I lyset af de skandaler der har været og pt. er på elmarkedet er det meget betryggende at være i et selskab hvor tingene er gennemskuelige og gnidningsfri.
Reakcja na opinię
Som nyere kunde kan jeg klart anbefale at skifte til Gasel. Nu får vi endelig en elregning, der er til at gennemskue - ingen abonnement, skjulte gebyrer mm., men blot det faktiske forbrug til en af ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det har fungeret godt den sidste måned, så jeg justerer mine stjerner. --------------- HISTORIE ---------------------- Dette er mest for at give besked til andre som har store problemer med der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Gasel
Da jeg for 6 år siden købte ny lejlighed, havde boligen en anden udbyder. De var ikke til at kommunikerer med, og helt urimelige i deres elpriser. Efter første faktura kom jeg hurtig tilbage til Gasel. God service, folk er til at tale med, også når man som kunde skal have penge tilbage. Tak for jer.

Odpowiedź od Gasel
Fair pris, god service, app med alt du skal brug for at holde øje med priser, forbrug mm. Meget tilfreds

Odpowiedź od Gasel
Altid god kundeservice, informative mails og en god el-pris. Yderst tilfreds.

Odpowiedź od Gasel
El til en god pris og regning til at forstå er glad for at være kunde der

Odpowiedź od Gasel
Jeg er meget tilfreds med Gasel, der yder en fin kundeservice, som jeg vægter højt samt deres favorable priser.

Odpowiedź od Gasel
Har fået en god samtale med en rådgiver og så er det til at forstå

Odpowiedź od Gasel
Fordi Gasel skal have 5 stjerner af mig er fordi de har altid været super søde og yder en rigtig god service samtidig ligger der ikke noget skjult hos dem som gebyrer. Man betaler for real el brug og det er i dag sjældent at man finder det.
Jeg var så dum at jeg skiftede over til et andet selskab fordi det skulle blive billigere for mig, men vendte støt tilbage til Gasel efter min binding fra det andet selskab var over og nu flytter jeg bare ikke.
Jeg bliver hvor jeg er og det er hos jer Gasel og kan kun anbefale jer til andre!
Mvh. Anja

Odpowiedź od Gasel
Altid el til anstændige priser.
Jeg har været kunde i mange år.
Min største anbefaling.

Odpowiedź od Gasel
Venlig og sober kundetjeneste, selv til ældre mennesker. Tak til jer. 🎄🎄🎄🎄🎄

Odpowiedź od Gasel
I altid hjælpsom når man ringer jeg er godt tilfreds🎄🌹

Odpowiedź od Gasel
Jeres gennemskuelighed og ærlighed er problemfrit.
Vi bliver bombardet med tilbud, men har aldrig haft lyst til at skifte.
Vi er trygge hos Gasel

Odpowiedź od Gasel
Det billigste og mest stabile el selskab jeg nogensinde har haft.er fqld3t i et par tilbud igennem årene, men er vendt tilbage hver gang.
Ingen kan måle sig med gasel 😊

Odpowiedź od Gasel
Hvordan kan de ringe når man er på Robinlisten?? Så ringer de også fra Gasel, som er en del af Energi Fyn.
Så irriterende 👹👹

Odpowiedź od Gasel
I stedet for at pakke deres avance ind i skjulte tillæg og kalde produktet "strøm til ren spotpris" eller lignende, er de ærlige med deres priser: 10øre i spottillæg. Intet abonnement. Jeg har endnu ikke fundet en forbrugsbaseret elaftale til en bedre pris.

Odpowiedź od Gasel
Altid hjælpsomme at tale med - hvis man har problemer

Odpowiedź od Gasel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.