Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Diabolical customer service = none Impossible to email or chat to human What am I paying their high fees for??? I've been leasing equipment for 8 years with Fat Llama now Hygglo, before that We... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Takes some time and effort to set up an account, but it is required to create a safe and trustworthy platform. Ultimately, very user friendly in its use. Also, communicating via Gearbooker works like... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Réception du paiement rapide, site clair, fluide et agréable à utiliser. Le service client a également été très réactif et efficace pour résoudre mes problèmes de validation de compte. Une excellente... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Platforma sprzedażowa online
  2. Wypożyczalnia sprzętu audiowizualnego
  3. Usługi dla biznesu
  4. Zakład fotograficzny

Napisane przez firmę

Rent your photo, video, film, audio and other equipment from creative people in your neighbourhood. No worries: all items are insured!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

The perfect musician/ technician tool!

As a musician / sound tech you can’t have enough stuff … but why buy everything yourself if you can rent it at a fraction of the price! I needed a digital snake to expand my own mixing desk for a concert and instead of having to invest over € 500 I now spend even less than 10% to nakie it a succesvol and stress less gig! I’m a convinced fan!

12 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Gearbooker The good and bad

Gearbooker is difficult to get into, but once you've verified every detail of yourself its a great way to rent photography gear and dj gear.
Note, many dj renters have ghost profiles, don't just look for 1 protentional match.

15 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Lees goed alle kleine lettertjes!

Lees goed alle kleine lettertjes! Zowel als huurder en als verhuurder!

Buiten het feit dat je je, zowel als huurder of als verhuurder, moet identificeren alsof je je voor een cryptobeurs inschrijft, moet je als huurder vaak belachelijk hoge borg betalen. €850 borg op een huurprijs van €81? Werkelijk? En dan kan je ook nog eens behoorlijk lang wachten voordat je je borg terugkrijgt.

En als verhuurder wordt je vaak genaaid door de aangeboden "halve dag huur". Ook al geef je aan dat je minimale huurperiode 1, 2 of meer dagen is, een huurder kan gewoon aangeven dat hij het apparaat pas om 12:00 nodig heeft en het systeem halveert dan gewoon je dagprijs. Nogmaals, ook al heb je aangegeven dan je minimale huurperiode 1 dag of langer is. En alsof dat nog niet belachelijk genoeg is, sommige producten komen dan onder een huurprijs die lager is dan de minimale commissie die Gearbooker opeist. M.a.w. je krijgt dan letterlijk 0 Euro voor je uitgehuurde gear!

Edit: Mijn 2 sterren gewijzigd naar 1 ster. Tegenwoordig kan je zelfs niet meer op berichten reageren als je niet je identiteit geverifieerd hebt!

En dat moet door: een foto van je paspoort te maken (ze accepteren geen scan), een selfie van jezelf met dat paspoort in je handen, en een document welk je adres bevestigt (maar mag niet ouder dan 1 maand zijn). Het probleem hierbij is, dat als je je telefoon gebruikt voor de fotos, je in de problemen komt als je een document wilt uploaden (je internet-rekening bijcoorbeeld) omdat je die natuurlijk niet op je telefoon hebt, en anderzijds, als je je PC gebruikt en geen webcam hebt, dan kan je geen selfie en foto maken van je paspoort.

Echt, wat een amateuristisch zooitje daar bij Gearbooker! Ik gebruik Gearbooker nu alleen nog voor de contacten die het oplevert, maar iedere klant raad ik daarna aan om absoluut nooit meer via hun te huren!

9 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Veel checks, weinig service, wel goed resultaat...

Omwille van de veiligheid zijn er veel checks nodig om te verifiëren dat ik daadwerkelijk de huurder of verhuurder van apparatuur ben. Dit heeft er voor gezorgd dat het lang duurde voordat ik een betaling kon verrichten en de apparatuur die ik nodig had kon huren. Je kunt namelijk niets betalen voordat je account goedgekeurd is, maar wel al communiceren met de verhurende partij. Ik heb hierdoor bijna de apparatuur niet op tijd kunnen huren. De klantenservice is AI en zegt door te verwijzen naar een mens, maar dit kan snel ook uren duren. Dit is echt een minpunt.

Los van dat werkt het concept en heb ik op de valreep toch een camera kunnen huren. De verhuurder reageerde top en het product ook. Onder aan de streep blij met het resultaat.

Let er dus op om te plannen dat je op tijd een account aanmaken voordat je huurt.

25 marca 2025

HUUR HIER NIETS!!!!

HUUR HIER NIETS!!!!! In eerste instantie gaat alles wel redelijk totdat de bezorger niets geleverd blijkt te hebben. Er wordt dan een melding gemaakt bij hun verzekering. Die geeft na lange tijd aan dat ze alles hebben uitgezocht en dat het inderdaad niet geleverd is en dat ze dus overgaan tot schadevergoeding. Maaaaaarrrr, dan moet er nog een andere verzekering geraadpleegd worden, dat ondertussen ook alweer maanden aan de gang is. Nu krijg ik geen reactie meer en heb ik het aan mijn rechtsbijstand doorgegeven. Echt belabberd hier, wat een ellende

16 stycznia 2025

Ich wiederhole meine…

Ich wiederhole meine Bewertung.Gearbooker hat auf meine schlechte Bewertung nicht reagiert.
Schlechtester Service, den ich je erlebt habe!
Support ist unerreichbar, meldet sich nicht zurück.
Meine emails bleiben unbeantwortet. Die ID Verifizierung ist ein absoluter Witz.
Ich hatte am 27 August 2024 eine Leica Q2 ( Wert ca 6.000€ ) über gearbooker vermietet und nicht zurückbekommen.Ich hatte sofort bei der Polizei eine Anzeige wegen Unterschlagung erstattet.
Heute am 27.03.2025 sind bereits mehr als sechs Monate vergangen und ich habe von der Versicherung HDI keine Entschädigung bekommen.

27 marca 2025
Oceniono na 2 z 5

Hoezo kan je dit bedrijf niet bellen?

Voor een bedrijf dat vertrouwen moet uitstralen aan gebruikers (zowel huurders als verhuurders) is het raar dat men geen telefoonnummer heeft dat gebeld kan worden.

Ik heb wat kleine problemen gehad tijdens het huren en dan moet je dus gaan mailen, daar wordt slecht op gereageerd. Of zelfs helemaal niet (6 van de 8 mails zijn maar beantwoord na 5 werkdagen). Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar het had veel sneller kunnen gebeuren bij een simpel telefoongesprek.

26 marca 2025
Logo gearbooker.com

Odpowiedź od gearbooker.com

Dank voor je review. Helaas kunnen we - omdat je naam ontbreekt - niet achterhalen om boeking het gaat en wat de vragen precies waren. We betreuren het desondanks dat je even hebt moeten wachten op een reactie. Dit kan vanwege drukte soms iets langer duren dan 1 of 2 werkdagen, waarvoor onze excuus. We doen ons best om tijdig op je vragen te reageren via ons helpcenter.

LOCATION IMPOSSIBLE

C’est un site de location entre particuliers/professionnels mais il nous demander un site internet à notre nom.
La démarche du site est bien mais beaucoup trop compliqué de vérifier son identité. Service client inexistant.
Je déconseille ce site à tout particulier passer votre chemin

12 marca 2025
Logo gearbooker.com

Odpowiedź od gearbooker.com

Bonjour Kilian, merci pour votre avis. Vous n'êtes pas obligé d'avoir un site web personnel, mais nous pourrions vous demander des informations complémentaires lors de la demande de vérification. Si vous avez des questions à ce sujet, n'hésitez pas à nous contacter via notre centre d'aide (https://helpcenter.gearbooker.com/). Nous sommes là pour vous aider !

Oceniono na 1 z 5

Na 2 brieven van mijn advocaat hebben…

Na 2 brieven van mijn advocaat hebben ze nog steeds niet op gereageerd. mijn borg willen ze niet terug geven omdat DHL mijn pakket ergens anders heeft af gegeven. mensen pas op bij deze oplichters, ze reageren nergens meer op. al weken niks meer van ze gehoord terwijl DHL schadevergoeding heeft betaald aan de verhuurder. Nu maar rechterlijke stappen ondernemen. ben benieuwd of ze wel komen opdagen op de zitting binnenkort...

10 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej