Gasel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

I lyset af de skandaler der har været og pt. er på elmarkedet er det meget betryggende at være i et selskab hvor tingene er gennemskuelige og gnidningsfri.

Oceniono na 5 z 5

Som nyere kunde kan jeg klart anbefale at skifte til Gasel. Nu får vi endelig en elregning, der er til at gennemskue - ingen abonnement, skjulte gebyrer mm., men blot det faktiske forbrug til en af ma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Det har fungeret godt den sidste måned, så jeg justerer mine stjerner. --------------- HISTORIE ---------------------- Dette er mest for at give besked til andre som har store problemer med der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Zobacz więcej

1. Zakład energetyczny
  2. Gazownia

O Gasel

Napisane przez firmę

Velkommen til Gasel - din leverandør af el med gennemskuelige priser.

Gasel sælger grøn strøm til børspris fra danske solceller. Det betyder, at du ikke bliver overrasket af skjulte gebyrer og tillæg.

Hos Gasel modtager du din regning hver måned, din regning er gennemskuelig, da du betaler for dit faktiske forbrug, du betaler ikke abonnement og der er ingen bindingsperiode.

Gasel er en del af Energi Fyn.
Gasel er et selvstændigt brand i Energi Fyn koncernen, der er et af Danmarks største energiselskaber. Når du valger Gasel som leverandør af grøn energi, vælger du således også en leverandør med årtiers erfaring indenfor energiforsyning, handel og billig grøn strøm og god kundeservice.

Sjove fordele for hele familien
Besøg vores oplevelsesportal og se, hvilke familieforlystelser du kan få adgang til med op til 25% i rabat på entrebilletterne. Vælg mellem nogle af de sjoveste, vildeste og mest hyggelige forlystelser og dyreparker i Danmark.
Du bestemmer naturligvis selv, hvornår I vil af sted – og som børnefamilie kan I spare gode penge på jeres besøg i Danmarks forlystelser og dyreparker.

Har du spørgsmål, så giv os et ring
Vores kundecenter sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Vores telefonnummer er: 70 20 35 70.
Vores åbningstider er:
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00
Du kan også skrive til os på: kundecenter@gasel.dk

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 56

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

god service og gode priser

Hej Claus
Hvor er vi glade for, at du synes det. Så kan det ikke blive meget bedre.
Tak for dine fem stjerner. De er meget værdsat!

Rigtig god mandag.

Et godt sted at være

Meget oplysende med priser et godt sted at være

Hej John
Sikke en dejlig besked at gå på weekend på! Vi er meget glade for, at du kan lide at være kunde hos Gasel.

Ha' en herlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Billig strøm og god service

Hej Kunde
Det er vi rigtig glade for, at du synes.
Altid dejligt med ros, så tak for din anmeldelse!

Ha' en skøn dag 😊

En klar vinder GasEl

Kan ikke gøres bedre, god kundeservice, fakturaer der er til at gennemskue, lovede priser overholdes, ingen skjulte gebyrer, men sidst og ikke mindst ingen acontobetalinger, det er det andre også kan lære noget af.

27 lutego 2025

Hej Møller Sørensen
Mange tak for din skønne anmeldelse. Der er ikke noget bedre end at kunne gå på weekend efter sådan en skøn ros.

Dejlig dag til dig!

Oceniono na 1 z 5

Mest dyrt jeg nogensinde har betalt

Siger at man godt må betale for realt forbrug hver måned, men man bliver faktureret hver anden / tredje måned så er alligevel ikke rigtigt. Og vi var i England i 2 uger i december og brugte huset maks 2 uger hist og pist, men alligevel var regningen 2000kr for el! Som er vanvittige dyrt og skal undersøges. Vi skifter snarest til et billigere selskab.

15 stycznia 2025

Hej Vegan Friendly
Det lyder lidt underligt. Hos Gasel har vi ikke acontoafregning, men månedsafregning, hvor du kun betaler for den strøm, du har brugt i løbet af måneden.

Jeg har anmodet dig om dine kontaktoplysninger, for det vil vi meget gerne lige dykke ned i og hjælpe dig med.
Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundecenter på 70 20 35 70.

Med venlig hilsen Betina, Gasel

Oceniono na 1 z 5

Stor skuffelse ved kontakt fra Gasel

Stor skuffelse ved kontakt fra Gasel. Jeg havde aftalt at modtage et tilbud om ellevering på adressen og har intet modtaget, udover en masse gode råd og reklamer, så det kan jeg bare ikke bruge til noget som helst.

14 stycznia 2025

Hej Beryl

Jeg skal først og fremmest beklage, at du ikke har modtaget tilbuddet som lovet. Jeg har fulgt op på sagen, og det lader til vi faktisk har sendt tilbuddet pr. mail. Der er selvfølgelig den risiko, at mailen er skrevet forkert ind.
Jeg kan forstå på sælgeren, at i har aftalt opfølgning i dag kl. 13, og her vil han selvfølgelig få rettet fejlen og genfremsendt tilbuddet til dig.

Med ønsket om en god dag.

Thomas, Salgsleder Gasel

Oceniono na 2 z 5

Igen blæst/kraftig vind

Igen blæst/kraftig vind - men ulogisk høje elpriser. Simplet hen så træls! Og altid en sludder for en sladder om køb/salg til udlandet ...

"Vi vil bare lige minde dig om, at du har 2 dage til at sende flere oplysninger om din oplevelse, ellers er der sandsynlighed for, at din anmeldelse bliver fjernet.".

Jo nærmest censur ... har meddelt dem mit navn, forstår ikke hvorfor de evt. også skal have mit tlf. nr. ☹️

Synes stadigvæk at måden at handle el på i DK er dybt mærkelig.

8 stycznia 2025

Hej Anja

Elmarkedet er en uforudsigelig størrelse, og da en stor del af vores strøm produceres af vindmøller og solceller, bliver elprisen let påvirket af, hvor meget det blæser, og hvor meget solen skinner - i Danmark og i Europa.
En anden faktor er et generelt højere forbrug hos danskerne i den mørke og kolde vintertid, og så er der tariferingen - altså betalingen til det lokale netselskab for transport af strømmen. Den skifter i løbet af døgnet nemlig.

Vi har bedt om dine oplysninger, fordi vi gerne vil i dialog med dig og sikre, at du ikke sidder med eventuelle tvivl om din elaftale og elpris.

Lad os tage en snak om det :-)

Ha' en skøn fredag og en dejlig weekend.

Med venlig hilsen Betina fra Gasel

Kompetent rådgivning

10 grudnia 2024

Hej Jens.

Mange tak for de flotte ord om vores service. Hos Gasel skal det være simpelt og enkelt at være kunde.

Alt kører perfekt

Alt kører perfekt. God kundeservice.

13 listopada 2024

Hej Dorthe.

Mange tak for den meget flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med den kundeservice du har fået. Du er altid velkommen til at ringe ind.

tilfreds

Jeg må jo være godt til freds når jeg har fået strøm igennem Gasel i mange år, og tidligere også gas

6 grudnia 2024

Hej Kirsten.

Mange tak for de rosende ord og de fem stjerner. Vi er meget glade for vores samarbejde. Husk, at du får op til 25% på mange oplevelsesparker gennem Oplevelsesportalen.

Oceniono na 5 z 5

God service gode priser god app

6 grudnia 2024

Hej Birgitte.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Hos Gasel skal alle vores kunder mødes i øjenhøjde og få en simpel og professionel service.

Tryghed.

En seriøs firma.

Hej Gunner.

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner. Vi ser også os selv, som et seriøst energiselskab og vi skjuler ingenting og vi er altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder.

Oceniono na 5 z 5

Bedste og billigste el selvskab har…

Bedste og billigste el selvskab har diskuteret med 30 andre sekvskaber de må give op til sidst de kan ikke matche priserne .. super top karakter
Bedste hilsner Henrik

Hej Henrik.

Vi er meget glade for de rosende ord. Vi er glade for at du synes vi er så konkurrencedygtige at du bliver hos os. Husk, at du som kunde kan spare op til 25% til danske oplevelsesparker gennem Oplevelsesportalen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med Gasel

Jeg er meget tilfreds med Gasel, og kan kun varmt anbefale dem.. 🤗

Hej Mette.

Mange tak for de fem stjerner og den varme anbefaling. Vi tror på at være transparente og gennemskuelig er den bedste måde at drive forretning på.

Klart det billigste selskab vi har haft

Klart det billigste selskab vi har haft

2 grudnia 2024

Hej Brian.

Mange tak for de meget flotte ord og de fem stjerner. Hos Gasel synes vi, at det skal være billigt og simpelt at være elkunde. Husk at tjekke Oplevelsesportalen ud, hvor du kan spare op til 25% på mange forlystelsesparker i julen.

Altid god service

Altid god service. Fornuftige priser. Mulighed for at støtte lokale klubber/ foreninger. En god app, der er nem at bruge og hvor man bl.a. kan sammenligne sit forbrug ifht. andre.
De har jævnligt konkurrencer og rabatter til flere attraktioner.
Jeg har været kunde i 5½år og forventer at blive.

1 listopada 2024

Hej Kirsten.

Mange tak for den meget flotte anmeldelse. Vi er også meget glade for vores gode samarbejde. Det er samtidigt også godt at høre, at du udnytter alle de muligheder vi tilbyder.

Oceniono na 4 z 5

Tilhørende app

Tilhørende app er let tilgængelig og god

26 listopada 2024

Hej Leif.

Mange tak for den positive feedback. Vores nye design i vores app, havde nemlig stort fokus på at være nemt at navigere i og være let tilgængelig.

Oceniono na 5 z 5

Ærlig og konkurrence dygtig el

26 listopada 2024

Hej Marianne.

Mange tak for de pæne ord. Hos Gasel ser vi ærlighed som den bedste og eneste måde at drive forretning på. Dette har også givet os en flot topplacering hos Forbrugerrådet Tænk.

God pris ingen problemer

God pris ingen problemer

30 listopada 2023

Hej Jeanette.

Mange tak for de flotte ord. Hos Gasel vil vi gerne være den foretrukne elleverandør, både fordi vi har en konkurrencedygtig pris, men også fordi vi er transparente og yder en god kundeservice.

Med venlig hilsen Anton, Energi Fyn

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej