Zobacz, co mówią recenzenci
Politiskt vinklade nyheter och krönikor. Läst på Aftonbladet dagligen, men kommer hädan efter använda mig av Omni. Jag är så trött på den politiska vinklingen. Nyheter är nyheter och ska inte vinklas... Zobacz więcej
De dåliga nyheterna är alldeles för överrepresenterade bland era artiklar. Det raporteras för lite om goda nyheter. Jag förstår att dåliga nyheter säljer, men det skapar bevisligen också onödig oro oc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Startsidan - De senaste nyheterna på Aftonbladet.se - Sveriges nyhetsportal
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Egentligen noll pga.det
Egentligen noll pga.det: "Du måste betala för att avvisa personanpassad reklam."
AI artiklar och påtvingad att sälja av…
AI artiklar och påtvingad att sälja av min data genom cookies.
Ni skrev en artikel om en avliden…
Ni skrev en artikel om en avliden släkting.Tog inte många timmar förrän artikeln inte gick att läsa om man inte var Pluskund. Skandal.Hoppas ni slipper uppleva en sådan smärta och ni lever på att jag ta betalt när människor avlidit och även ta betalt för att läsa vad som skrivits. SKÄMS AFTONBLADET.
Politiskt vinklade nyheter och…
Politiskt vinklade nyheter och krönikor.
Läst på Aftonbladet dagligen, men kommer hädan efter använda mig av Omni. Jag är så trött på den politiska vinklingen. Nyheter är nyheter och ska inte vinklas politiskt genom att utelämna delar av nyheten.
Girighet
Ni vill tydligen inte att man titta på er sida? Vilka vill bli super kollade?
Uruselt att tvingas godkänna cookies
Uruselt att tvingas godkänna cookies. Kommer väl inte att sakna AB allt för mycket, då det mest är en skvallerblaska.
Schibsted..
Tvinga en att betala för att slippa cookies?
Tvinga en att betala för att slippa cookies?
Nej tack till Schibsteds medier o därmed Aftonbladet.
Appen är dessutom helt värdelös. Fladdrar när man skrollar.
Innehållet i tidningen har också försämrads sista tiden.
Betala eller låt oss samla all din info så vi kan sälja den
De har ändrat sin policy att man måste betala för att inte bli spårad, rätt trött på mängden annonser och AI skapade artiklar så det är dax att sluta besöka dem. Gissar skarpt på att samma policy snart kommer till blocket oxå då blir det att sluta använda blocket med.
Sniket av ab
Va fn!!! Tar betalt för cookies, tack o farväl ab alias snikna schibsted!
Att tvinga på besökare cookies är inte ok
Att tvinga på besökare cookies är inte acceptabelt. Detta med tanke på att det som är tillgängligt att läsa utan plus är väldigt magert och att alternativet för att slippa kakor är att betala för plus. Dålig hantering.
Jag tror att många med mig kommer välja andra alternativ och lämna Aftonbladet därhän.
Tar betalt för att man ska kunna neka cookies
Tar numera betalt för att man ska slippa bli spårad via cookies. Betalar man inte så kan man inte simpelt neka och komma in på sidan. UTPRESSNING!
Nu ska man tvingas betala för att slippa icke nödvändiga cookies på Aftonbladet.
Idag har Aftonbladet ändrat sina villkor angående cookies som inte är nödvändiga. De vill nu tvinga alla (med plus eller utan plus) att betala extra, ca 50 kr, varje månad för att slippa få andra företag att skicka kundanpassade annonser. Med andra ord ska man betala för att slippa ge ut personliga uppgifter till andra än Aftonbladet. Det är säkert fler än jag som nu kommer att bojkotta Aftonbladet. Otroligt dåligt!
Aftonbladet bryter mot Eu's kak regler
Aftonbladet bryter mot vad eu's regler säger angående Kakor. Nu vill de ha betalt för att de inte ska installera kakor i den webbläsare. Går inte neka längre.
Och tittar man på Eu's regler angående kakor så säger den detta
Easy Rejection: "Reject All" must be as accessible and easy to use as "Accept All".
aftonbladet är idag en blandning av…
aftonbladet är idag en blandning av lokaltidning, skvallerpress och politiskt styrd tidning med propaganda. De kallar sig oberoende och rikstäckande men allt är om stockholm , politisk propaganda med galna ledarskribenter och skvaller och då mest om familjen Wahlgren ingrosso .
Dyrt och ointressant
Allting som känns viktigt att läsa kräver Plus som är absurt dyrt. Alldeles för mycket fokus på vad de kallar ”stjärnor och kändisar”.
Och nu måste man logga in för att läsa, vilket de motiverar med ”Vi använder data för att förstå vad du är intresserad av, så att vi kan visa dig annonser som är mer relevanta för dig. Detta gör att vi kan erbjuda våra annonsörer en bättre tjänst”. Vad sägs om att erbjuda läsarna en bättre tjänst?? Idag har jag raderat appen och är nöjd med det.
Varför står inte det inte att månaden…
Varför står inte det inte att månaden kostar mer bästa månad det är respect löst! Står det 1 kr i månaden och ingen annan information!!
Folkmordet som pågår i Iran vill de inte rapportera om
De har med mening inte täckt eller rapporterat om folkmord med över 20000 döda som pågår i Iran just nu Januari 2026.
Axén ny ”expert” på Sportbladet
Axén ny ”expert” på Sportbladet? Han är ju överallt. Någon annan måste det väl finnas
Urusel journalistik
Innehåller nästan bara cap från diverse sociala medium.
Var är alla seriösa journalister ?
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.