Jedyny minus tej gry to to że ona jest. Na nainizszych stawkach jeszcze czasami coś wpada ale na najwyższych kompletnie nic. Te ich gry bonusowe to niech jeden drugiemu se w dupsko wsadzą. WAŻNE kradn... Zobacz więcej

gametwist to świetna strona ,bogata w przeróżne gry. Każdy znajdzie coś dla siebie .Za niewielkie pieniądze można sie dobrze pobawić, Gametwist dba o swoich uzytkowników dając codziennie bonusowe twis... Zobacz więcej

Jest najbardziej zj3baną platformą na jakiej grałem. Za wygrane free krecenia muszę za nie zapłacić to jakaś kpinami nie mówiąc o tym, że na wysakich stawkach nic nie daje szkoda czasu na te g0wno

Ale zjebana platforma. Chodzi tylko o kasę nawet jak kupujesz aby mieć ranking to aby go utrzymać musisz miesięcznie płacić bo ci zabierają to co wykupiłeś. Omijać wielkim łukiem ten badziew

1. Dostawca gier

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

GameTwist offers more than 200 casino - and skillgames for millions of players worldwide. Whether Novoline classics like Book of Ra™, Sizzling Hot™ Deluxe or Rommé, Backgammon & Skat and many, many more. Play for free against real opponents or gamble for Twists in the Twistcasino.

1,6

Bardzo słaba

6 tys. recenzji

Cześć

Cześć, dlaczego od jakiegoś czasu (ok 2 tygodni) nie mogę się zalogować na gametwist? O co chodzi? Poziom 512

4 listopada 2018

Odpowiedź od Gametwist

Hello Bogdan. Rest assured we are aware that there is an issue with your access to our platform and we are investigating the cause. Please accept our apologies for the inconvenience caused. We thank you for your patience. Your GameTwist Team.

świetna zabawa

świetna zabawa, gra z ludźmi całego świata + możliwość rozmowy, wszystko za darmo.
i komu to przeszkadzało??? Nie rozumiem, dlaczego nie można grać w
Polsce

29 października 2018

Hahahahaha

Hahahahaha. To już se pozarabiali w Polsce :D

28 października 2018

Odpowiedź od Gametwist

Hello Bartek. Rest assured we are aware of this issue and are investigating it. Please accept our apologies for the inconvenience caused. We thank you for your patience. Your Support Team.

syf i jeszcze raz syf!!!

syf i jeszcze raz syf!!!! mam 320 level wplacilem mnostwo kasy bo jestem idiota. zero zabawy ile bys nie mial tyle wezma automaty. Jackpot??? mozesz pomazyc nie istnieje tylko dla frajerow. gram na zywo i wierzcie mi wiecej ugracie w kasynie niz tutaj za wirtualna walute. Szkoda kasy i czasu. jestem graczem od dwoch lat i wierzcie mi to jest strona tylko do zarabiania kasy. jesli dysponujesz gotowka i lubisz grac wybierz salon gier. jesli przegrasz to trudno jesli wygrasz to masz prawdziwa kase dla siebie. uciekajcie z tego portalu zlodzieje nic wiecej. jesli wam powiedza ze to system losujacy to BZDURA!!!!! wszystko ustawione powaznie zastanawiam sie nad wniesiem sprawy do prokuratury o popelnienie przestepstwa oszustwa i wyludzenia kasy....

12 września 2018

Odpowiedź od Gametwist

Hello Adrian. We always wish every of our players the best of luck on our slot machines. However, all results on our machines are based on luck alone. That said, we understand that the ambition to win exists even if no real money is involved in a game. Please remember that you are not playing for real money on our site, nor can real money be won. GameTwist is a platform for entertainment only. Rest assured, we will keep on crediting your account with multiple free daily bonuses to use on our slots. We wish you the best of luck on your next visits.

Unikajcie jak ognia

Unikajcie jak ognia, okradną Was ze wszystkich pieniędzy

23 maja 2018

Odpowiedź od Gametwist

Hello Jarek, We are sorry to hear that your recent sessions were unlucky. Please remember, our platform is for entertainment only. You do not play for real money on our site, nor can any winnings be converted into real money. Rest assured we will keep on crediting your account with multiple free daily Twist credits for your games, ie time bonus, 12 hourly bonuses, level-up bonus etc. We wish you good luck in your next games. Your Support Team.

jeden wielki szajs tlkokupować…

jeden wielki szajs tlkokupować twisty!!!żenada

24 marca 2018

Odpowiedź od Gametwist

Hello Daniel. We are sorry, but we could not determine the nature of your request. Please remember, you can contact our support via email in your native language, Polish, at appsupport@gametwist.com. We are looking forward to hearing from you. Your Support Team

Game TWISt

Bardzo miło i ciekawie spędzam z wami wolny czas.Przydało by się jeszcze więcej wygranych.Serdecznie pozdrawiam całą ekipę.Tak trzymać. Kot19642

17 marca 2018

Na + / Na -

Na + :
- ogromna różnorodność
- częste bonusy
- "wielojęzyczność"
Na - :
- brak kar dla "uciekających" graczy
- brak kar dla wulgarnych i ubliżającym innym graczom

16 marca 2018