Jedyny minus tej gry to to że ona jest. Na nainizszych stawkach jeszcze czasami coś wpada ale na najwyższych kompletnie nic. Te ich gry bonusowe to niech jeden drugiemu se w dupsko wsadzą. WAŻNE kradn... Zobacz więcej
gametwist to świetna strona ,bogata w przeróżne gry. Każdy znajdzie coś dla siebie .Za niewielkie pieniądze można sie dobrze pobawić, Gametwist dba o swoich uzytkowników dając codziennie bonusowe twis... Zobacz więcej
Jest najbardziej zj3baną platformą na jakiej grałem. Za wygrane free krecenia muszę za nie zapłacić to jakaś kpinami nie mówiąc o tym, że na wysakich stawkach nic nie daje szkoda czasu na te g0wno
Ale zjebana platforma. Chodzi tylko o kasę nawet jak kupujesz aby mieć ranking to aby go utrzymać musisz miesięcznie płacić bo ci zabierają to co wykupiłeś. Omijać wielkim łukiem ten badziew
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
GameTwist offers more than 200 casino - and skillgames for millions of players worldwide. Whether Novoline classics like Book of Ra™, Sizzling Hot™ Deluxe or Rommé, Backgammon & Skat and many, many more. Play for free against real opponents or gamble for Twists in the Twistcasino.
Austria
- www.gametwist.com
Najbardziej ustawiona gra syf…
Najbardziej ustawiona gra syf wyciąganie kasy nic wiecej 0 przyjemnosci australijski skamerski gniot
Gońcie sie z tym syfem System pod…
Gońcie sie z tym syfem System pod wyciągniecie kasy
Scam oszustwo naciagecze nic wiecej
Scam oszustwo naciagecze nic wiecej
zjebana do szpiku gra tylko pod kupno…
zjebana do szpiku gra tylko pod kupno zawsze w dó nie daje zadnych ukadów astralijski scamm
To jagies g0wno a nie gra naciągacze…
To jagies g0wno a nie gra naciągacze jebaninic więcej i jedne wielkie oszustwo nic kompetnie nie składa
jednym zdaniem,,powinni to usunąć i…
jednym zdaniem,,powinni to usunąć i zakazać tak jak zrobili to w wielu krajach,,
Dno i wodorost i nie można usunąć karty…
Dno i wodorost i nie można usunąć karty a jak nie można usunąć karty to wiadomo o co chodzi
Powód,jaki powód"Aktualnie nie można…
Powód,jaki powód"Aktualnie nie można się zalogować, ponieważ konto gracza zostało zablokowane. W Game Twist jestem od 2005 roku,coś komuś Austrakowi nie pasuje.
Największe oszustwa jakie…
Największe oszustwa jakie widziałem!!!!!!!!!!! Stawka 2000000 i przez 48 zakręceń ani jednej linii. Ta firma tylko oszukuje. To boty wstawiają opinie z pięcioma gwiazdami. Firma kant
Ze po zakupie deweloper zablokował konto bo twierdzi że zwrot byl
Deweloper zablokował konto bo twierdzi że zwrot towaru i kasę mam mu oddac
Darmowe spiny wygrane w chelengach to w…
Darmowe spiny wygrane w chelengach to w dupe wsadźcie 40spinow za 75mln i 0 kompletnie nic Typowa beznadzieja kompletne g0wno SZKODA CZASU NA TEN SMIETNIK
Składa połowę stawki lub wartość stawki…
Składa połowę stawki lub wartość stawki Zadko kiedy złoży parokrotnosc stawki eeee Ch.j..a wielka jedna Nie polecam
Szkoda czasu na ten syf kompletnie nic…
Szkoda czasu na ten syf kompletnie nic nie składa wr to jakaś porażka żadnej zabawy i szkoda mi ludzi co im płacą za ten sheet
najbardziej zje..na gra w jaką grałem…
najbardziej zje..na gra w jaką grałem wygrane to jakas porażka a ich darmowe spiny to kpina za 40mln 20 spinow 100 mln i tak jest cały czas
gra sie dla wygrania spinów ale…
gra sie dla wygrania spinów ale zeby kolejne dpiny całe g0wno dało to juz jest pojebane choj wam w dupe australijskie jebane kurwy i szmaty abyscie tam kOrwa zdechli w jebane partacze
dno i wodorosty
australijski szajs szkoda na ten smiec…
australijski szajs szkoda na ten smiec czad tracic
BADZIEW NA WYZSZYCH STAWKACH KOMPLETNIE…
BADZIEW NA WYZSZYCH STAWKACH KOMPLETNIE NIC jednym slowem sheeeeeeet i nic wiecej