Vi kom som familie for at fejre fødselsdag. Kødet var perfekt stegt efter ønske og tilbehøret var super lækkert. Kvaliteten af maden hænger godt sammen med prisen.
Små portioner. Det kan man ikke blive mæt af. Underlig garniture med lidt for mange citron både. 4 døde cola uden brus. ( hvorfor har I ikke cola som blandes fra hane ? I servere fra 1,5... Zobacz więcej
Vi ankommer 2 timer før lukketid. Hyggelige lokaler! Tjenerne er søde og imødekommende, måske lidt travle. Salatbuffeten er næsten tom, så vi beder dem fylde det op. Da maden ankommer mangler s... Zobacz więcej
Meget skuffende oplevelse🤬 Vi ankommer to vennepar og havde glædet os til et lækkert stykke kød. To af os får bagt kartoffel, som begge serveres kolde. Sendes retur. Tre af os får kold og... Zobacz więcej
Vi var på porterhouse i lørdags
Vi var på porterhouse i lørdags. Helt fantastisk oplevelse. Tjeneren var meget sød og professionel. Konerne fik lov til at smage vinen inden de bestemte sig. Kødet var i særklasse. Noget af det bedste man har fået. Kommer helt sikkert igen. Kan kun anbefales. 10/10
Vi blev anbefalet denne restaurant af venner
Vi blev anbefalet denne restaurant af bekendte. Det skulle være alletider - både lokaliteten og maden ??
Det positive - ja, lokalerne var da seværdige og anderledes - men med et navn som Poterhouse så forventer man bestemt at kunne få en ordentlig steak !
Vi fik løjsuppe til forret - den kom rimelig hurtig og var meget god ( det er jo også nemt da den jo står mere eller mindre klar og skal blot varmes )
Den model bruger de så også til bøffen - bestilte en dyreste Mørbrad som de havde og fik den på en kold tallerken !
Bøffen var mør men helt tør og kun småvarm ... der var noget hvidløgssmør med på tallerkenen - men hvordan skulle den kunne smelte på en kold bøf ?
En rigtig flot og varm bagt kartoffel - med masser af cremefraiche - MEN AK og ve, kartoflen var HELT tydelig varmet op i mikroovnen .. konsistensen som skumgummi og var helt ødelagt ..... jeg klagede med det fattede de ikke noget af.
Er helt igennem dårlig oplevelse - fine råvarer som køkkenet havde fuldstændigt fået ødelagt nok på grund af uvidenhed og dårlig faglig vidende !!
( undrede os meget at det kun var danskere i restauranten - mon det er "engangskunder" og de lokale ikke kommer der pga. dårlig mad ?? )
Jeg kommer de ri hvert tilfælde IKKE mere ...
Denne gang
Denne gang, 29/3-2019, var maden i bedste fald middelmådig, 6 menuer 6 personer, og når man der til ligger prislejet i restauranten og det dermed forventede niveau bliver det desværre en oplevelse under middel. Hvis dette er niveauet fremover kan stedet ikke længere anbefales på andet end atmosfæren.
Uacceptabel oplevelse ....
Flere gange spist på denne restaurant til UG - desværre denne gang langt under middel :-(
Bestilte 2 stk. Scampi rejer til forret - salat der vendte bugen opad - rejer der var mere kogte end grillet - fik kun 1 forret leveret først - næste blev serveret 10 min. senere - hvor at rejerne overhovedet ikke var grillet ... Fik så den sendt retur med det resultat - at angiveligt de samme kom retur med selvsamme salat :-(
Eneste positive oplevelse på denne restaurant var - at de accepterede vores ønske om afbestilling af oksemørbraden ... Personale oplevelse - den kvindelige var der forståelse for vores frustration - hvorimod den mandlige vist mere var interesseret i at hans arbejdsdag skulle slutte ....
Skidt oplevelse ...
Super lækker mad til fornuftig pris
Super lækker mad til fornuftig pris. Vi kom lidt sent, tjeneren virkede til at have haft en lang dag. Kunne godt have været lidt mere service mindet...
Alles perfekt
Immer gutes Essen, guter Service und günstige Preise. Verdient mehr als 5 Sterne.
Super oplevelse
Altid en god og behagelig besøg i Gnomenkeller. Vi var 4 mennesker til frokost. Der var en smule larm ifm. borings arbejde. Vi blev dog kompenseret med en gratis champagne til maden, hvilket var en dejlig overraskelse. Jeg vil endelig ikke glemme, at maden var fantastisk. Det er ikke første gang jeg besøger Gnomenkeller i Flensborg, og bestemt ikke sidste gang :)
6 ud af 5 stjerner
"PORTERHOUSE IM GNOMENKELLER" er en oplevelse som du ikke må snyde dig selv for.
Husk at bestil bord (via deres hjemmeside eller ring direkte)
Det er totaloplevelsen der skaber den virkelig gode oplevelse. Servicen fra man ankommer, opmærksomme tjenere, en vært der svæver mellem bordene og sørger for at hele restauranten "bare kører" (hvilket er en fornøjelse), maden er intet mindre end sublim (Bøffer af meget høj kvalitet) for ikke at tale om prisen som er indplaceret fornuftigt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.