Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

ik had een hoesje (pandabeer) besteld voor de iPhone van mijn kleindochter maar had per vergissing naast mijn woonplaats Nederland als bestemmingsland opgegeven i.pl.v. België. Ik heb dit gemeld maa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij Gadgetbay had ik een universele smartphone houder voor op de fiets gezien voor een mooie prijs. Voor de auto heb ik direct nog een aantal artikelen toegevoegd zoals een 12V oplader waarbij in no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  2. Sklep z komputerami i akcesoriami
  3. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Expert in hoesjes, opladers en gadgets voor iPhone, iPod en iPad. Voorzien van het Webshop Keurmerk, veilig achteraf betalen met Afterpay en altijd 14 dagen bedenktijd vanaf ontvangst.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Awesome Customer Service!

I ordered a case that Post NL has lost. The shop responded to my concern right away and offered a replacement. Friendly, easy service! I can't wait to get my new case!

24 lutego 2015

Heel erg tevreden

Ik heb een kabel van 2 meter voor mijn ipod gekocht en gelijk de volgende dag lag het op de mat, ik werd ook erg goed op de hoogte gehouden van een paar simpele en duidelijke mailtjes. Al snel bleek dat dat de kabel niet goed functioneerde. Dus ik heb op de website de klantenservice opgezocht, die erg goed te vinden is. Ik heb het probleem ingediend en na 5 uur kreeg ik al een reactie, die zelfs om 11 uur 's avonds gestuurd was! Hierin stond precies wat ik moest doen. Ik heb het gelijk teruggestuurd en d.m.v. het ordernummer dat gekoppeld was aan mijn e-mail adres werd ik door iemand van de klantenservice op de hoogte gehouden. Hij had vermeld dat ze de kabel zouden nakijken en dat de uitkomst met de oplossing zo snel als nogelijk werd gestuurd naar mij. Dat was binnen 36 uur ongeveer gedaan. Daarin stond dat ik een nieuwe kabel kreeg. De volgende dag lag hij alweer op de mat. Dus alles gaat lekker snel en je wordt erg goed geholpen. 👌👌

29 grudnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Goede service, snelle levering!

Goedkope artikelen die zo klein mogelijk worden verpakt voor zo min mogelijk kosten.
Moest wel extern betalen via mijn eigen bank.. maar dat was niet echt een probleem.

25 grudnia 2014

Uitstekende service!

Bestelling gedaan bij GadgetBay. Binnen 24 uur is de bestelling verwerkt en bezorgd! Helaas bleek de bestelling niet helemaal naar wens, niet door redenen vanuit GadgetBay overigens, waardoor ik meteen een nieuwe bestelling heb geplaatst en ook deze is binnen 24 uur verwerkt en bij me bezorgd!! Naderhand is de afwikkeling binnen 3 dagen verwerkt en ben ik ontzettend tevreden met GadgetBay. Uitstekende service, heldere afspraken die ook nog worden nagekomen. Met name het laatste is in de huidige tijd een zeldzaamheid. Ik hoop dat GadgetBay dit weet te handhaven en wens ze goede zaken toe. Ik zal zeker aan ze denken bij een volgende aankoop!!

9 grudnia 2014

Superrrrrrrrrr

Wat een super goed bedrijf. Ik had een verkeerde bestelling gedaan en kreeg meteen e-mail of het wel klopte.
Het was snel opgelost en ik had nog steeds mijn bestelling snel na 2 dagen in huis.
Heerlijk eindelijk eens een bedrijf wat meedenkt en dan ook meteen reageert.
Hier ga ik zeker de volgende keer weer bestellen, dit bedrijf verdient van mij een 10+

9 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Wat ze beloven komen ze na!

Ik heb op zondag een bestelling gedaan, en ook op zondag antwoord gekregen op mijn vragen, perfect, er word ook met je meegedacht, om het mooier en voordeliger te krijgen.
Geweldig goed, het e-mail contact was super.
De volgende keer graag weer
Vriendelijke groet,René

14 marca 2014
Oceniono na 5 z 5

GadgetBay: een bedrijf om over naar huis te schrijven.........

Omdat ons kleinzoontje Niek voor z'n vierde verjaardag een Ipod wilde, net zoals z'n broertje en zusje, kwam ik bij Gadgetbay uit voor het bestellen van een silicone-hoesje. Ik bestelde er direkt ook maar een voor z'n broertje en zusje, dan kon je de Ipods ook goed uit elkaar houden! Ik betaalde en stelde daarna nog een vraagje over een ander artikeltje dat ik zag, maar eigenlijk niet te koop was. De volgende ochtend kreeg ik antwoord en vernam ik de prijs en.... wie schetst m'n verbazing: 'n uurtje later kwam de post en zaten alle artikelen (ook de nog niet-betaalde erbij!). Zo'n vertrouwen, wat voelde dat goed! Als alle firma's zo zouden zijn als GadgetBay zag de wereld er anders uit.......................... ik draag ze bij Radar voor voor een warme douche!!!

10 marca 2014
Oceniono na 5 z 5

Snel, servicegericht en kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van het hoesje voor mijn iPod Touch. Had hem ontzettend snel binnen en zelfs na een aantal keer mijn ipod met hoesje te hebben laten vallen, zijn er nu nog steeds nauwelijks beschadigingen zichtbaar.
Top producten, top website!
Ik raad het iedereen aan!

10 października 2013

Nieuwe oplader

Mijn Apple oplader die ik bij mijn iPhone had gekregen heeft het na een aantal jaar helaas begeven. Ik heb dus bij GadgetBay direct een nieuwe besteld en deze is keurig de volgende dag geleverd. Mijn complimenten!

Prima service, niet duur

Ik heb zelf geen Apple apparaten, maar de autolader is gelukkig ook geschikt voor mijn Samsung (Android) mobiel. Erg makkelijk voor in de auto, omdat ik m'n mobiel tegenwoordig voor de navigatie gebruik. Werkt beter dan m'n verouderde TomTom, en nu laadt ie op terwijl ik m gebruik!
Service Gadgetbay heb ik niks op aan te merken, verzendkosten zijn eindelijk eens betaalbaar (was 1,50 euro)

Oceniono na 5 z 5

altijd super snelle service!

Ik heb eergister mijn hoesje besteld en had hem de dag daarna meteen binnen. Zonder schaden, gewoon helemaal perfect! Ik ben heel blij met de snelle service en het mooie hoesje! Mijn complimenten!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej