere! Man kan sagtens rejse med guider og organiserede ture. Det er ikke nogen ulempe! Og vi havde stadig rigeligt med fritid så vi også kunne nå at møde venner og bekendte og også bare lave ingenting og sove længe. Hotellerne var udvalgt med stor omhu og vi havde også lov at modificere hotelvalget hvis vi ville. Men endte med at beholde selskabets forslag, hvilket vi ikke fortrød! Rejsekonsulenten var enormt imødekommende og venlig og åben for forslag. Det bedste var at de var så personlige og lyttende! 5 stjerner til alt herfra

Odpowiedź od Greenland Travel
Grønland er utroligt smukt, og oplevelserne er virkelig gode, men alt uden om sejlede. Vi var afsted i 8 dage, og hver eneste dag var vi udsat for enten fejl, mangler eller løgne. Mange af dagene måtte vi ringe til nødtelefonen - nogle dage endda flere gange på en dag. Medarbejderne i nødtelefonen var selv målløse over alle de ting, som vi oplevede, og de anbefalede os at skrive alt ned og klage, når vi kom hjem. Et lille udpluk af vores oplevelser: 1) Vi måtte selv agere rejseleder, da vores fly flere gange blev flyttet uden Greenland Travel informerede os om det, og vi måtte derfor også bede/rykke Greenland Travel for at få flyttet vores udflugter. 2) Det sneede en dag, så vores snescootertur blev aflyst. Vi spurgte, om vi kunne komme på en anden udflugt den dag, da vores program i forvejen var meget presset grundet andre flyttede udflugter. Guiden fortalte, at alle udflugter var aflyst grundet sneen, så det kunne vi ikke. Næste dag snakkede vi med et andet par, som også rejste med Greenland Travel. De havde været på isfjordssejlads dagen før, så guiden løj for os. 3) Greenland Travel flyttede vores hundeslædetur til en anden dag end resten af gruppen ved igloerne uden at spørge os først. Kommunikationen mellem Greenland Travel og hundeslædeføreren var også gået galt, da hundeslædeføreren ikke havde forstået, at han skulle komme ud til igloerne to dage i træk. Vi stod derfor udenfor i sneen og vidste ikke, om vores hundeslædetur gik i vasken eller ej, mens guiden forgæves ringede til hundeslædeføreren. Han fik endelig fat i hundeslædeføreren, som endte med at komme 1 time og 15 min for sent. Vi kunne ikke nyde turen fuldt ud, da vi vidste, at vi ikke ville kunne nå pistemaskinen hjem fra igloerne grundet hundeslædeforsinkelsen, og derfor var vores næste udflugt også i fare. De andre gæster holdt dog pistemaskinen tilbage, så vi endte med at nå den - dog gik vi glip af at fodre hundene, og vi havde en meget sur pistemaskinechauffør, som skyndte på os flere gange, selvom vi løb i sneen fra hundene til hytten for at hente vores ting. 4) Sikkerheden på snescooterne var ikke i orden. Nødbremsen virkede ikke, og det ene håndtag bagpå snescooteren var helt løst, så det var svært at holde fast. 5) Transportmidlerne var flere gange dårlige. Vi spurgte guiden, om vi måtte rulle vinduet ned i bilen for at tage et billede. Det sagde han ja til. Vinduet kunne så ikke rulles op igen, så vi sad med åbent vindue på resten af turen i 4 timer. Vi var også med en bus, hvor de havde forsøgt at tape den samme med gaffatape, da der var et stort hul i materialet mellem forhuset og resten af bussen. Der var derfor mega koldt, og vi blev alle snotforkølede. 6) Vores isfjordssejlads blev aflyst, da vores båd skulle bruges til en redningsaktion. Vi spurgte, om vi kunne komme på isfjordssejlads senere på dagen, da vi ellers ville gå glip af isfjordssejlads, da vi skulle videre til en anden by dagen efter. Guiden sagde, at al sejlads var aflyst resten af dagen, da det sneede så meget, at man ikke kunne se vandet. Det var løgn. Vi havde et værelse med havudsigt, og man kunne sagtens se vandet. Vi ringede derfor til Greenland Travel i Danmark, og efter nogle opkald frem og tilbage, fik de os med en anden båd. Vi kan komme med mange flere eksempler, men det fylder for meget, hvorfor vi stopper her. Da vi kom hjem fra Grønland, sendte vi en klage, som medarbejderne i nødtelefonen havde anbefalet os. Vi forventede en stor undskyldning og en pæn kompensation, men det var desværre ikke tilfældet. Greenland Travel beklagede fejlene, men de mente ikke, at vi skulle have nogen kompensation for fejlene. Vi lavede derfor en sag hos Pakkerejseankenævnet. Pakkerejseankenævnet gav os medhold, og Greenland Travel har netop betalt os kompensation - dog måtte vi rykke Greenland Travel for over 1.000 kr. i renter, som de også var blevet pålagt at betale os. Vi kan klart anbefale en tur til Grønland, men gør jer selv en tjeneste og find et andet rejseselskab end Greenland Travel. Det var helt forfærdeligt at rejse med dem, og de behandlede os så dårligt.

Odpowiedź od Greenland Travel
Vi havde en helt fantastisk rejse til Grønland, og en meget stor del af æren for, at alt forløb så godt, tilfalder Greenland Travel. Fra den første planlægning til den sidste udflugt fungerede alt gnidningsløst. Rejsen var imponerende velorganiseret,
På trods af den korte tid vi havde - gav udflugterne os mulighed for at få indblik i mange facetter af Grønlands enestående natur og kultur. Særlig ros og tak også til guiderne (Jeppe, Asbjørn og Rikke) - som var dygtige og bidrog med massere af viden og entusiasme og helt sikkert var med til at gøre det til en ganske særlig tur, som vi aldrig glemmer.
Logistikken fungerede perfekt – transport, overnatning og aktiviteter var koordineret, så vi kunne fokusere på at nyde turen. Samtidig var kommunikationen før og under rejsen hurtig, professionel og imødekommende, hvilket gav stor tryghed i planlægningen. Og selvom der var mindre ændringer i programmet - som der jo kan være på sådan en tur - fandt greenland travel hurtigt en super alternativ løsning, som vi var helt tilfredse med.
Grønland er et helt særligt rejsemål, og med Greenland Travel som arrangør følte vi os i de bedste hænder. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger – og vi rejser meget gerne med dem - når vi forhåbentlig engang får mulighed for at vende tilbage.

Odpowiedź od Greenland Travel
Et virkelig godt og professionelt rejseselskab.
Vi havde en uforglemmelig tur til Ilulissat, som oversteg alle forventninger og forhåbninger.

Odpowiedź od Greenland Travel
virksomheden gør det hele godt . Dejligt personale og fint hotelrum med udsigt over diskobugten.
guider - grønlandske såvel som danske åbne og positive . Alle udstrålede engagement og arbejdsglæde . Som vegetar kom man mig i møde på cafeer etc man kan roligt tage til Grønland som vegetar : alle vil gerne hjælpe og tilpasse menuen . At være i Grønland og opleve den storslåede natur , og hvordan befolkningen lever i pagt med den , kan vi lære meget af . 🙄Det er en oplevelse for livet med de blå og hvide isbjerge og de bløde former på klipperne - langvarige sol op og nedgange i hele farvespektret !

Odpowiedź od Greenland Travel
Alt på turen/nytårsophold var vel tilrettelagt.
Fly, hotel helt i top 🔝
Guider, både de danske og den grønlandske var skønne mennesker med stor viden om stedet m.m.

Odpowiedź od Greenland Travel
Professionel planlægning af turen og den rette information inden afrejse.
Alt personale var ekstremt venlige, imødekommende og servicemindede. Det gjaldt både guider, personale på hotellet og flyselskabet.

Odpowiedź od Greenland Travel
Dejlig rejse til Nuuk og Ilulissat med Air Greenland i oktober. Skønne hoteller og udflugter. Sammen med ældresagen og Greenland Travel var det en oplevelse for livet. Kan anbefales.

Odpowiedź od Greenland Travel
Min mand og jeg har været på en 5 dages tur i Kangerlussauq. Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Vi havde bestilt udflugter hver dag. Og guiderne fra Albatros var meget informative og deltagende. Vi kan også klart anbefale at bestille med fuld forplejning. Det var virkelig lækker, lækker mad. Hvis man selv skulle købe sin forplejning, ville det bliver meget dyrere. Vil varmt anbefale Greenland travel og vil klart bruge dem igen til en tur til Illusat.

Odpowiedź od Greenland Travel
Vi var to afsted på en uges tur til Nuuk, Ilulisat og Ilumanaq med 6 udflugter undervejs. Udflugterne var både i naturen og i de byer vi havde ophold i.
Rejsen var utrolig velorganiseret. Alt vedrørende ophold og transporter fungerede upåklageligt. Vi vil gerne fremhæve de lokale guides på turene. De var utroligt vidende, søde og imødekommende.
Vi vil til enhver tid anbefale Greenland Travel, hvis man ønsker at besøge dette smukke land.

Odpowiedź od Greenland Travel
Vi fik sammensat en drømmeferie til Ilulissat på 10 dage via Nuuk. I Nuuk lufthavn brød "alt" sammen, og ikke pga. vejret, så vi strandede og først kunne flyve videre efter 5 dage. Greenland Travel "holdt os i hånden" hele vejen gennem dette forfærdelige forløb gn. løbende telefonisk kontakt, og de prøvede hele tiden at ombooke nyt fly. Hotelophold, madvouchers, returfly uden beregning, og vi fik uden tøven hele rejsens pris retur, fratrukket en allerede afholdt byrundtur. Vi var frustrerede, men TRYGGE! (og det var IKKE bureauets fejl, at der er problemer med Nuuk lufthavn). Vi prøver igen næste år.

For ringe planlægning.
Af betale knap 100.000 for en ferie, for så at skulle bruge 1 af 11 feriedage på at vente i en lufthavn er for dårligt.
Der går direkte fly mellem kangerlussuaq til illulisat, men min rejse var planlagt fra kangerlussuaq til nuuk og så til illulisat.
Det betyder at der skal bruges en hel dag på at rejse frem for 30 minutter. Det er for ringe, når man har betalt næsten 100.000 for 11 dages ferie.
Da selskabet blev kontaktet var svaret : det har ikke noget med os at gøre.

Odpowiedź od Greenland Travel
Vi havde booket en 7-dages rejse til Grønland som gave til min mands 50-års fødselsdag. Sidste dag skulle have været rejsens højdepunkt med byvandring, sejltur, egen fangst af aftensmad og middag. I stedet blev hele dagen spildt i lufthavnen, fordi de uden varsel havde flyttet dem til et senere fly.
Det virker som om, at man bevidst ombooker gæster, der ikke skal videre til Danmark, når der er overbelægning, hvilket man åbenbart meget ofte har – en praksis, der i så fald er helt uacceptabel, da den ødelægger kostbar ferietid, man har betalt for.
Da vi forsøgte at få hjælp via Greenland Travels akuttelefon, blev vi mødt af afbrydelser, afvisninger og nedladende kommentarer fra to medarbejdere. Den ene gav endda forkerte telefonnumre, mens den anden beskyldte mig for at spilde hendes tid og spurgte, om jeg overhovedet var kunde – på trods af at jeg havde købt og betalt rejsen.
Ingen løsning, ingen undskyldning – bare grov og uforskammet behandling. Vi mistede en betalt oplevelse og fik ødelagt en vigtig del af ferien. Jeg kan ikke anbefale Greenland Travel.

Odpowiedź od Greenland Travel
Vi var en famile på 10, der gerne ville opleve mest muligt på 10 dage. Greenland Travel opfyldte vores ønsker til UG. Alle deltagere er enige om, at denne familieferie var i toppen af, hvad vi har set på tidligere ture.

Odpowiedź od Greenland Travel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.