Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Zobacz więcej
Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Zobacz więcej
Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk l... Zobacz więcej
"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt progra... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Genbrug og gummi
Det var nemt at bestille og bogen var med posten 2 dage efter
God information og hurtig levering
Direkte levering udenfor Danmark et stort önske
Hej, jeg bor i Tyskland og köber mange danske böger for at understötte mine börns danske läsefärdigheder. Jeg havde meget gerne set, at GAD kunne levere danske böger til adresser udenfor Danmark. Sä havede 5-tallet väret hjemme.
fremragennde hjemmeside
Super hurtig levering og nem hjemmeside. Og så kan man bestemt ikke klager over prisen, fik min bog meget billigere, og så var den LIGE udkommet!
Super hurtigt og billigt
Leveringen gik hurtigt, og så var der trukket en rabat fra som jeg ikke vidste noget om - det klager man ikke over!
Hurtigt, nemt og billigt
Fik min bog leveret 24 timer efter bestilling, 25 pct. under den lokale boghandlers pris
/Søren
Super tilfreds køber af bog til tilligste pris på nettet....!
Første gang jeg handler hos gad.dk. Men det var en super oplevelse. Let, overskueligt, professionelt, hurtig levering og så til en rigtig fornuftig pris. Kan kun anbefales til alle andre som overvejer et bogkøb på nettet. Godt gået gad.dk
Nemt og hurtigt
Jeg har købt en studiebog til en rigtig go pris og den kom frem dagen efter. Jeg er super tilfreds!
Super nemt
Har lige købt en kogebog på gad.dk.
Overskuelig webshop, let at bestilling, nemt at betale, hurtig levering - helt problemfrit.
Alt var bare perfekt
Jeg købte bøger på gad.dk og alt gik lige som jeg havde håbet på. Hurtig levering, super pris så det var bare fedt
Jeg købte en lydbog og Gad holdt hvad de lovede, alt gik perfekt.
Hurtig og promblemfri bestilling og levering
Jeg fik bogen leveret 2 dage efter at jeg havde bestilt den. Hurtigt og let - kunne ikke være nemmere.
14 dages vente tide uden en lyd....
Jeg bestilte en bog og fik straks besked om at de havde bestilt den den leverandør og et link til ordren.
Her efter har jeg intet hørt. 14 dage uden en lyd, jeg har afbestilt bogen via mail og håber de fatter det da de ikke bekræftet det.

Odpowiedź od GAD
Manglende beskrivelse af bogen
Blev leveret hurtigt, men desværre fået købt en for lille ordbog, da billederne har snydt os.

Odpowiedź od GAD
rigti godt tilfreds
Kan kun anbefales da min bestilling kom indenfor få dage
super service
bogen blev leveret lige til døren, blot to dage efter min bestilling
Kunstbog, og den kom et par dg senere, fint!!
yderst tilfreds især hurtigheden.
Fuldt ud tilfreds
Nemt at bestille, betale og leveret inden for ganske få dage. Det var en købsoplevelse, som fuldt ud levede op til mine forventninger.