Al jaren bestellen wij de Intenso koffie bij Granokoffie. Na lang zoeken hadden we deze gevonden. Wij zijn zeer te spreken over de smaak. De koffie wordt altijd dezelfde dag verstuurd. Alles is goed g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Lekkere goede koffie. Snel geleverd. Al langere tijd klant Grano. Droge bonen dus weinig ophoping van koffieresidu.
Al meerdere keren koffie besteld. Erg lekkere koffie en betaalbaar voor single origin in deze dure koffietijd. Erg tevreden en zojuist wederom de Brazil en Peru besteld. Dank vast Grano Verde!
Al jaren klant. Dulce blijft onze favoriet. Bestelling altijd snel en keurig verzorgd.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sinds 2018 leveren wij met zorg gebrande koffiebonen. Ons doel is om vers gebrande koffiebonen van topkwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.
Dane kontaktowe
Latensteinse Rondweg 12-11, 4005 EH, Tiel, Holandia
- info@granokoffie.store
- www.granokoffie.store
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Heerlijke koffie tegen eerlijke prijs.
Heerlijke koffie tegen eerlijke prijs.
We hebben het proefpakket besteld.
Leuk om de verschillen in smaak echt te ervaren.
Bonen zijn goes bevallen, en we gaan weer een volgende bestelling doen.
kwaliteit met top service
Ik heb het proefpakket besteld en mijn ervaring klopt met de reviews.
Heerlijke Top koffie en vooral ook, voorafgaand aan de bestelling sprak de service gerichtheid in het contact wat ik had met het bedrijf mij aan.
Gewoon heel prettig.
Dank voor de heerlijke koffie!
Ontzettend leuk om bij een lokale koffiehandelaar lekkere en betaalbare koffie te kunnen kopen. Inmiddels alle soorten met het proefpakket geproefd en de gouden zak is onze favoriet (maar de andere twee koffies zijn ook zeker aan te raden). Daarbij siert het de eigenaar dat alles op goed vertrouwen gaat. Mooi om te zien! Wij bestellen zeker weer!
Lekkere koffie, goede prijs, vriendelijke service
Vriendelijke en snelle service. Niet onbelangrijk, lekkere koffie tegen een scherpe prijs.
Het proefpakket geeft de gelegenheid om 3 verschillende bonen te proberen en je eigen favoriet te kiezen.
Wat mij betreft een absolute aanrader, ik kom in elk geval zeker terug!
Heerlijke koffie en perecte service
Verrassend de wijze waarop de koffie besteld kan worden. Betaling pas na levering. Groot vertrouwen in de klanten. Wordt erg gewaardeerd. Ook snelle levering.
Heb proefpakket besteld. Heb tot nu alleen nog de Intenso bonen gebruikt. Lekker sterke koffie. Ook met opgeklopte melk is de koffie nog smakelijk en heerlijk pittig.
Heerlijke koffie
Heerlijke koffie! Eerst het proefpakket geprobeerd in. De dulce is onze favoriet. Bestellen gaat heel makkelijk en altijd snel bezorgd. Heel blij mee!
Klant is echt koning bij Arno!
Ik had het proefpakket besteld en vond ik het, omdat de Dulce voor ons al aan de sterke kant was, zonde om de Intenso te testen. de Brasil Yellow Bourbon beviel ons zeer goed. Gemaild met Arno op zondagmiddag of hij de ongeopende zak Intenso wilde terugnemen, binnen vijf (!) minuten antwoord op mijn mail, als oplossing stuurt hij GRATIS vier zakjes Brasil Yellow Bourbon en mag ik met de Intenso en het restant Dulce doen wat ik wil. Verder gaf Arno nog tips hoe de espresso automaat in te stellen.
WAT EEN TOPSERVICE!!!!!!
Zeer klantgericht bedrijf.
Zeer klantgericht bedrijf.
Directe aktie en verzending.
Vooralsnog is de Dulce mijn favoriet.
Al sinds oktober 2021 vaste klant
Al sinds oktober 2021 vaste klant. Voor mij is er geen betere koffie dan de Dulce. Helaas moet ik wel wat minderen van de huisarts want 25 bakjes koffie per dag was te veel volgens hem. #verslavendlekker
Eerlijk… het is heerlijk!
Echt heerlijke koffie! Met een snelle levering en fijne bestellingswijze.
Als de zak nog dicht is ruikt t al zoveel beter!
Van je familie moet je het hebben.
Na een tip van een familielid ook maar eens het proefpakket geprobeerd. En eerlijk is eerlijk, het beviel goed. Als echte koffieliefhebbers konden we ons helemaal vinden in met name de Brasil Yellow Bourbon. Dus complimenten voor de kwaliteit. Jullie "bakkie" geurt zoals het heurt! Groeten uit Volendam.
Zoektocht naar lekkere koffie!
Ben al een hele tijd bezig met lekkere koffie uit te zoeken maar kwam steeds met vieze koffie thuis. D-E lavazza en eigen merken. Allemaal niet lekker uit onze machine. Nu eerst het proefpakket uitgeprobeerd en we waren blij verrast! We gaan nu de dulce en de yellow bourbon opnieuw bestellen. Bestelling werkt op basis van vertrouwen, je stuurt een mail en je krijgt de koffie binnen een paar dagen geleverd. Na een week kreeg ik een betaalverzoek via de mail. Top koffie en top service!
Snelle levering bonen moet ik nog gaan…
Snelle levering bonen moet ik nog gaan gebruiken. Eerst de oude opmaken
De bestelling is snel geleverd
De bestelling is snel geleverd. De koffie is van prima kwaliteit. Ik ben nog even op zoek welke melange ik het lekkerst vind.
GranoKoffie
Al een poos aan het zoeken naar lekkere bonen, verschillende merken geprobeerd, maar zonder lekker resultaat. Altijd die nare bittere nasmaak. Uiteindelijk uitgekomen bij GranoKoffie! De Grano Dulce medium gebrand, smaak is Vol, Romig, Nootachtige smaak ( Rainforest Alliance Certified) waanzinnig lekkere bonen met een top smaak.
Snelle levering, prima prijs en vlotte vriendelijke service!
prima levering, proefpakket fijn om te proberen
prima levering. Na aankoop van koffiemachine hier een proefpakket besteld, super dat dit kan. We zijn nog aan het testen welke smaak ons het beste bevalt.
Fantastische service en erg goede…
Fantastische service en erg goede koffie. Blijf hier zeker bestellen.
Heerlijke smaak en goede service.
Onze complimenten aan Granokoffie. Waar onze huidige leverancier leveringsproblemen had, was het bij Granokoffie mogelijk om binnen 48 uur nieuwe bonen te bezorgen zodat onze klanten weer van een prima koffie voorzien werden.
Fantastische service en geweldige koffie…
Fantastische service en vertrouwen,de koffie werd netjes bezorgd en de rekening kwam pas dagen later. Over de koffie is niks gelogen wij zijn helemaal weg van de gusto deze is echt super de hele dag door , over de andere smaken kan ik nog niet veel zeggen we zijn net begonnen aan de andere smaken, maar we kijken al uit naar de volgende bestelling.
Keurige mail tijdens en na bestelling.
Keurige mail tijdens en na bestelling.
Lekkere koffie , zijn nog met het proefpakket bezig om te zien welke bonen het beste bevalt.
Tot nu toe bevalt het uitstekend !
Doświadczenie Trustpilot