Goldbusiness.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op 22 februari horloge besteld. Pas op 1 maart via de website gelezen dat de levering binnen 10 werkdagen zou plaatsvinden. 18 maart gebeld waar de levering bleef. Die zou pas half april komen. Gezeg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Twee maanden geleden een armband besteld en betaald. Na een maand maar eens gemaild waar de armband bleef (was een verjaardagskado voor 5 november). Standaard antwoord 'we leveren zo spoedig mogelijk'... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op 3 maart heb ik een bestelling geplaatst, het bestelde artikel zou volgens de site uit voorraad leverbaar zijn. Dit bleek echter bij nader inzien niet te kunnen en het artikel moest worden besteld.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had voor goldbusiness gekozen omdat ze een levertermijn garandeerde van twee werkdagen. Op 11 mei had ik de bestelling geplaatst voor twee Flikflak horloges. Na veel heen en weer gebel heb ik uite... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

slechte behandeld!!!

mijn zusje had trouwringen hier besteld van 250 euro werd terug gemaild dat ze duurder waren. dus ze hebben andere ringen uitgezocht van 328 euro, de bevestiging alles gehad worden ze gebeld dat dezelfde ringen nu 900 euro kosten en dat ze ze voor 700 euro mogen hebben terwijl ze er eerst stonden voor 328, (ik haar zus, had een idee als de bevestiging al verstuurd is dat ze het dan gewoon voor die prijs horen te geven) dus ik had zelf gebeld om te zeggen dat ik het niet normaal vindt en zodra je je naam zegt wordt je weg gedrukt,dus heb ik daarna weer terug gebeld inmiddels kwaad omdat ze je weg drukt geeft ze der collega en wordt er op de achtergrond gezegd ja dat wijf met der grote teringbek, als zij de 1e keer niet opgehangen had was ik ook niet boos geworden. conclusie ringen worden niet geleverd voor die prijs... beetje raar als je op je webwinkel prijzen neerzet en ze daarna 3x zo duur maakt. de prijs waar het voor staat horen ze het te geven. zorg dat je webwinkel up to date is, want ik en mijn vrienden en familie zullen hier nog geen oorbel meer kopen

31 maja 2011
Logo Goldbusiness.nl

Odpowiedź od Goldbusiness.nl

Goeden dag,

sorry voor dit gegeven!!, de jonge dame drukte perrongeluk op het verkeerde knopje!, hierna belde u weer en was u niet zo netjes naar de jonge dame toe.

verder willen wij u naar onze voorwaarden verwijzen.

Prijzen

a. Goldbusiness.nl behoudt zich het recht voor om ten alle tijden prijswijzigingen door te voeren.
b. Bij ontvangst van uw betaling, zal Goldbusiness.nl een eventuele prijswijziging niet meer aan u doorberekenen.
c. Goldbusiness.nl mag altijd afzien van levering van een bepaald product. Eventuele betalingen worden dan gerestitueerd.
d. Goldbusiness.nl is niet gebonden aan haar aanbod indien sprake is van druk-, zet- of programmeerfouten in haar catalogi, mailings of op de Website.

Wijzigingen leveringsvoorwaarden
Goldbusiness.nl behoudt zich het recht deze voorwaarden te wijzigen naar eigen inzicht, zonder hierover verantwoording af te leggen tegen anderen.

onze excuses hiervoor, de goudprijs is de laatste maanden ongelooflijk hard gestegen, vandaar dit prijsverschil.

Hierna zijn wij u tegemoet gekomen met een korting van 225 euro, leek ons wel zo netjes.

Verder hopen wij u toch nog van dienst te mogen zijn met uw trouwringen.

Mvg

Oceniono na 5 z 5

Top!!! wij zijn erg blij met dit bedrijf...

Wij als bedrijf zijn erg blij met Goldbusiness, deze hebben voor ons voor al het personeel een horloge geregeld, was een hoop werk daarom ook onze dank naar Goldbusiness.nl

Hartelijk bedankt en wij hopen dit in de toekomst nog een over te gaan doen.

Groeten Het sales Team
shell nl

2 maja 2011

Klantenservice ronduit slecht

Voor het eerst een horloge online besteld. Ging heel gemakkelijk. Geen verzendkosten stond er op de product pagina maar uiteindelijk kwamen er toch 2,50 verzendkosten bij (heel vreemd).

Uiteindelijk toch betaald, en een ticket geopend om te vragen hoe lang het zou duren en waarom er wel verzendkosten worden gerekend. Na een hele lange tijd kreeg ik een antwoord terug. Onwijs slecht Nederlands en snapte er niks van wat er bedoeld werd. Nog een mail gestuurd om opheldering maar toen kreeg ik een leeg mailtje terug.

Na een tijd heen en weer gemaild te hebben kwam er uit dat het soort administratiekosten zijn (terwijl de website verzendkosten aangeeft en in de algemene voorwaarden niks staat over administratiekosten....) Heel vreemd.

Ook stond er in de algemene voorwaarden dat ik een mail zou krijgen als het verzonden zou worden of als het nog besteld moet worden bij de fabrikant. Dit is dus totaal niet gebeurt en ik moest er zelf achter aan gaan...

Conclusie, klantenservice is ronduit slecht. Je krijgt totaal niet het gevoel dat ze met je mee denken. Het liefst zou ik me geld terug willen voor deze belachelijke service.

12 kwietnia 2011
Oceniono na 2 z 5

Geen reactie op mail.

Op een eenvoudige vraag of een bepaalt model van horloge voorradig is alvorens ik bestel komt helemaal geen reactie. Niet via het aanvraagformulier op de site alsook niet op de 2de rechstreekse mail. Alsof de mail niet gelezen wordt...

21 marca 2011
Oceniono na 5 z 5

Klantgericht bij aankoop horloge via Goldbusiness

De klantgerichtheid van Goldbusiness bij aankoop van een horloge uitstekend. Als klant wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling. Mijn bestelling was helaas niet meer voorradig. Goldbusiness zorgt er dan vervolgens voor dat ik als klant op zoek mag en kan naar een passend alternatief.
Met andere woorden; gelukkig kom je als klant in deze tijd nog ondernemers tegen zolas Goldbusiness waar je klant nog echt centraal staat.

17 marca 2011
Oceniono na 4 z 5

Keuze uit een groot assortiment.

Ik heb drie maart een horloge besteld en kreeg direct per email een bericht dat mijn bestelling aangekomen was en een half uur later een email dat mijn betaling ontvangen was. Vervolgens hoorde ik niets meer dus was ik in de veronderstelling dat mijn bestelling binnen twee werkdagen binnen zou zijn (zoals men belooft op de website). Op 9 maart toch maar even gebeld om te vragen wat er aan de hand was. Een vriendelijke meneer vertelde mij dat mijn bestelling uit een depot moest komen en dat ik de bestelling zeker binnen een week zou krijgen. Gelukkig was dit al de volgende dag. Ben dus over het algemeen tevreden en zal zeker nog een keer gebruik maken van goldbusiness. Had het alleen prettiger gevonden als ze me per email even op de hoogte hadden gehouden van het feit dat het iets langer ging duren dan de beloofde twee werkdagen.

10 marca 2011
Oceniono na 2 z 5

niet helemaal netjes

9 februari heb ik een bestelling geplaatst bij goldbusiness. Ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling, en 2 dagen later een bevestiging van mijn betaling. Een week er na had ik nog niets gehoord van goldbusiness, dus besloot om maar eens een email te sturen waar mijn bestelling bleef. 4 dagen op antwoord gewacht, en niet gekregen. Toen heb ik ze proberen te bellen. 2x het antwoordapparaat. Dus nog maar een email er achter aan gestuurd. Wederom 4 dagen op antwoord gehad, en niet ontvangen. Vrijdag 25 februari heb ik mijn bestelling zowel per telefoon als per email geannuleerd. De meneer die ik aan de telefoon had beloofde mijn geld terug te storten. Zaterdag 5 maart een email gestuurd waar mijn geld bleef, want het was nog steeds niet overgemaakt en we waren ondertussen ruim een week verder.

Hier kreeg ik ook geen antwoord op, dus dinsdag 8 maart gebeld en verteld dat ik nu toch echt mijn geld terug wil, en deze review geplaatst. Toen ging het heel snel, en nu is mijn geld overgemaakt.

Dus uiteindelijk is het netjes afgehandeld, maar wel na een hoop gezeur. Ik heb hierdoor geen prettige ervaring met het bedrijf. Het feit dat je het geld overgemaakt hebt, en niets hoort over jouw bestelling is gewoon ronduit niet fijn.

8 marca 2011

valentijn

ik had een artikel besteld,helaas was dit niet meer leverbaar.
Ik ben hier keurig over opgebeld en heb een met de medewerker afgesproken dat hij voor mij ging kijken voor een alternatief.Deze beste man heeft gelukkig met veel moeite toch nog een bijna zelfde moel voor me geregeld.Ik wil de mensen van Goldbusiness hartelijk danken voor de moeite die ze voor me hebben gedaan.Super klantenservice vandaar de 5 sterren....

12 lutego 2011
Oceniono na 4 z 5

Groot assortiment, snelle levering, niet duur

Had bij goldbusiness oorbellen voor mijn vriendin besteld, CK ellipse. Dit was begin December, want ik wilde tijdig zijn voor de feestdagen. Toen ik een week voor kerst mijn oorbellen bekeek, bleek dat het niet geel-gouden oorbellen waren maar rose-gouden. Dit was mijn eigen fout, maar toch stuurde ik een mail om te vragen of ik ze mocht ruilen. Ik werd meteen teruggebeld, het was geen enkel probleem. Ook de 10 euro meerkosten voor de geel-gouden hoefde ik niet te betalen. Dus had ik én de oorbellen die ik wilde én ook nog eens korting. Bedankt!

17 stycznia 2011

gouden sieraden

heb mijn goud laten poetsen en polijsten en werden als nieuw in doos afgeleverd. meer als waar ik om had gevraagd en dat voor dezelfde prijs!!!

12 stycznia 2011

Aankoop Haurex horloge

Onlangs een horloge gekocht bij Goldbusiness.nl. Bij het dragen was na twee dagen de band al gescheurd (rubber). Contact opgenomen met het bedrijf en hebben me kostenloos, terwijl er geen garantie op een band zit, een nieuwe band gestuurd. Ik had deze ook al na twee dagen in mijn bezit. Super service en zeker op trustpilot een vermelding waard.

6 stycznia 2011

Wat een TOP service!!!

Ik betsel al een paar jaar bij goldbussines.nl en wat een TOP service!
De nieuwste spulletjes en supersnel bij je thuis!
Ik hoop echt dat ze zo door blijven gaan er is geen betere!!!

6 stycznia 2011

kerst gered !!!

Gewoon een keurig bedrijf met leuke jonge mensen ! Bestelde zelf de verkeerde kleur zonder extra kosten of gezeur binnen 2 dagen probleem opgelost ! het kan dus wel in deze tijd ! jamer dat ik geen extra ster mag geven voor after sal gr O Almere

28 grudnia 2010

Goldbusiness.nl

Prima service: Mijn dochter's Swatch had een gescheurd bandje, wat niet onder de garantie viel. Goldbusiness bood aan het op hun kosten te repareren. Toen bleek dat het bestelde bandje na een maand nog niet binnen was, kregen we een compleet nieuw horloge toegestuurd. Ivm de stakingen van TNT werd het per pakketpost verstuurd, zodat we het sneller hadden.
Zeker 5 sterren waard!!

8 grudnia 2010

Goldbusiness.nl

ik vind goldbusiness.nl echt 5 sterren waard.
De goede service en per mail laten weten wanneer de bestelling wordt geleverd en nog met een leuk kadootje er bij .
Dit geef ook door aan mijn vrienden.

Connie.

1 grudnia 2010

goldbusiness

ik kijk altijd naar de nieuwe trends van sieraden en horloge's
veel keus en leuk opgezet ook een heel goede service.
daarom dus 5 sterren.
mieny

24 listopada 2010

zeker 4sterren waard!

ik heb 4sterre gegeven omdat ze netjes in hun werk zijn ik had een paar sieraden besteld ze waren er iets laat mee maar kreeg leuk kadootje bij! ik zal zeker in de toekomst nog meer dingen bestellen
groet mellissa

een leuke site!

ik had een horloge bestelt, voor me zoontjes verjaardag. Ik kreeg hem netjes op tijd daar ben ik heel blij mee! ik heb wel is meerdere dingen besteld. Soms iets later maar daar werd ik netjes over terug gebelt..

Tevreden klant

Ben niet zoon schrijver maar kijk altijd wel even hier wat er over de site geschreven word voor ik iets bestel .Iets terughoudent gezien de paar negatieve opmerkingen de knoop toch maar door gehakt en het horloge besteld (kon hem nergens anders vinden hi hi ) 3 dagen later met leuk Aardigheidje er gratis bij in huis dus voor mij een pluim voor goldbusiness.nl

Topservice!

Vorige week een horloge besteld voor mijn vriendin en dit werd netjes binnen twee dagen geleverd. Helaas was het bandje de verkeerde kleur.
Even telefonisch contact opgenomen met Goldbusiness en de volgende middag werd het juiste bandje bezorgd volgens afspraak.
Met ander woorden: topservice!

9 listopada 2010

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej