Gamezone Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super nettside, har bestilt en del ting fra dem, har kun gode opplevelser!! ☺️ No nylig så har jeg bestilt en pakke med feil adresse, dem var rask til å svar og fikk kommunisert raskt med postnord... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Superrask levering og god service! 😊 Nettbutikken er enkel og oversiktlig, og varen kom allerede dagen etter bestilling selv om jeg valgte levering til utleveringssted med 1–2 dagers leveringstid... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

La inn en pre-order på ett viss antall produkter langt foran tid, bestillingen ble justert ned uten forhåndsinformasjon. Varen ble da sendt ut med fraktavgift på 199kr (stor forsendelse) som opprinnel... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte 2 utvidelser av brettspillet Catan, hvor det ene var på lager og det andre var forventet inn en måned ish senere. Fikk ny ordrebekreftelse nå om at de enda ikke har fått spillet! og det er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Napisane przez firmę

Norges største nettbutikk innen brettspill, Warhammer miniatyrspill og samlekort med over 20 års erfaring. Vi sender fra lager i Kristiansand.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Rask levering og veldig hyggelig kundeservice

Rask levering og veldig hyggelig og god kundeservice! Varene sendes etter kun timer etter bestilling og kommer aldri senere enn 2 dager etterpå. Kundeservice er veldig hyggelig de gangene jeg har snakket med de for å bytte varer mellom ordre for å matche leveringer fra leverandør.

31 stycznia 2025

Odpowiedź od Gamezone

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både leveringstiden og kundeservicen vår. Det er viktig for oss å gi rask og smidig hjelp, og det betyr mye å høre at du opplever det positivt. Velkommen tilbake når som helst! :)

Amazing customer service

Quick shipping and amazing customer service. Definitely recommended!

8 listopada 2024

Odpowiedź od Gamezone

We're glad to hear that you had such a good experience, thanks for sharing and welcome back in the future! :)

Oceniono na 5 z 5

Rask levering og god service!

Rask levering og god service!

Jeg mottok et brettspill med noen skader på esken. Sikkert fra frakt. Ringte kundeservice. De sa de skulle sende nytt brettspill og ta det gamle i retur. Bare en time senere fikk jeg mail om at nytt spill var sendt. Med det nye spillet fulgte det med pose og returlapp som gjorde returen kjempeenkelt! Jeg måtte ikke betale noe ekstra :)

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od Gamezone

Takk for hyggelig tilbakemelding, Fredrik. Kjekt å høre at du fikk god hjelp når du først var uheldig med forsendelsen. Velkommen tilbake ved en senere anledning! :)

Oceniono na 5 z 5

Proff kundeservice og kjapp forsendelse…

Proff kundeservice og kjapp forsendelse etter de måtte splitte opp forsendelsen pga. utsettelse av en lagervare.

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Gamezone

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Kjekt at vi kunne hjelpe deg med å motta flesteparten av produktene du hadde bestilt raskere. Velkommen tilbake!

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Fikk et produkt med en feil som Gamezone ikke kunne noe for. Kontaktet kundeservice og på under 24 timer var problemet løst og et nytt produkt på vei.

23 lipca 2024

Odpowiedź od Gamezone

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Richard. Godt å høre at du fikk god hjelp når varen du hadde kjøpt ikke fungerte som den skulle.

Fantastisk kundeservice og responstid

Fantastisk kundeservice og responstid. Min Evolve pro + sluttet å virke og problemet ble løst på under 24 timer.

22 lipca 2024

Odpowiedź od Gamezone

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Cathrine. Godt å høre at du fikk god hjelp når varen du hadde kjøpt ikke fungerte som den skulle.

Oceniono na 4 z 5

Anbefaler Gamezone 🙂

Anbefaler Gamezone 🙂.

Disse tingene er jeg fornøyd med Gamezone:
- Stort sett lavere pris enn konkurentene.
- Godt og variert utvalg av varer og produkter.
- Lynkjapp leveringstid, du får vanligvis sendingen mottatt dagen etter bestillingen.

Den eneste ulempen med Gamezone er at tilgjengeligheten på enkelte produkter er noe dårlig.

12 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Fra jeg bestilte til jeg fikk varen tok…

Fra jeg bestilte til jeg fikk varen tok det kun 6 dager. Det er første gang jeg har fått en vare så raskt. Så både tilbud og kvalitet er det ingen ting og si på. Så kommer nok til og kjøpe på GameZone igjen. Virkelig hvert pengene.

27 lutego 2024

Solid Nettbutikk

Solid Nettbutikk
Alt som har vært på lager har kommet enkelt og greit frem.
Refunderinger og kundekontakt har alltid vært snart og raskt løst uten problemer.
Konkurransedyktige priser om du sammenligner med bokbutikker og andre som holder mye av samme varene.
Fornøyd til nå etter å ha handlet her i noen år og kommer til å fortsette.

1 lutego 2024

God og rask kundeservice

Bestilte DM screen, terninger og battlemap med tusjer. God pris, oversiktlig handel og tilsynelatende bra produkter (ikke mottat i skrivende stund)

Ba om å få et annet produkt til en liten prisøkning da det ene produktet var utilgjengelig frem til månedsskiftet. Ba også om at en separat ordre ble sendt samtidig. Denne ble besvart med noe sånt som "Null stress, vi fikser. Ikke tenk på prisforskjellen." på en lørdagskveld. Top knotch, vil anbefale!

13 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

No responden ni envían a tiempo

Compré un videojuego hace 1 semana a través de Miravia, la peor opción de todas, no envían el pedido tras más de 5 días, tampoco contestan mis mensajes, no va a llegar a tiempo cuando la entrega prevista era justo para hoy.
NADA RECOMENDABLE

5 stycznia 2024

Odpowiedź od Gamezone

We are sorry to hear about this reviewers experience, but this is unfortunately confusing our business with another business entirely. We do not offer shipping in Spain, nor do we have anything to do with Miravia who is mentioned here.

We are a norwegian webstore only shipping physical products to norwegian addresses.

Oceniono na 2 z 5

Var veldig fornøyd med gamezone før...

Var veldig fornøyd med gamezone før og synst de hadde konkurransedyktige priser. Nå har de på kort tid satt opp prisene på endel spill ganske mye. To eksempler er Llamaland fra 318 kr til 518 kr og Sleeping gods fra 945 kr til 1478 kr. Det er også dårlig å ikke ha gratis frakt over en viss sum.
Ønskelista mi har forsvunnet..noe som er veldig irriterende.
Jeg gir to stjerner for godt utvalg.

31 grudnia 2023

Odpowiedź od Gamezone

Hei Silje, så dumt å høre at du er misfornøyd med oss.

Som Norges største nettbutikk for brettspill er vi fortsatt konkurransedyktige, og skal alltid være blant de rimeligste aktørene på markedet på alle spill vi tilbyr hos oss.

Priser varierer opp og ned basert på innkjøpspriser og valutakurser, så av og til kan man se store avvik enten opp eller ned i pris.

Med vår prismodell er du sikret en svært lav totalsum på ordren uavhengig av ordrestørrelse. Dette gir dessverre ikke marginer til å tilby fri frakt på forsendelser. Uavhengige pristester mot andre aktører som tilbyr fri frakt viser at vi likevel har en rimeligere totalpris i de fleste tilfeller.

Skulle du mot formodning se et avvik hos oss kontra hos en annen aktør må du gjerne ta kontakt med vår kundeservice direkte, så vil vi alltid undersøke om det er en årsak til det vi kan løse for deg.

Oceniono na 5 z 5

Beste netthandel jeg har vert ute for

Beste netthandel jeg har vert ute for. Bestilte varen før jobb mandag morgen, hentet på hos PostNord sitt utleveringssted etter jobb tirsdag ettermiddag. Gikk ca to timer fra jeg plasserte ordren til jeg fikk mail fra Gamezone at den var sendt fra deres lager.

5 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Har handlet hos Gamezone i noen år nå…

Har handlet hos Gamezone i noen år nå og kjøpt en del forskjellig hos de.

Hver gang jeg kontakter kundeservice er det alltid behjelpelig og gjør det de kan for at du er fornøyd.
(Grunnene for at jeg kontakter kundeservice er som oftest brukerfeil av meg, eller varen fra produsenten var defekt)

Av og til spør jeg om de kan gjøre noe som kanskje skaper litt ekstra arbeid for de, men det er aldri noe problem. Ganske gode priser i tillegg til den gode servicen.

28 listopada 2023

Rask levering, gjennomførbare

Har bestilt en 3-4 ganger nå fra Gamezone og har til nå ikke opplevd problemer. Avhenging av bestillingstid så blir pakkene alltid sendt samme dag/dagen etter, veldig bra. Er den første nettsiden jeg ser på når jeg skal kjøpe meg nye brettspill :)

15 listopada 2023
Oceniono na 4 z 5

Leveringstider på bærtur

Varer kommer riktig som bestilt, og kommer som omtrent hver gang i god stand, men fader så rævva leveringstid. Avg. 5-7 dager med PostNord er helt tullerusk. Skulle tro det var Gudleik Knotten som kjører varene. Med Pokestore kommer varene som regel innen 1-3 dager.

13 listopada 2023

Väldigt förnöjd

Bra urval och kvalitet varor. Väldigt snabb leverens har använt flera gånger och kommer tilbaka igen. Anbefaler

8 sierpnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej