Minderwertige Qualität zu Wucherpreisen! Habe mir eine 400€ Jacke gekauft und bereits nach etwas mehr als 10 mal Tragen, war bereits der Reißverschluss defekt. Als ich mich beim Kundenservice gemelde... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ja, wirklich traurig. Mir ging es genauso, wie der vorherigen Bewerterin. Ich hatte auch bestellt, einen Teil (leider) zurückgesendet und von niemanden mehr etwas gehört. Echt schade, ich fand die Mar... Zobacz więcej
Ik ga speciaal naar een winkel om twee 2XL dames-polo's te kopen (issa navy en rainbow bright white), om de maten te testen, blijkt allebei prima, dus ik koop online bij Gaastra polo's voor dames: C... Zobacz więcej
2 items bestelden betaald maar slechts één geleverd. Telefonisch is Star Collection h.o. Gaastra sportswaer geheel onbereikbaar en op mail berichten komt geen reactie. ADVIES: K O O P NIKS bij star... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Gaastra onlineshop - In the Gaastra Online Store you will find anything related to the nautical lifestyle brand Gaastra. Apparel, Footwear and accessories for women, men and kids. Casual sportswear and professional sailing gear.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.gaastraproshop.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Gaasta is failliet
Gaasta is failliet, begin september order geplaats, geen spullen en geld niet terug. Pas op als je nu nog daar gaat bestellen.
groot fan van Gaastra
Ben zins een paar jaar groot fan van Gaastra, bestel er regelmatig. Mooie en functionele kleding(pro) van goede kwaliteit, maatvoering is ook vrij constant.
website is overzichtelijk, makkelijk online bestellen, geen retour- bezorgkosten en snelle levering.
Slechte communicatie als er wat fout gaat
Ik bestel regelmatig, meestal gaat het goed. De levering is vaak op tijd en retourneren gemakkelijk zonder extra kosten.
Maar nu wel een heel vervelende ervaring. Bij een bestelling met betaling achteraf bleef de website hangen. Dit resulteerde in 2x dezelfde bestelling op hetzelfde moment. Direct gereclameerd, maar niet opgelost door Gaastra. Wat nu resulteert in een administratieve puinhoop met verschillende mails en berichten die elkaar tegen spreken. En omdat het pakket ook nog eens te laat is weet ik helemaal niet waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten.
Jammer! Ik zal niet snel meer bestellen bij Gaastra.
hele slechte kwaliteit
ik.heb 2 truien van gaastra heel duur spul na 1 keer wassen waren ze helemaal uit model stug en wijd echt troep en voor garantie zijn ze niet thuis echt slecht primark heb betere kwaliteit en blijft wel netjes

Geen klantgerichte service!
Deel 1
Na aankoop van een mooie jas van 350 euro blijkt een van de knopen van de kraag kapot te zijn. Meerdere malen gemaild maar ik moet mijn gehele jas terugsturen en het gaat alleen om de kraag. Aangezien het nu winter is kan ik niet zonder mijn winterjas. Ik heb diverse keren aangeboden om mijn kraag op te sturen zodat ze mij een nieuwe kraag toesturen. Helaas werkt het zo niet en laten ze me letterlijk in de kou staan. Jarenlang klant geweest maar nu bestel ik nooit meer iets via hun webshop.
Deel 2
Bij de klantenservice is mijn naam wel bekend. Het ordernummer is 2799522. Voor jullie maakt het niet uit welke jas jullie met de kapotte kraag terug sturen. Voor de klant een groot verschil. Ik zit zo een week zonder jas en zekerheid over een nieuwe jas krijg ik ook niet. Ik hoop dat jullie het netjes oplossen want inmiddels al diverse mails, ergernis en tijd verder.....

Helemaal TOP
Overzichtelijke website, makkelijk online bestellen, geen bezorgkosten (!) en razendsnelle levering.
Voorbeeldig!!
Slechte klachtafhandeling
Nadat de rits van mijn jas na 5 dagen dragen gescheurd was, contact met de klachtenafdeling gezocht. "U kunt de jas terugsturen en wij kijken of u een nieuwe krijgt of dat uw aankoopbedrag teruggestort wordt" U kunt het etiket voor de retouren nogmaals gebruiken. Helaas werkte dit niet en stond ik voor Piet Snot bij de post. Van Gaastra een nieuw UPS label gekregen en de jas op 16 december (!) verzonden. na een week geen reactie. Later: we hebben de jas nog niet binnen. Vervolgens heb ik contact met UPS gezocht en bleek deze reeds op 21 december jl te zijn afgeleverd.....op 30 december nog eens contact gezocht om aan te geven dat de jas wel degelijk afgeleverd is....en ik mijn geld terug wil. Geen reactie. Op 3-1-2017 mail gestuurd....geen reactie. Vandaag kreeg ik reactie dat ze wel 1000 retouren hadden en mijn klacht nog niet behandeld hebben..
Sorry Gaastra, maar tijdens de feestdagen schaal je op! Geen Gaastra meer voor mij (en ik was een regelmatige besteller)
Beste Gaastra,
Uw klantenservice is sinds afgelopen donderdag niet telefonisch bereikbaar...en reageert gewoon niet op mails. ik heb ten langen leste een klacht bij Consuwijzer ingediend (ACM) en nog diverse instanties een mail gestuurd. Dit is heb ik uit noodzaak gedaan, aangezien uw klantenservice gewoon niet met een passende reactie komt. ik zit nu zonder antwoord, jas en ben mijn geld (ik hoop voorlopig) kwijt...

pantoffels
eerst was ik er een beetje huiverig voor om via internet te bestellen,maar de pantoffels zijn goed van maat en erg warm!!!
Super klanten service!
1,5 jaar geleden in solden winter jas gekocht en de rits was kapot... zonder problemen , na opsturen van de kapotte jas (kostenloos) werd deze terugbetaald! nieuwe jas is ondertussen al besteld!
Uitstekend
Alles prima en snel en makkelijk geregeld. Zeker een aanrader.
Super
Ganz klasse Klamotten. Super angenehm zu tragen zu einem super Preis/Leistungsverhältnis und zusätzlich ein super Kundenservice, der auf Kritik und Probleme sehr schnell und unbürokratisch reagiert.
Prettige informatievoorziening
directe feedback na bestellen en daarbij ook onfo over stand van zaken. Nog niet teleurgesteld
Supersnel en super service
Groot fan van Gaastra. Mooie kleding, snelle levering en service.
Top!
Webshop naar m'n zin
Prima webshop, altijd alles goed kunnen vinden. Producten altijd netjes optijd in huis. Paar keer contact moeten opnemen met we klantenservice, o.a. omdat er een fout op de website was opgetreden. Met behulp van mijn medewerking en wat heen-en-weer-gemail kunnen achterhalen waar het fout ging, ik heb daar toen een kleine vergoeding voor gekregen in de vorm van een voucher-code.
Inmiddels doet de website gewoon weer goed z'n werk en bestel ik hier nog steeds elke keer weer met plezier mijn favoriete Gaastra producten :)
Site très pratique
J'ai commandé sur la boutique en ligne Gaastra un polo que je n'arrivais plus à trouver dans le commerce et grâce à un code promo j'ai pu le payer un peu moins cher. J'ai surtout beaucoup aimé le fait de pouvoir passer commande sans s'inscrire sur le site et dans l'ensemble l'ergonomie est plutôt agréable.
Uitstekende webshop
Weinig zo duidelijke, heldere en uitgebreide webshops gezien. Erg goed geregeld. En ze hebben ook zoooo veel. En m'n bestelling kreeg ik ook nog heel snel. :-)
Doświadczenie Trustpilot