Goldbusiness.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op 22 februari horloge besteld. Pas op 1 maart via de website gelezen dat de levering binnen 10 werkdagen zou plaatsvinden. 18 maart gebeld waar de levering bleef. Die zou pas half april komen. Gezeg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had voor goldbusiness gekozen omdat ze een levertermijn garandeerde van twee werkdagen. Op 11 mei had ik de bestelling geplaatst voor twee Flikflak horloges. Na veel heen en weer gebel heb ik uite... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

ja word eentonig 3e besteling weer tevreden

Ja voor de derde keer iets besteld en weer tevreden al heb ik wel van tevoren gebeld was door die slechte berichten wat terug houdend (wie weet nieuwe eigenaar of zo ) Mij werd verteld dat twee van hun grootste leveranciers uit Nederland waren vertrokken en nu van uit Duitsland leverden en dat dat veel kinderziektes met zich mee bracht bla bla bla ik door mijn goede ervaring toch besteld en sorry klagers 4 dagen later mijn ring binnen met (was maar 35 euro) een mooi extratje er bij dus van mij weer 5 sterren

25 stycznia 2010
Oceniono na 3 z 5

maar ff afwachten

Zit al weer een paar dagen te wachten op m,n bestelde horloge.
Hoop dat het nog op tijd geleverd wordt,maar gezien de beoordelingen heb ik zo m,n twijfels.
Als het op voorraad is wordt er snel geleverd en anders moet je maar afwachten.
Op de site is niet te zien dat artikel niet op voorraad is.
Mocht het te lang gaan duren dan eis ik het geld terug desnoods via de consumentenbond.

24 grudnia 2009

top service

horloge besteld, was niet meer leverbaar... daarna een nieuwer (duurder) model ontvangen voor de orignele bestel prijs.

2 grudnia 2009

Waardeloze service!!

Twee maanden geleden een armband besteld en betaald. Na een maand maar eens gemaild waar de armband bleef (was een verjaardagskado voor 5 november). Standaard antwoord 'we leveren zo spoedig mogelijk'. Weer een maand later nog maar eens een mail gestuurd. Na 1 week nog geen reactie en geen armband. Op de site staat aangegeven dat het artikel leverbaar is. Dit is gewoonweg misleiding!! Waardeloze service en geen levering! Oplichters!

19 listopada 2009

topi

had een wens voor me meisje, dit naar hun door gemaild met de wensen van het horloge, vervolgens kwamen zij met een mooi tw-steel horloge wat helemaal in de smaak viel, vervolgens besteld en ook nog een mooie ketting cadeau gehad, echt topi.

mensen hartelijk bedankt voor jullie top service!!!!

groeten Nicolas Mathias

12 listopada 2009
Oceniono na 2 z 5

komen beloftes niet waar

Horloge besteld voor verjaardag van mijn zoon. Van tevoren gemaild en gebeld of horloge op voorraad was. Vriendelijk geholpen en voorraad was geen probleem. Zelfde dag besteld en betaald. Na 1.5 week nog niets binnen. Op status gekeken, stond; niet op voorraad, duurt ong. 10 dagen. Gebeld, wederom vriendelijk behandeld. Ze hadden het nagevraagd bij groothandel, zou 1 dag later binnen zijn en gelijk worden opgestuurd. Dit heeft uiteindelijk weer 1.5 week geduurd waardoor ik op de verjaardag van mijn zoon met lege handen stond...Ik vind dit onacceptabel. Fouten worden overal gemaakt maar communiceer in ieder geval correct zodat je andere stappen kan ondernemen. Overigens is mijn klacht zeer laconiek ontvangen en was er nog geen excuusbriefje bij horloge gevoegd die overigens niet aangetekend is bezorgt maar gewoon per post. Dit bedrijf heeft aan mij geen nieuwe klant.

21 października 2009
Oceniono na 5 z 5

heel erg te vreden over de service van goldbusiness

wij hadden 4 bedeltjes besteld voor aan het armbandje van coolkids
we kregen er vier alleen twee ervan waren anders dan dat ik besteld had
dus even bellen en het verhaal uitgelegt en ook waarom we 4 bedeltjes hadden besteld voor onze dochter die kanker heeft en deze bedeltjes zou krijgen voor de 4 opnames voor de chemo en de rest zou dan nog wel komen
ze waren hier erg begrip vol dat ze direct zeiden we sturen een boeda voor geluk en hoop en ik mocht zelf nog 1 uitzoeken
de volgende dag hadden we het in huis en hadden ze er ook nog oorstekers bij gedaan
nou daar wordt je erg warm van dat er zulke mensen nog bestaan in deze wereld
dus in 1 woord geweldige service en vandaar de twee sterren
groet aaltsje de vries

21 września 2009
Oceniono na 5 z 5

Helemaal in Thailand maar toch bij de tijd

Na 3 nephorloges hier versleten te hebben in 3 maanden tijd besloot ik toch maar over te gaan op het dragen van kwaliteits klokjes. Via google bij Goldbusiness terecht gekomen en voor mij geen ander meer. Zelfs snelle levering helemaal naar Thailand en prima service. Top

16 września 2009

Topperrrrtttjjjjeeee

Ik bestel vaak wat via internet en dus ook bij Goldbusiness.nl Ik heb tot op heden altijd de bestelde producten binnen de afgesproken levertermijn ontvangen en heb de bestelde horloges ook nooit ergens anders goedkoper gezien. Voor mij zijn ze dus altijd top!

14 września 2009

zeikerds

ik weet niet wat die mensen allemaal te zeiken hebben, maar ik heb hele goede ervaringen met goldbusiness, vriendelijke mensen, klant gericht en als er iets is word je direct geholpen.
voor mij is goldbusiness een heel goed bedrijf.

9 września 2009

Top

Heb bij Goldbusiness nu driemaal wat besteld en gewoon netjes op tijd geleverd gekregen. Kan dus ook niks anders zeggen dat het allemaal goed is gegaan. Website is overzichtelijk en weet er mij weg goed in te vinden..

Dus als je het mij vraagt ben ik een tevreden klant...

7 września 2009
Oceniono na 5 z 5

voor ons niets anders dan GOLDBUSINESS

wij zijn vaste klant bij Goldbusiness , altijd en goede services en vriendelijke mensen, de services is gewoon goed tenoemen reparaties komen altijd keurig optijd terug en bestellingen komen optijd binnnen, als er en vertraging is worden we altijd per email op de hoogte gehouden .

kan niets anders zeggen GOLDBUSINESS is OK..

4 września 2009

herlena

hoi,

wij bestellen al jaren bij dit bedrijf en het gaat meestal altijd goed hoor??

alleen de laatste keer duurde het wat langer omdat het horloge niet op voorraad was, maar kreeg hier toen leuke bril kado voor het wachten.

nee hoor!! snap niet waar die mensen last van hebben, zullen wel alleen een computer in hun leven hebben hi hi,,

groetjes herlena xxx

14 sierpnia 2009
Oceniono na 1 z 5

Nog steeds niet geleverd.

Ik heb nu precies een maand geleden op goldbusiness.nl een armband besteld.
Zoals ik hier al meer heb gelezen: Volgens de website leverbaar.
Helaas is de armband niet voor mijzelf, maar een cadeau voor mijn vriend omdat we zoveel jaar samen waren.
Nu, een maand later is de bestelling nog steeds niet geleverd, en daardoor is de reden van de armband iondertussen ook niet echt relevant meer.
Ik heb er nu 3 keer over gemaild, 2 keer antwoord gehad met de melding ´we doen ons best, we zijn afhankelijk van de leverancier.´
Ik baal hier ontzettend van!

16 lipca 2009

super horloge

ik ben idolaat van een bepaald merk en deze jongens hebben er alles gedaan om mijn horloge te leveren super service hele profesionele jongens volgens mij die precies weten wat zien doen, leveren ging ook prima

28 maja 2009

hoi hoi

Heb bij dit bedrijf een tw-steel besteld en heb hier veel plezier van, ook heb ik hierbij een leuk cadeau gekregen omdat het horloge erg duur was, een heerlijk tommyHill parfum.

Verder erg leuk personeel, en goede service, dit omdat ik geen beschrijving bij het horloge had gehad(ik bedoel een engels) nl werd in een dag of 2 nagestuurd.

verder wens ik jullie allemaal succes, mijn ervaring was erg leuk.

succes!!

28 maja 2009

Niet klantgericht

Gold business lijkt geen moeite te doen ook maar enigszins klantvriendelijk te zijn. Horloge van mijn vriendin voor mn verjaardag gekregen. Bij bestelling stond deze op de site als voorradig. 2 maanden later ontving ik pas het horloge. In November 2008 is het horloge teruggestuurd omdat het knopje eraf was gevallen en omdat er vocht achter het glas zat. Een half jaar is het horloge weggeweest. In de tussentijd werden we constant aan het lijntje gehouden. Nu het horloge na een half jaar terug is blijkt het knopje nog steeds los te zitten. Bedrijf opgebeld: meneer biedt geen excuses en schuilt zich lafjes achter het merk Fossil. Meneer zegt:"stuur het horloge maar weer op". Neemt dus als direct aanspreekpunt geen verantwoordelijkheid en reageert doodleuk positief op de vraag of het weer een half jaar kan gaan duren. Buitengewoon onacceptabel. Ik ga kijken of ik iets kan bereiken via de consumentenbond. Daarna wil ik nooit meer iets met dit bedrijf te maken hebben. Voor iedereen die dit leest: trek hier een les uit en bestel nooit iets bij dit bedrijf. MdV

27 maja 2009
Oceniono na 1 z 5

Niet geleverd, geen geld terug gekregen

Op 3 maart heb ik een bestelling geplaatst, het bestelde artikel zou volgens de site uit voorraad leverbaar zijn. Dit bleek echter bij nader inzien niet te kunnen en het artikel moest worden besteld. Pas op 15 april kreeg ik te horen dat het artikel toch niet leverbaar was maar dat het geld teruggestort was op mijn rekening. Dit zou 3 tot 5 werkdagen duren, of uiterlijk tot eind april. Tot op heden heb ik niets ontvangen, slechte communicatie en geen levering dus!

18 maja 2009

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej