Zobacz, co mówią recenzenci
2 items bestelden betaald maar slechts één geleverd. Telefonisch is Star Collection h.o. Gaastra sportswaer geheel onbereikbaar en op mail berichten komt geen reactie. ADVIES: K O O P NIKS bij star... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Gaastra onlineshop - In the Gaastra Online Store you will find anything related to the nautical lifestyle brand Gaastra. Apparel, Footwear and accessories for women, men and kids. Casual sportswear and professional sailing gear.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.gaastraproshop.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik had voor mijn man in oktober 2024…
Ik had voor mijn man in oktober 2024 gaastra heren boots gekocht
De schoenen zijn aan de voorkant naar 4 keer dragen helemaal los .de winkel waar wij ze gekocht hadden is failliet. Dus wij zitten nu met twee Gaastra schoenen wat stuk zijn
3 artikelen besteld
3 artikelen besteld, 2 stuks ontvangen.
Mail contact gehad, maar nog steeds niets ontvangen. OPLICHTERS !
2 items bestelden betaald maar slechts…
2 items bestelden betaald maar slechts één geleverd.
ADVIES: K O O P NIKS bij star collections B.v. H.o. Gaastra Sportswaer
Bedrijf failliet, kan ik fluiten naar mijn geld?!
Trui besteld op gaastrastore.com, deze was te groot en dus geretourneerd in febr al. Nooit geld teruggekregen, gaat om een bedrag van rond de E100. Via email en telefoon onbereikbaar. Inmiddels meerdere keren gemaild. Vreselijk slechte service. Ik lees nu op internet dat de eigenaar failliet is verklaard. Dan kun je toch je klanten te woord staan en een reactie geven?! Wat gebeurt er nu, ben ik mijn geld en de trui kwijt?! Mooie boel.
Geld niet terug bij retour
Een trui besteld maar die was te groot. Vervolgens retour gestuurd, maar geld nog steeds niet terug gekregen. Email geen reactie, telefonisch niet bereikbaar. Site ook niet meer bereikbaar.
Firma leider insolvent
Ja, wirklich traurig. Mir ging es genauso, wie der vorherigen Bewerterin. Ich hatte auch bestellt, einen Teil (leider) zurückgesendet und von niemanden mehr etwas gehört. Echt schade, ich fand die Marke durchaus ansprechend! Und natürlich auch schade, dass man niemanden erreichen kann. Zumindest die bezahlte Ware könnten sie ja wieder zurücksenden ;-(
Jas gekocht past niet goed terug…
Jas gekocht past niet goed terug gestuurd en niet meer bereikbaar dus jas en geld weg
Der Onlineshop ist insolvent
Der Onlineshop ist insolvent! Habe kurz vorher eine Weste bestellt und auch vorher noch retourniert. Laut Sendenachweis ist das Paket dort angekommen. Niemand ist mehr erreichbar. Hoffe jetzt das ich durch den Pay Pal Käuferschutz abgesichert bin . Sehr ärgerlich. Habe geglaubt das hinter Gaastra.com eine renommierte Firma steckt. Die Firma heißt aber Star Collection und ist jetzt pleite.
UPDATE: PayPal hat mir zum Glück den Kaufbetrag voll erstattet 👍🏻
Bestelling gedaan en dadelijk betaald…
Bestelling gedaan en dadelijk betaald bij Bestelling. Artikel is te groot, dus wil ik retourneren. Lukte me niet, naar gaastra,com klanten support gedaan. Antwoord gekregen dat ze me vlug iets lieten weten. Intussen 4 dagen geleden, nog niks gehoord. Als ik bel +31(0)88 202 9840 geen aansluiting. Mailen dan krijg ik iets te lezen dat het niet gaat 'winkel in opbouw'. Kan dat zomaar !
Minderwertige Qualität zu…
Minderwertige Qualität zu Wucherpreisen! Habe mir eine 400€ Jacke gekauft und bereits nach etwas mehr als 10 mal Tragen, war bereits der Reißverschluss defekt. Als ich mich beim Kundenservice gemeldet habe, wurde zwar schnell und freundlich geantwortet. Jedoch wurde ich ohne jegliches Entgegenkommen abgefrühstückt. In diesem Preissegment ein ein absolutes No-GO!
Kann nur jedem vom Kauf davon abraten!
Ik ga speciaal naar een winkel om twee …
Ik ga speciaal naar een winkel om twee 2XL dames-polo's te kopen (issa navy en rainbow bright white), om de maten te testen, blijkt allebei prima, dus ik koop online bij Gaastra polo's voor dames: Cherry tomato en Bright white, helaas , deze polo's zijn 14cm kleiner dan de andere die ik eerst kocht. En ja, ik mag deze terugsturen, maar daar heb ik een hekel aan. Een groot merk heeft vlgs mij standaardmaten, die geen 14cm verschillen op de maat 2XL. Jammer, online-aankopen laat ik even aan mij voorbijgaan... spijtig , want ik hou wel van jullie collectie...
Gaastra blauwe sneakers gekocht nooit meer
Gaastra blauwe sneakers gekocht. Helaas na een paar maanden is de binnen kant hak kapot. Je mag toch wel iets meer voor zn prijs verwachten. Zelfs bij Bristol gaan de sneakers langer mee.
Voor mij geen gaastra meer.
Gaastra slechtste schoenen ooit.
Leuke Gaastra schoenen gekocht, werkelijk zo’n 10 keer gedragen en nu al van één schoen het leer op de schoen bij de veters rond de vetergaten stuk. Alsof het verteerd is. Echt te gek voor woorden. Hoe kan ik dit vergoed krijgen. Ik zou graag een foto erbij willen plaatsen maar dat gaat helaas niet. Ze zijn verder gewoon als nieuw.
Kwaliteit gaastra laat te wensen over .
Kwaliteit gaastra laat te wensen over .
Na 15 x gedragen te hebben ..
Komt de bovenlaag los van de sneakers.
Dus geen gaastra meer voor mij.
Zo’n slechte kwaliteit zie je niet vaak
Ik had blauwe sneakers gekocht, maar echt heel slechte kwaliteit .. binnen no time was de hak kapot. Zit een soort hard plastic in dat meteen ging schuren en irriteren. Eens maar nooit weer met dit merk.
Afrader!
Sportschoenen van Gaastra gekocht
Sportschoenen van Gaastra gekocht. De lijmrand van de zolen laat na 3 maanden al los terwijl ik ze niet iedere dag draag. Kwaliteit is dus slecht, schoenen waren rond de 50 euro. Vorig jaar hetzelfde probleem met n paar Mc Gregors. Zolen waren compleet versleten na een paar maanden. Begreep pas later dat het van dezelfde fabrikant is. De schoenen van beiden merken zijn niet aan te bevelen als je voor kwaliteit gaat.
They wrote me after 15 day and only…
They wrote me after 15 day and only after my reminder that my order was cancelled.
Meest irritante radio reclame
dissatisfied as they are still unable …
dissatisfied as they are still unable deliver to Estonia. they are aware of the issue and acknowledge it, but cannot fix it over 2 months already :(
Vandaag 26-10-2017 mijn bestelling …
Vandaag 26-10-2017 mijn bestelling ontvangen van Gaastra.
2 weken geleden besteld en betaald...duurde even maar Gaastra bezorgt nu de bestelde artikelen...😙😙😙😙😙
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.