Göteborgs-Posten Recenzje 62

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Helt värdelöst att läsa mitt abonnemang på paddan, dålig respons, hänger sig, långa väntetider, ”slängs” mellan olika rubriker/länkar, mm! Tveksam att fortsätta!

Oceniono na 1 z 5

GP har hamnat i vänsterfållan. Allt om Trump är negativt, mycket kritik på Tidö regeringen. SD, stora rubriker många artiklar i många dagar, ex trollkonton. Jämfört med när Sossarnas konton uppdagades... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

GP:s app en av de sämst fungerande digitala nyhets-sidorna. Reklamfilmer i bakgrunden som stör läsningen och som ofta tar över så att man får backa, scrolla tillbaka och leta rätt på var man läste. Ma... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

GP har varit en liberal tidning men har dragit mer och mer åt vänster........varför ? Fortsätter detta kommer fler och fler att sluta använda er för att få nyanserade nyheter. Det finns många alternat... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja prasowa
  2. Wydawca prasy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Senaste nytt från Nyheter

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Skaffade Gp för att prova

Skaffade Gp för att prova. Hade inte tiden att läsa. Avslutade prenumerationen i appen. Då stod det att jag inte hade nån prenumeration. Pengar fortsatte att dras från kontot

25 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Hade jag kunnat ge minuspoäng så hade…

Hade jag kunnat ge GP minuspoäng så hade jag gjort det. Ville prenumerera men jag fick aldrig några inloggningsuppgifter trots att jag påminde. Nu har jag fått en faktura där dom påstår att jag har använt tjänsten. Sjukt! Att dom har mage! SKÄMS.
Det var ett riktigt bottennapp! ALDRIG MER GP!!

11 lipca 2022

Uppsägning av Gp som inte fungerarNu är det 2a gången

Nu är det 2a gången jag säger upp gp , via prenumerationen avd på telefon, under de senaste 2 åren.
Får en tjej sluddrigt namn i luren, som är mycket otrevlig, säger att jag fått 2 fakturor, trotts att jag sagt upp abonnemanget över 1 månad innan utgång. Har noterat uppsägningen och makulerar faktutorna, hej då. Fick jag till svar. Tjejen måste vara väldigt trött på sitt jobb, och alla uppsägningar. Kommer be Gp fara och flyga nästa gång de hör av sig med erbjudande. Har hänt en gång tidigare, vid prenumeration, då jag blev bemött på samma vis, av denna avdelning på gp. Inte ett ursäktande över att det blivit fel, nästa påminnelse hade nog gått till något inkassobolag? Om jag inte hört av mig idag.
Hade jag kunnat ge - * hade jag gjort detta.

19 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Tidningen jagar lokala företag och…

Tidningen jagar lokala företag och publicerar lögner. Skyddade av en lagstiftning som gör att företag inte kan förtalas så de kan skriva vad som helst.
Tidningen pratar om trovärdighet hur kan ett företag dom har dömda knarkare någo. Trovärdighet alls? Samtidigt som de skyddar sin ägares skattebrott och hur han efter fått 100tals skattemiljoner för att rädda tidningen sälja den och kamma hem miljoner. Pengar som rättmätige ägare är skattebetalarna.

8 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Varning för att prenumerera på GP

Varning för att prenumerera på GP! I samband med flytt utomlands förlängde jag ej min prenumeration. De fortsatte ändå att skicka tidningar och fakturor. Ringt kundtjänst och de bekräftade att prenumerationen är uppsagd och fakturorna makulerade. Ändå kom en ny faktura. Och så forsätter dem. Har nu tröttnat rejält efter att ha varit i kontakt med deras kundtjänst ett flertal gånger.

Kommer aldrig teckna en prenumeration av GP igen.

6 kwietnia 2021

Kundservice är katastrof

Kundservice är katastrof. Har efter två månader ej fått svar eller återkoppling på grundläggande fråga om mitt prenumerationsärende. Faktura kommer oanmäld utan kontaktuppgifter. När man loggar in på sina sidor så går prenumerationen ej att avsluta. Dagliga spammail till angiven epostadress och inga instruktioner om hur det upphör. KÖP EJ GP, deras kundservice är fruktansvärt dålig.

12 lutego 2021

BEDRÄGERI

BEDRÄGERI! Prenumera inte på gp.se då dem lurar en! Jag avbröt min prenumeration för flera månader sen och fick ett bekräftelsemail på det men trots det så fortsatte dem att dra pengar från en! Och deras kundservice var det värsta jag varit med om! Kvinnan var så otroligt otrevlig och pratade i mun på en som en liten 2 åring. Sjukt oprofessionellt hemsida! (tror kvinnan hette Johanna)

20 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Tack bästa Ida på kundservice, GP

Tack bästa Ida på kundservice, GP. Vänlig, kunnig och hjälpsam. Du är föredömlig på mer än ett sätt. Du gav snabb och effektiv support.
I övrigt är det alltid lätt att kontakta GP och få den hjälp man just behöver.
Bra tidning!

4 lipca 2018

Dålig journalistik

Dålig journalistik, konstant felstavning och tryckfel. Hemsidan full av annonser, går ibland inte att ladda. Tidningen sägs vara liberal, snarare vänsterextrem.

11 października 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej