Al jaren bestellen wij de Intenso koffie bij Granokoffie. Na lang zoeken hadden we deze gevonden. Wij zijn zeer te spreken over de smaak. De koffie wordt altijd dezelfde dag verstuurd. Alles is goed g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Lekkere goede koffie. Snel geleverd. Al langere tijd klant Grano. Droge bonen dus weinig ophoping van koffieresidu.
Al meerdere keren koffie besteld. Erg lekkere koffie en betaalbaar voor single origin in deze dure koffietijd. Erg tevreden en zojuist wederom de Brazil en Peru besteld. Dank vast Grano Verde!
Al jaren klant. Dulce blijft onze favoriet. Bestelling altijd snel en keurig verzorgd.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sinds 2018 leveren wij met zorg gebrande koffiebonen. Ons doel is om vers gebrande koffiebonen van topkwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.
Dane kontaktowe
Latensteinse Rondweg 12-11, 4005 EH, Tiel, Holandia
- info@granokoffie.store
- www.granokoffie.store
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Proefpakket besteld
Proefpakket besteld. De eerste zak met bonen viel al gelijk in de smaak, nu nog twee te gaan.
Een bedrijf dat kwaliteit levert en werkt op basis van vertrouwen (betalen na ontvangst).
Voorbeeld van hoe het ook kan in deze tijd.
👍🏻
Echte aanrader!
In de zoektocht naar lekkere bonen voor onze machine verschillende merken geprobeerd, inclusief de dure koffiezaakjes. Uiteindelijk gestrand bij GranoKoffie, wat een top bonen! Super snelle levering, een prima prijs en een vriendelijke service. De smaak van de bonen is ook zeker de moeite waard.
Perfect!
Heerlijke koffie, snel bezorgd. Vooral de Intenso valt hier in de smaak. Niet twijfelen, gewoon doen!
Oef, lekker!
Oef, lekkere koffie voor een zeer schappelijke prijs! Erg vriendelijke leveranciers; alles op goed vertrouwen, heerlijk! Vooral de Intenso koffie is errug lekker! Dank voor de menselijke factor in de koffie wereld!
Heerlijke koffie
Goedemorgen, de koffie Dulce besteld en ontvangen (eerst verkeerd bezorgd door Post.nl). Deze koffie smaakt heerlijk. Binnenkort de tweede bestelling plaatsen. Ga zo door. Mooi concept. Zeker het betalen na ontvangst. Super blij mee.
Snelle levering en heerlijke koffie
Snelle levering en heerlijke koffie, al veel merken geprobeerd maar deze is tot nu toe de beste.
Proef pakket besteld eerste koffie zak…
Proef pakket besteld eerste koffie zak is goed bevallen de andere nog niet geprobeerd had nog bus bonen staan levering was snel en achteraf betaald prima service
Samenwerking en levering dikke 10 .
Samenwerking en levering dikke 10 .
Koffiebonen smaken heerlijk ook namens mijn koffie vriendin.
Tis een feestje om koffie te zetten .
Proefpakket besteld
Proefpakket besteld.
Inmiddels aan 2e pak van de proefronde bezig.
En we kunnen ons zeker vinden in de smaak omschrijving;-)
Bovendien super klantvriendelijk!
Grano koffie is lekkere koffie!
Bestelling gedaan 1 proefpakket van 3 soorten koffie. 2 zakken á 1 kg en 1 pak van 500 gram. De bestelling binnen 2 dagen ontvangen. De koffie Dulce vind ik het lekkerst al hoewel de koffie Brasil Yellow Bourbon moet ik nog proberen. Een buurvrouw heeft mijn tip van Granokoffie ook goed beoordeeld en heeft zelfs ook koffie besteld bij Grano. Nu krijgen wij allebei bij een bestelling 10% korting voor altijd en dat is toch mooi mee genomen. Ik kreeg zelfs nog een email van Grano om mij te bedanken dat mijn buurvrouw voor de 1e keer een bestelling had geplaatst. Erg netjes in afhandeling, bravo! Duidelijke website en betalen hoeft pas na ontvangst van de koffie!
Lekkere koffie en super service
Het proefpakket besteld en super snel ontvangen. Service is top! De Dulce koffie is veruit mijn favoriete koffie.
De Brasil yellow Bourbon pis zeer…
De Brasil yellow Bourbon pis zeer lekker nou veel koffie bonen gebeurt geprobeerd is dit toch een van de lekkerste en de levering was ook zeer snel deze koffie smaakt naar meer bedankt voor de snelle service en de lekkere koffiebonen groetjes Bert van kasteren
Wat een heerlijke koffie
Wat een heerlijke koffie! Daarnaast is het contact met Arno erg mooi. Hij vertelt graag over zijn bedrijf. Wij blijven hier bestellen.
Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, voor het eerst geproefd bij mijn dochter. Beter en veel lekkerder dan die van de supermarkt. Bestelling gedaan, 2 dagen later pakket binnen. Super snel geregeld! Goede service!!
Superlekkere koffie
Superlekkere koffie! Na veel verschillende bonen te hebben geprobeerd is dit zeker een blijvertje!
Simpelweg fantastische koffie & service
Simpelweg fantastisch! Om te beginnen het proefpakket van Granokoffie besteld. We moeten natuurlijk eerst wel even kennismaken om te weten welke koffiesoort voor ons is. Na een vlot bedankje voor de bestelling, hadden we een dag later het proefpakket al in huis. Pas enkele dagen later ontvingen we de factuur. Wij kennen geen webshop die hetzelfde nog doet en dat maakt Granokoffie net even anders. Heerlijke koffie voor een eerlijke prijs al je het ons vraagt! Inmiddels zijn we vaste klant en bestellen regelmatig. Iedere bestelling wordt gewaardeerd en de bevestiging/reactie op de bestelling is altijd vlot en vriendelijk.
Sinds we vaste klant zijn is dan ook iedere bestelling vlot verzonden (dag later in huis), is de koffie altijd vers & is de service werkelijk top!
Heerlijke, echte koffie
Heerlijke koffie. Weinig keuzemogelijkheden, wat alleen maar fijn is. Simpelweg drie goede, verschillende soorten koffie, geen overbodige keuzestress. Snelle levering, en per kilo betaal je nauwelijks meer dan standaard Perla of Douwe Egberts bij de Albert Heijn, terwijl je veel betere koffiebonen krijgt. Na 1 bestelling weet ik al dat ik vaste klant blijf.
Goede koffie en ook nog eens ongekende…
Goede koffie en ook nog eens ongekende service!
Natuurlijk is koffie een kwestie van smaak. Maar elke liefhebber van een goed kop koffie weet dat het gaat om versheid en branding.
Het concept van Granokoffie is gewoonweg top. Vers gebrande koffie, lekkere koffie tegen een meer dan prima prijs.
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs, Lekkere koffie, snelle levering, fijne service. Heb nog niet alle koffie uit mijn proefpakket geprobeerd, maar de Grano Dulce is top!
Goede service, snelle levering en goede koffie.
De factuur pas na een paar dagen ontvangen, alles gaat dus op vertrouwen. Waar vindt je dat nog!
Doświadczenie Trustpilot