Goboken Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Vi har köpt två av fyra paket hittills men det blir inte fler. Texterna är trista, med få och pliktskyldiga rim och dålig meter och bilderna lyfter inte det heller. Det blir inte kul att läsa, så de b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi var en nybliven farmor och en nybliven mormor som båda beställde till samma barn. Då kunde man inte avboka 1 abonnemang. Trots påvisat att det gällde samma barnbarn. Jättedålig kundservice. Kommer... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jag känner mig lurad av ert erbjudande. Det stod att man bara skulle betala frakten för att få böcker till sitt barn, men det framgick inte tydligt att jag samtidigt blev bunden till ett abonnemang. J... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bra böcker så inget om den delen. Däremot blev man uppbokad på ett abonnemang på 6 månader automatiskt när man beställde ”det gratis välkomstpaketet” vilket inte framgick tydligt. Jag fick reda på det... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Księgarnia dla dzieci
  2. Wydawnictwo

Napisane przez firmę

Goboken är en bokklubb för bebisar och barn. Sedan 1989 har vi gjort det enkelt att skapa läsglädje från första stund, genom böcker, vägledning och inspiration. Vår vision är att fler föräldrar ska läsa mer för sina barn. Alla våra böcker är anpassade efter barnets ålder och utveckling, från födseln till skolstart.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 60

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Underbara böcker

Underbara böcker! Mitt barnbarnsbarn är överförtjust! Så roligt också att få se vad nästa paket innehåller! Vi väntar alltid med spänning! Mvh Harry/ Gammelfarmor

13 lipca 2023

Dålig info om paket

Okej böcker till bebis men kort och böcker om bebis inte relevant.
Dålig info om nästa paket efter välkomstpaketet. Vi fick ingen info om paketet utan helt plötsligt kom det gem till oss och en faktura på mailen.

15 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Roligt och stimulerande

Roligt och stimulerande för vår lilla dotter som är 6 mån nu. Hon har haft mycket nytta redan av goboken och har redan en favoritleksak, lilla katt skallran. 🤗

29 czerwca 2023
Oceniono na 3 z 5

Är nöjd med alla böcker vi fått hem

Är nöjd med alla böcker vi fått hem, men det vi blev missnöjda med här sist var att PostNord inte levererade böckerna hem till postlådan fick hämta det hos ett ombud 30 min i från. Det var trist för själva grejen med det hela att vara med i bokklubben är att min 2 åriga son ska få hämta in sina böcker i postlådan han är lika förväntans full varje gång och vill alltid läsa böckerna direkt och det blev inte den upplevelsen denna gången.

18 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Fuskar åt sig mer pengar

Beställde välkomstpaketet (betalade frakten direkt) och avslutade sedan prenumerationen direkt. Fick ändå paket nr 2 för att det, enligt kundservice, varit för sent för att avsluta prenumerationen. Betalade andra paketet när jag fick fakturan.

Nu, ca 2 månader senare, kom påminnelse på båda betalningarna. Hittills ingen respons från kundtjänst, men av rädsla för inkasso har jag nu betalat IGEN.

REKOMMENDERAR INTE GOBOKEN

10 kwietnia 2023

Lömsk hantering

Lömsk hantering vid "pausat" abonnemang. Startas igång automstiskt efter 5 månader utan någon form av notifikation eller meddelande.
Därefter tvingas man betala hutlöst pris för två små ynka böcker.

Rekommenderar inte bolaget på något plan.

18 kwietnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej