Zending was door Postnl kwijtgeraakt, gemaild en kreeg direct een mail terug met daarin het aanbod even te wachten. Na de termijn direct een nieuwe zending gestuurd gekregen. Top service.
Zobacz, co mówią recenzenci
De site verkoopt tweedehands producten, maar vermeld dat niet bij de beschrijving van het product. De prijs was dermate hoog dat ik een nieuw product verwachte. Bij levering bleek het om een gebru... Zobacz więcej
Heb een nintendo switch unpatched besteld, kwam vandaag binnen, Helaas was hij gepatched door nintendo, Maar de switch zichzelf kwam wel in goede staat, dus ik kan niet klagen... Volgende keer wel... Zobacz więcej
De controller die ik besteld had was tweedehands en ik had gekozen voor een controller die niet helemaal netjes was maar nog perfect werkte en die weer €5 goedkoper was. De goede beoordeling komt door... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De grootste Nintendo Switch winkel van NL ✅ Games €40,- ✓ Voorraad, morgen in huis ✓ 2 maanden garantie ✓ Keurmerk ✓ Lage verzendkosten ✓ Ophalen in Nijmegen of bestel veilig, snel en goedkoop op GooNintendoSwitch.nl. Spellen, Consoles & alle accessoires!
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed website om spellen te bestellen…
Goed website om spellen te bestellen met snelle service
Ik bestel hier wel eens een aantal…
Ik bestel hier wel eens een aantal keren wat nieuwe spellen. Maar ben altijd tevreden! Wordt netjes op tijd bezorgd en de spellen worden netjes ingepakt waardoor er geen beschadigingen op komen!
perfect
De levering was snel en het product werkt als behoren, geen problemen gehad.
Ze doen wat ze beloven!
Ze doen wat ze beloven!
Snelle levering.
Zorgvuldig verpakte producten ontvangen.
Werkt naar behoren.
Leuk spel
Leuk spel, wel jammer dat functies uit vorige versie weggelaten zijn
Top service.
Top service.
Ik struin altijd internet af op zoek naar koopjes of goede duurzame initiatieven.
Dit is er 1 van. De spellen en hardware zijn ondanks tweedehands zo goed als nieuw.
Snel en alles perfect.
Gebruiksvriendelijke site
Gebruiksvriendelijke site. Snel bestellen, snelle levering en ruime keuze. Aantrekkelijke prijzen.
Originele nintendo switch games en niet duur
Tweegames voor nintendo switch besteld
Snel geleverd
Prima kwaliteit
Top
Ging gemakkelijk en werd snel verzonden…
Ging gemakkelijk en werd snel verzonden zag er prima uit
Zeer goed en tevreden
De website heb ik als prettig en overzichtelijk ervaren. Bestellen ging makkelijk en het afhalen van het bestelde produkt was aangenaam. Vriendelijk geholpen.
Roger.
Alltijd goede service.
Alltijd goede service.
Netjes verpakt en snel ontvangen. bestel hier wel vaker spellen voor de Nintendo switch.
Perfect
De controllers waren in goede staat en werken perfect. De bestelling was binnen een dag bezorgd
snelle bezorging
Betrouwbaar en snel, ook als het even mis gaat
Bij de vele bestellingen die ik heb gedaan kreeg ik wat ze beloven en snel.
Bij 1 levering bleek een beschadiging op het handdeel van de Switch light. Nadat ik hierover contact opnam hebben ze dit snel opgelost door met een korting te komen. Daarna heel snel gehandeld en afgerond.
Spel snel verzonden
Spel snel verzonden, de cassette en hoes zien er optisch goed uit en spel werkt naar behoren.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.