GAD Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt progra... Zobacz więcej

1. Księgarnia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

281 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

GAD - købt 3 bøger

GAD - har købt 3 bøger.
Let at bestille. Ene bog var udgået, men havde mulighed for at købe en anden til samme pris og stadigvæk nå at få leveret inden jul, supergod kundeservice.

6 stycznia 2011

SUPER

Alt gik som det skulle. Hurtig levering af det bestilte

28 grudnia 2010
Oceniono na 2 z 5

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte DVD samt 2 bøger. Fik besked på at varen var afsendt og pengene var trukket på min konto, fik track nr. og ville se hvor mine var var, men fik besked fra postvæsenet at der ikke fandtes et såddant track-nr., d.v.s. varen var ikke sendt. Kunne ikke komme i forbindelse med Gad pr. telefon (meget dårligt) men måtte e-maile og fik svar at Gad ikke kunne forstå hvor mine varer var, men jeg fik dog valget, at vi efterlyste varen eller at jeg fik mine penge tilbage og jeg valgte det sidste. En skuffende oplevelse og selv om Gad.dk er billigere en andre boghandlere vil jeg ikke handle her.

27 grudnia 2010
Logo GAD

Odpowiedź od GAD

Hej Pia

Vi modtager først Track and Trace nummeret fra Posten når vi sender bøgerne så bøger var sendt. Desværre kan der ske en fejl registrering hos Post Danmark og så forsvinder bøgerne og registreringen dukker aldrig op på Post danmarks side.

Op til jul tilbyder vi altid at betalepengene tilbage med det samme i stedet for at sende erstatningsbøger som muligvis ikke kan nå frem inden jul.

Vi beder dog aldrig kunden om at vente på at pakken bliver efterlyst og siden du skriver dette og vi ikke har haft en kunde med dit navn siden december sidste år går jeg ud fra at det er en gammel handel du henviser til.

Jesper Sode
GAD.dk

Effektivt og nemt

Jeg kan på det varmeste anbefale at anvende gad.dk!
Du er kun få klik fra den bog du ønsker dig.
Det er nemt og du modtager din bestilte bog allerede den følgende dag.

Steen Møller
Kolding

23 grudnia 2010

Ingen problemer

Jeg købte Twoforone bogen som iøvrigt er billigst på denne side. Jeg sparede 200 kr. Det jo fantastisk. Bogen kom 3 dage efter min bestilling. ´Så jeg er en glad kunde.
Bibi

23 grudnia 2010

Meget hurtig levering

Købte 3 bøger fra forskellige forlag. Alt forløb nemt og til en konkurrencedygtig pris. - Ikke mindst når leveringsomkostningerne indregnes.

21 grudnia 2010

fornem behandling

Jeg har købt to ( engelske) bøger.
Bøgerne var lidt forsinkede, men jeg fik i en mail fra GAD forklaringen. Snekaos i de engelske lufthavne.Der kan man vel ikke klandre Gad for,og jeg modtog kort efter mine bøger. Super at handle hos GAD
Hilsen Hanne

21 grudnia 2010
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej