Vi har köpt två av fyra paket hittills men det blir inte fler. Texterna är trista, med få och pliktskyldiga rim och dålig meter och bilderna lyfter inte det heller. Det blir inte kul att läsa, så de b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi var en nybliven farmor och en nybliven mormor som båda beställde till samma barn. Då kunde man inte avboka 1 abonnemang. Trots påvisat att det gällde samma barnbarn. Jättedålig kundservice. Kommer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag känner mig lurad av ert erbjudande. Det stod att man bara skulle betala frakten för att få böcker till sitt barn, men det framgick inte tydligt att jag samtidigt blev bunden till ett abonnemang. J... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra böcker så inget om den delen. Däremot blev man uppbokad på ett abonnemang på 6 månader automatiskt när man beställde ”det gratis välkomstpaketet” vilket inte framgick tydligt. Jag fick reda på det... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Goboken är en bokklubb för bebisar och barn. Sedan 1989 har vi gjort det enkelt att skapa läsglädje från första stund, genom böcker, vägledning och inspiration. Vår vision är att fler föräldrar ska läsa mer för sina barn. Alla våra böcker är anpassade efter barnets ålder och utveckling, från födseln till skolstart.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Underbara böcker
Underbara böcker! Mitt barnbarnsbarn är överförtjust! Så roligt också att få se vad nästa paket innehåller! Vi väntar alltid med spänning! Mvh Harry/ Gammelfarmor
Dålig info om paket
Okej böcker till bebis men kort och böcker om bebis inte relevant.
Dålig info om nästa paket efter välkomstpaketet. Vi fick ingen info om paketet utan helt plötsligt kom det gem till oss och en faktura på mailen.
Roligt och stimulerande
Roligt och stimulerande för vår lilla dotter som är 6 mån nu. Hon har haft mycket nytta redan av goboken och har redan en favoritleksak, lilla katt skallran. 🤗
Effektiv och snabb hjälp…
Effektiv och snabb hjälp när jag blev av med ett paket.
Tydlig information ut till kunder om framtida bikpaket.
Det enda som hade varit smidigare är faktura på autogiro så man slipper sitta manuellt
Tycker startpaketet var väldigt mycket…
Tycker startpaketet var väldigt mycket bättre än de paket man fick senare. Jag vill inte ha böcker för att läsa om barnets utveckling, det gör jag på internet. Önskade endast böcker att läsa för bebis
Är nöjd med alla böcker vi fått hem
Är nöjd med alla böcker vi fått hem, men det vi blev missnöjda med här sist var att PostNord inte levererade böckerna hem till postlådan fick hämta det hos ett ombud 30 min i från. Det var trist för själva grejen med det hela att vara med i bokklubben är att min 2 åriga son ska få hämta in sina böcker i postlådan han är lika förväntans full varje gång och vill alltid läsa böckerna direkt och det blev inte den upplevelsen denna gången.
Superfina böcker som är mycket populära…
Superfina böcker som är mycket populära här hemma. Än så länge är de mer leksaksaktiga böckerna mest uppskattade, men det är ett bra utbud på alla möjliga sorter! :)
Trevliga böcker
Trevliga böcker framförallt de som är lite speciella som nalleboken etc.
Fuskar åt sig mer pengar
Beställde välkomstpaketet (betalade frakten direkt) och avslutade sedan prenumerationen direkt. Fick ändå paket nr 2 för att det, enligt kundservice, varit för sent för att avsluta prenumerationen. Betalade andra paketet när jag fick fakturan.
Nu, ca 2 månader senare, kom påminnelse på båda betalningarna. Hittills ingen respons från kundtjänst, men av rädsla för inkasso har jag nu betalat IGEN.
REKOMMENDERAR INTE GOBOKEN
Bra böcker anpassade efter åldern.
För få böcker i paketen
Lömsk hantering
Lömsk hantering vid "pausat" abonnemang. Startas igång automstiskt efter 5 månader utan någon form av notifikation eller meddelande.
Därefter tvingas man betala hutlöst pris för två små ynka böcker.
Rekommenderar inte bolaget på något plan.
Tycker att konceptet är bra
Tycker att konceptet är bra, men är lite mycket pengar för det lilla man får.
Bra prenumeration med böcker anpassade…
Bra prenumeration med böcker anpassade efter ditt barns ålder.
Åldersanpassad, fina, roliga och pedagogiska böcker
Toppen att böckerna är ålders anpassad och att man kan välja månad för månad om man vill köpa bokpaketet som erbjuds varje månad.
Kan ibland tycka att böckerna är lite dyra men dem är oftast väldigt bra och pedagogiska.
Jag tycker inte att böckerna hittills…
Jag tycker inte att böckerna hittills har varit så jättebra eller roliga.
Trevliga och lärande stunder med Go´Boken
En härlig lässtund tillsammans med en 3-åring
Bläddrar, läser, förklarar en givande och lärande stund
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.