I lyset af de skandaler der har været og pt. er på elmarkedet er det meget betryggende at være i et selskab hvor tingene er gennemskuelige og gnidningsfri.
Reakcja na opinię
Som nyere kunde kan jeg klart anbefale at skifte til Gasel. Nu får vi endelig en elregning, der er til at gennemskue - ingen abonnement, skjulte gebyrer mm., men blot det faktiske forbrug til en af ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det har fungeret godt den sidste måned, så jeg justerer mine stjerner. --------------- HISTORIE ---------------------- Dette er mest for at give besked til andre som har store problemer med der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Gasel
Kan ikke gøres bedre, god kundeservice, fakturaer der er til at gennemskue, lovede priser overholdes, ingen skjulte gebyrer, men sidst og ikke mindst ingen acontobetalinger, det er det andre også kan lære noget af.

Odpowiedź od Gasel
Gasel er super aktiv og hurtig med alting. God service.

Odpowiedź od Gasel
Siger at man godt må betale for realt forbrug hver måned, men man bliver faktureret hver anden / tredje måned så er alligevel ikke rigtigt. Og vi var i England i 2 uger i december og brugte huset maks 2 uger hist og pist, men alligevel var regningen 2000kr for el! Som er vanvittige dyrt og skal undersøges. Vi skifter snarest til et billigere selskab.

Odpowiedź od Gasel
Stor skuffelse ved kontakt fra Gasel. Jeg havde aftalt at modtage et tilbud om ellevering på adressen og har intet modtaget, udover en masse gode råd og reklamer, så det kan jeg bare ikke bruge til noget som helst.

Odpowiedź od Gasel
Igen blæst/kraftig vind - men ulogisk høje elpriser. Simplet hen så træls! Og altid en sludder for en sladder om køb/salg til udlandet ...
"Vi vil bare lige minde dig om, at du har 2 dage til at sende flere oplysninger om din oplevelse, ellers er der sandsynlighed for, at din anmeldelse bliver fjernet.".
Jo nærmest censur ... har meddelt dem mit navn, forstår ikke hvorfor de evt. også skal have mit tlf. nr. ☹️
Synes stadigvæk at måden at handle el på i DK er dybt mærkelig.

Odpowiedź od Gasel
Jeg må jo være godt til freds når jeg har fået strøm igennem Gasel i mange år, og tidligere også gas

Odpowiedź od Gasel
Bedste og billigste el selvskab har diskuteret med 30 andre sekvskaber de må give op til sidst de kan ikke matche priserne .. super top karakter
Bedste hilsner Henrik

Odpowiedź od Gasel
Jeg er meget tilfreds med Gasel, og kan kun varmt anbefale dem.. 🤗

Odpowiedź od Gasel
Klart det billigste selskab vi har haft

Odpowiedź od Gasel
Altid god service. Fornuftige priser. Mulighed for at støtte lokale klubber/ foreninger. En god app, der er nem at bruge og hvor man bl.a. kan sammenligne sit forbrug ifht. andre.
De har jævnligt konkurrencer og rabatter til flere attraktioner.
Jeg har været kunde i 5½år og forventer at blive.

Odpowiedź od Gasel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.