Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Uselt och totalt oservice minded,upplever otaliga avbrott på min internettjänst. Det ligger inte hos min bredbandsleverantör utan det är andra gången på kort tid mitt internet slutat funkat pga drifts... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ett tekniskt fel har inträffat. Var god försök igen senare. Detta meddelande får jag när jag loggat in på mina sidor och klickat på "Serviceärendemn", trött som jag är på att sitta halvtimma- eller ti... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Suttit i telefon i två timmar till kundtjänst inget svar! Försökt i tre dagar inget svar och mailat dem, skrivit e-tjänst formulär, inget svar. Ringt Telenor som är i samma consern som Glocalnet och f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Plötsligt sa det pang i datorn - allting var avstängt, datorn, telefonen och TV. Jag fick springa runt hos grannar för att ringa till Glocalnet "Tillfälligt brist ... etc" Jag fick ekonomiska problem... Zobacz więcej

1,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Supporten

Ringde supporten då jag ville få hjälp med att installera e-posten på nya Macen.
Hen som svarade klarade inte av Mac, kunde inte hänvisa till ngn kollega som kunde utan hänvisade till Bredbandsexperten.se utan att uppge att de kostar 19:-/minut. Uruselt!!
Har dessutom försökt att beställa lösenordet till E-post-servern via deras supportmail vid två tillfällen utan att få något svar alls!

27 listopada 2015

Algonet

Vi har haft glocalnet sedan det startade,på den tiden hette det algonet. Vi har aldrig upplevt några problem med deras service eller personal. Snabb och bra respons, visserligen har det ibland varit kötid, men inga långa väntetider. Vi kommer aldrig att byta bredbandsleverantör. Vi är supernöjda med dom.

19 listopada 2015
Oceniono na 2 z 5

Man får inget gensvar som kund

Sålänge man har ett abonnemang som fungerar och man inte behöver vara i kontakt med glocalnet mer än för att betala sina fakturor, så fungerar allt bra. de har oerhört bra deals på abonnemang. men såfort något strular och man måste vara i kontakt med dem så är de nog bland de sämsta företagen i sverige på kundservice. "kunden har alltid rätt" finns inte här. Väntetiderna är enormt långa på telefon (kundtjänst), och när man väl kommit fram så känns det som att de vill lägga på samtalet direkt. De ger inte några svar på mail, tar en vecka att få svar på kanske 1 av 3 mail. Man får inget gehör. Dessutom erbjuder de bara "vanliga" simkort, och inte micro eller nano simkort. Och dessa kostar 250 kr! Jag väntar fortfarande på att få besked efter en vecka. Funderar starkt på att byta operatör nu.

3 lipca 2015

Får betala för ej tillbakaskickat modem

Jag bytte mitt modem får någon månad sen efter rekommendation av Glocalnet så jag skickade modemet till de men efter några månader så får jag ändå faktura på 500 kr. Då ringde jag till de och efter 58min väntetid så kommer man äntligen fram (har ringt några ggr tidigare väntetiden bedrövlig) och efter att man har pratat med de (otrevlig personal) så ser han att modemet är återlämnat men de tänkte dra ändå 500kr. Då säger han på Glocalnet att han kommer ordna allt och på dagen de ska dra pengarna så drar de ändå 500kr från kontot. Då ringer man på nytt och väntar i 30min och de säger en annan otrevlig kvinna att pengarna kommer justeras på näst kommande faktura. Så nu får man vänta på nytt för att få tillbaka sina pengar. Har sett att detta har hänt fler personer så jag tror att de gör detta systematiskt och ringer man inte så får man heller inga pengar.
Rekommenderar starkt att inte välja Glocalnet har verkligen haft tålamod med deras misstag men nu får det räcka kommer byta till annan leverantör.

7 maja 2015
Oceniono na 2 z 5

Får betala för ej tillbakaskickat modem

Vi avslutade vårt abonnemang för ett par månader sedan.
Förra månaden fick vi en faktura för ej tillbakaskickat modem, trots att vi skickat tillbaks det. Då ringde vi kundtjänst som bekräftade att modemet hade kommit in och vi kunde riva fakturan. Avslutat trodde vi!
Men nu har vi en månad senare fått en faktura igen på ej tillbakaskickat modem!!
Vi har försökt ringa kundtjänst flera dagar, och stått i kö i flera timmar!!!! Utan att komma fram!!!
MYCKET DÅLIGT! Ta allt skriftligt av glocalnet!!

28 lutego 2015
Oceniono na 1 z 5

Mycket dålig erfarenhet av Glocalnets support, samt tekniska kompetens!!

Har varit kund hos Glocalnet i fyra år. Jag har ett abonnemang med adsl och ip-telefoni. Har inte varit några större fel på tjänsterna i sig men då något problem uppstår och man blir tvungen att kontakta Glocalnet, det är då de stora problemen uppstår. De är totalt inkompetenta! Verkar inte göra några anteckningar gällande information man uppger till dem eftersom man måste säga samma sak varje gång man ringer.
Vid nytecknande blandade de ihop leveransadress med fakturaadressen vilket gjorde att det tog över 3 månader att få igång tjänsten! Detta trots att jag ringt och pratat med dem mer än fem ggr lyckades de inte få in i deras system att adressen inte stämde.
I dagsläget har mitt internet legat nere i nästan 5 veckor!!? Jag jobbar själv som it-tekniker och vet hur man felsöker en ej fungerande adsl-uppkoppling. Jag kan köpa att de vill byta ut modemet en gång för att vara extra säkra på att de inte behöver skicka ut tekniker, men efter att en gubbe varit hemma hos mig och även han har konstaterat att felet varken ligger i min bostad eller i min utrustning, så vill supporten ändå skicka fler modem hem till mig!?? Allt för att dra ut på tiden med hopp om att det ska lösas på annat håll. Min granne har samtidigt samma problem som jag fast med en annan isp vilket är ytterligare en indikation på att felet inte ligger i vare sig modemet eller telefonjacken utan någonstans på vägen till en basstation eller något skåp.
Det som gör mig så förbannad är att de vägrar att ringa till mig och berätta varför det tar sån förbannat lång tid, trots att man mailar och vill bli uppringd så mailar de ett formellt ofullständigt svar tillbaka.
Omöjligt att få prata med deras chefer också.

(Detta är bara en förkortad information, det finns tyvärr mycket mer att skriva)

Alltså, varning! Teckna inga avtal med detta företag om du inte gillar problem!!

3 października 2014
Oceniono na 1 z 5

rena katastrof företag! - varning till alla!

totalt okunnig support personal, arroganta, lata o motvilliga att hjälpa till... allt som dom gör är fel! kundservice är rena katastrof - telefon svarar inte! väntetid 1 minut, men inget svar... om man ringer från mobil, att göra felanmälan, rensas alla pengar bort från kort!
dom ringer aldrig tillbaka, eller frågar kan vi ringa tillbaka...
svarar inte till mail heller!
om man är tvungen ringa från mobil dyrbar samtal pg felanmälan,
erbjuds inte pengar tillbaka!
dom vet ej vad annan har redan gjort eller sagt inom kundservice...
råder total nonshalans och dom ser inte vilken problem man hade tidigare . ex felanmälan osv osv...
dom har skaddat inte enbart kunder, men mer sitt eget företag!

29 września 2014
Oceniono na 1 z 5

VARNING!!!!!! Skickar ut samma faktura flera! ggr med flera månaders mellanrum

Har ni tröttnat på trist lugnt liv ... starta abonnemang med Glocalnet... garanterat problem.. snälla ni... håll er undan ..

De har skickat ut samma faktura, SAMMA faktura... flera gånger och kräver betalning

håll er undan från detta kalle anka företag... Funderar skarpt att anmäla till skattemyndigheten att de ska göra en totalrevision .. det krävs..

/Johan

19 grudnia 2013

VARNING

SA UPP ABONNEMANGET 2010-02 FICK SEDAN EN RÄKNING 2012-11 ATT JAG SKULLE BETALA ÖVER 4000KR FÖR FAST TELEFONI RINGDE GLOCALNET SOM SA EFTER MYCKET STRUL ATT JA KUNDE RIVA FAKTURAN FÖR DOM SÅG ATT JA SAGT UPP ABONNEMANGEN FICK SEDAN 2012-12 EN FAKTURA FRÅN PAY EX ETT INKASSO FÖRETAG SOM KÖPER UPP GLOCALNETS FAKTUROR EN RÄKNING PÅ ÖVER 600KR FÖR ATT JAG HADE EN SKULD TILL GLOCALNET EFTER ÖVER 2,5 ÅR . UNDER 2,5 ÅR HAR JAG ALLTSÅ INTE HÖRT ETT LJUD FRÅN GLOCALNET MEN NU DETTA DETTA BLIR POLISANMÄLAN OCH ANMAÄLAN TILL KO MED MERA

28 stycznia 2013
Oceniono na 1 z 5

Varning! Uppsägning av abonnemang fungerar inte

Jag vill varna att ringa till kundsupporten och säga upp abonnemanget där. Uppsägningen noteras INTE där och fakturorna fortsätter att komma. Jag sa upp min abonnemang i februari och nu 28.5 är jag fortvarande fast med Glocalnet abonnemang som jag inte vill ha. Det är inte billigt att ringa till Glocalnet abonnemang, vilket flera av mina vänner noterade och slutade nästan att ringa till mig p.ga samtalstaxan.
Skaffa alltid bevismaterial när du har med Glocalnet att göra. Det kan kännas tryggt när dom säger att samtalet bandas in men tro inte att inspelningen tas fram för din fördel.

Marjatta

29 maja 2012

Mycket nöjd med Glocalnet

Har äntligen sluppit Comhem och fått välja Glocalnet istället. Inga problem öht, stabil uppkoppling, snabbt går det och till bra pris dessutom!

28 stycznia 2012

Fortfarande nöjd

Jag har varit uppkopplad till internet genom Glocalnet under många år och det har fungerat bra, den första tiden var det "struligt" men det löste sig efter många kontakter med deras kundtjänst. Nu, sedan 2 år, har jag bredbandstelefoni och internet och det har fungerat bra. Vid de tillfällen då fel uppstått har det löst sig genom kontakt med kundtjänsten som jag upplever har varit lätt att nå.

28 września 2011

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej