Firma niestety nie wypłaca należnego mi zwrotu środków od ponad miesiąca. Lot anulowany przez linię lotniczą. Kontakt w sprawie statusu jest możliwy tylko po angielsku, a obsługa zwodzi i kłamie, że d... Zobacz więcej
Zmieniam opinie 1 na 4 ponieważ dzięki pani z pochodzenia polskiego nie zapytałem imienia mój błąd na infolinii która rozmawialem dzisaj zrobiła wszystko co jej w mocy żeby mi zwrócili pieniądze za od... Zobacz więcej
Pierwszy raz zamówiłam bilety na tej stronie i dopiero potem przeczytałam tyle negatywnych opinii, nic takiego mnie nie spotkało, numer rezerwacji dostałam od razu, zadzwoniłam do linii lotniczych, on... Zobacz więcej
4 gwiazdki, ale tylko dzięki Pani z Polski, która udzieliła świetnego wsparcia i rozwiązania problemu! Minus duży za osoby obsługujące chat, które są niestety bardzo niekompetentne i w niczym nie pot... Zobacz więcej
O Gotogate
Whether you’re planning a summer vacation with the kids or a weekend jaunt with your special someone, your next trip never felt so close. With nearly 14 million customers and over 4 million holidays sold, we fill 140 Boeing 737s every day, departing and arriving from 77 countries across the globe.
At GoToGate, you always fly smart and enjoy more!
To contact us you can follow this link
Stany Zjednoczone
- www.gotogate.com
Niestety nie można dać zero gwiazdek a…
Niestety nie można dać zero gwiazdek a taka ocena by się należała. Od miesiąca próbuję odzyskać pieniądze za lot, które linia lotnicza Wizz zwróciła na konto gotogate w postaci Wizz credit. Wielokrotne telefony na infolinię i rozmowy z ludźmi którzy nic nie wiedzą o tylko mówią że należy czekać na zwrot (który linia lotnicza już zrobiła). Ta firma to oszuści nigdy nie kupujcie za ich pośrednictwem biletów!
Nie polecam skorzystać z usług tej…
Nie polecam skorzystać z usług tej firmy. Nie informuje o odwołanych lotach, nie ma szans żeby połączyć się z polską infolinią. Osoby pracujące na infolinii bardzo słabo znają język angielski i są bardzo niemili. Nie polecam.
Pieprzeni oszuści
Pieprzeni oszuści. Kradną w biały dzień. Wakacje z synami. 7 tysięcy w plecy. Gnoje. Niby godziny lotów zmienione. Podali alternatywę o koszcie dwa razy większym. Czyli dopłata kolejne 7 i potem kłamią ze zwrot kasy się nie należy. Złodzieje. Oszuści i ci Hindusi na lini. Złodziejstwo w bialy dzień
2 lata temu anulowałem rezerwacje
2 lata temu anulowałem rezerwacje, bo były problemu z lotem. Niestety kontakt jest wręcz niemożliwy. Zwrotu kasy brak.
Nie polecam, zamówiłam 3 bilety do Tajlandii, wszystko opłaciłam, pieniądze zostały pobrane, a lot jeszcze tego samego dnia wieczorem został odwołany, mija piąty dzień a zwrotu pieniędzy na koncie w dalszym ciągu nie ma, mimo,że takie zapewnienia pojawiły się w mailu i u mężczyzny z infolinii go to Gate.
Przestrzegam przed korzystaniem z usług…
Przestrzegam przed korzystaniem z usług tego biura.
Od dwóch lat czekam na zwrot pieniędzy za anulowany lot. Nie reagują na żadne monity, nie ma z nimi kontaktu.
Oszuści
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Niestety my tez zostalismy oszukani
Niestety my tez zostalismy oszukani, firma jak ktos napisal "legalnie" kradnie pieniadze UWAZAJCIE i nie kupujcie za ich posrednictwem zero kontaktu ,zero informacji , po prostu widmo echo studnia bez echa... linie lotnicze odsylania nas do nich ,z nimi nie ma kontaktu ,masakra jakas.Przestrzegam wszystkich przed ta firma
Jesteśmy bardzo zadowoleni
Jesteśmy bardzo zadowoleni, bezproblemowo i szybko udało się zamówić loty w ciągu kilku godzin.
Uwaga na oszustów z Gotogate!!!
Niestety typowa firma która wyłudza chyba w " legalny sposób pieniądze" Zakupiłem bilet przez stronę Gotogate.pl w dniu 13.12.2020, następnego dnia poprosiłem o anulowanie tej transakcji i anulowanie biletu. Do tej pory nie otrzymałem zwrotu za zakupiony bilet, miałem wykupioną pełna ochronę w razie rezygnacji, minęło ponad 18 miesięcy i na infolinia ciągle jak mantra powtarzają " proszę o cierpliwość" kwota nie mała bo 6 462,56 zł.
Czy ma ktoś pomysł jak odzyskać pieniądze?
Zdecydowanie nie polecam , niestety jest masa osób oszukanych przez "słup" zwany Gotogate.
OSZUŚCI !!!
UWAGA !!!!
Odwołali lot i do dziś nie oddali pieniędzy - 3990 zł - a mija już pół roku !!!!
Zerowy kontakt! Infolinia jakaś porażka czekam kolejny raz 50 minut po czym dowiaduję się, że należy czekać dalej cierpliwie na pieniądze !!!!
Uwaga bomba,nigdy,przenigdy nie…
Uwaga bomba,nigdy,przenigdy nie instaluj aplikacji go to gate.nigdy nie kupuj biletów przez tą firmę.Wladyslaw Bizon.oszusty złodzieje których musiałem oddać do sądu.Dwa lata minęły i do dziś nie zwrócono mi pieniędzy za odwołany bilet L 44TVJ,a jest to ponad 1.500 zł.dzwonie regularnie do nich,godziny oczekiwania na połączenie z firmą,gdy poproszony pomoc,wymówek mają tysiące,tak że nic nie załatwisz i zapomnij o zwrocie pieniędzy.ponadto nieszczelne i chamskie zachowanie osoby z którą rozmawiasz,że po chwili rozłączy się z tobą, chamstwo i nieszczelność.dziwie się że nie zlikwidowano tą firmę i nie wytoczono jej procesów sądowych.
Booking.com jest gotogate!!!
Właściwie zerowa ocena należy się przede wszystkim firmie booking.com. Okazało się, że kupując bilet na booking.com kupujesz od gotogate!!! Taka ściema!! Condor przesunął nasz lot o trzy dni!! Jeszcze jedna gówniana firma. Musieliśmy z wiadomych przyczyn wykasować ten lot. Zwróciłam się o zwrot do booking.com skąd kupiłam bilety i otrzymałam odpowiedź od gotogate, że muszę się skontaktować w tej sprawie bezpośrednio z Condorem. Piękne umycie rączek. Jedna gówniana firma po drugiej!
Jestem bardzo zadowolony
Nie polecam firmy !!!!!Od 3 miesięcy…
Nie polecam firmy !!!!!Od 3 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy za odwołany lot. Tweirdzą ze nie dostali pieniędzy od liniii lotniczej, a to kłamstwo bo linie przesłały nam informację ze 2 miesiące temu przelali im pieniądze.
Zwrot pieniędzy za lot widmo
Katastrofa.Czekam na mój zwrot pieniędzy już od 7 miesięcy.Lot Lotem widmo sprzedają bilety na loty których nie ma.Nie z mojej winy lot odwolany i oczywiście wszyscy umywają ręce wniosek o zwrot pieniędzy złożony i czekam czekam. Nigdy więcej Lotem nie polecę a już nigdy nie kupię biletu przez stronę gotogate.To był pierwszy i ostatni raz ,powinni zakazać sprzedaz biletów lotniczych przez tą stronę bardzo niekompetentni ludzie tam pracują MASAKRA
odradzam.
odradzam.
już kolejny raz porażka.
pierwszy raz lot był spóźniony o 7 godz i nikt o tym nie poinformował. musieliśmy czekać na lotnisku, chociaż mogliśmy czekać w hotelu. ( a potem lot ponad 16 godz)
teraz z powodu wojny na ukrainie były odwołane loty. zwrot cieżko otrzymać oraz jeszcze w takiej drastycznej sytuacji zamiar pomoc Ukraińcom pobierają ponad 120 zł opłaty ( co jest ponad 40% od ceny).
kolejny raz brak informacji czy ogóle lot się odbędzie z warszawy do Katowic a potem do Arabii saudyjskiej.
brak szacunku do tej firmy.
nigdy więcej nie skorzystam. i wszsytkim odradzam.
To największe nieporozumienie z jakim…
To największe nieporozumienie z jakim kiedykolwiek się spotkałam a już wylatałam swoje . Najpierw nie można się odprawić bo pomylili adres mailowy, wiec myślałam ze to z powodu ze mam główny bagaż , ale niestety trzeba było płacić na lotnisku. Potem kamień w wodę . Trzy pisemne reklamacje poleciały chyba w kosmos ,bo nikt nie raczył na nie odpowiedzieć . Rozwalona walizka tez nie została uznana bo lot był kupowany przez nich i rianair potraktował to jak sprawę nie należącą do nich . Nie polecam bo z tanich biletów nagle robią się bilety kosmicznie drogie z powodu kosztów poniesionych na lotnisku. Zaczynajac podróż od nieprzyjemnej niespodzianki człowiek zabiera ze sobą w podróż dodatkowy ,nie potrzebny nikomu bagaż nieprzyjemnych doświadczeń !
Nie polecam zakupu biletu przez tą…
Nie polecam zakupu biletu przez tą firmę.
Kupowałam bilet dla niepełnoletniego dziecka i jest tak to zrobione, że podając dane opiekuna zmienia na dane pasażera. Bilet kupowany o godz. 17 po dokonaniu zapłaty przyszła rezerwacja oczywiście na moje dane.
Infolinia czynna do 17 w języku polskim także nic nie można załatwić, a w lot jest możliwość na 24h przed wylotem anulowania biletu i kupienia nowego bez ponoszenia kosztów ale przez gównianego pośrednika kasa przepadła.
Przestrzegam przed zakupem biletów przez tą firmę.
Wszystko super
Wszystko super.
180 zł do Norwegii i z powrotem za dwoje rodziców i trójkę dzieci.