Oceniono na 1 z 5

Ingen driftsforstyrrelser og alt var okay da jeg købte min billet til letbanen, men toget kom aldrig og jeg ventede længe, ingen opdatering. ente med at gå hjem uden at nå noget tog under min bill... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg er meget skuffet over min oplevelse med FynBus. Min samlever og jeg skulle købe ungdomsbilletter til letbanen via Rejsebillet-appen. Appen gav tekniske problemer, så den ene billet ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ikke 1 stjerne værd. De udsteder desværre bøder uden bevis og falsk udsagn fra kontrollørs side på baggrund af et negativt syn på unge mennesker. Det er dybt bekymrende da klage systemet er ikke eksis... Zobacz więcej

1. Usługa transportowa
  2. Przewozy autobusowe i autokarowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Forside til fynbus.dk

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Klage

Skod og I svarer ikke, men I skal så yde refusion på rejse, når jeres plustur er over en halv time forsinket, det vil sige hele rejsen, vil I gerne have flere passagerer, skal I levere service, ellers lad andre styre jeres flex og plustur ordning, smalhals giver færre busruter sammen med dårlig service, sender denne til samtlige kommuner på Fyn, hvis svar mangler

12 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

The changes of bus time gets really worst

The changes in the bus to another bus gets worst,now I need to wait 30 mins,before I can reach my work in time,I cannot make the changes of bus 140 Otterup to 151,152 or 153,in just 1min to transfer myself.Please bring the normal schedule for the last year.

5 sierpnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Tænder for varmen i juli

Jeg forstår ikke, hvorfor I tænder for varmen i busserne her i juli måned. Der er ikke nogen, der dør af kulde inden i en bus om sommeren, bare fordi der er gråvejr, og det regner udenfor. Vi sidder altså og koger i bussen.

12 lipca 2023

Handikap

Hvis man er over 60 eller handikap. De kører ikke ind til kanten, og kan de ikke det så sænker de ikke busen dårlig stil

10 lipca 2023

Jeg har ikke taget en bus i 12 år

Jeg har ikke taget en bus i 12 år, og da jeg endelig skal det sammen med 17 andre gutter til et polterabend, må vi ikke komme med bussen fra Skårup til Svendborg. Men vi tog Frank a busser og betalte det halve, så det er jo fint nok!

1 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Sætter busopsted fjordsgade tedet ved en stor kant…

Sætter busopstedet ved en stor kant sten på fjordsgade hvor ertatningsbusserne kører og placeret langt væk fra vestrestationsvej ud mod rudgårdsvej og langt at gå så umuligt at komme ind på banegården hvis man er ældre eller dårlig gående så må vi bare håbe fynbus er klar til at tage ansvar fynbus er en rodebutik p.t

19 czerwca 2023

Værste selskab

Til grin.

Deres kundeservice kan ikke engang modtage en klage uden at skulle frasige alt ansvar.

Føj til en virksomhed, hører ingensteder hjemme.

Hvis der dog bare var noget mere valgfrihed blandt disse selskaber.

11 czerwca 2023
Oceniono na 3 z 5

Seat reservation is a waste of time

The Danish bus drivers on both trips were nice but they did not communicate whilst driving in English. Major problem with this service is the seat reservation. On both journeys other passengers took our seats.

8 czerwca 2023

Aggressiv chauffør

Jeg har hertil morgen kørt med fynbus på rute 195, fra busstation, langeskov centeret kl 05:48 mod OBC Nord Plads H.

Jeres buschauffør har lige skreget på den mest aggressive måde af mig for at tale lavt i telefon.

Jeg står og venter på bussen, da min veninde ringer en sygmelding ind. Det passer med at bussen kommer og at jeg stiger ind.

Jeg sætter mig i den første del af bussen, nær chaufføren.

Jeg har høretelefoner på, så derfor har jeg ikke telefonen op til øret. Jeg taler til telefonen ved at holde den oppe foran min mund. Det skal siges, at jeg bevidst taler lavt, da jeg godt ved at telefonsnakkeri i bussen ikke er fedt. Men det er ikke ulovligt at tale i telefon i bussen.

Vi er ved at slutte for samtalen, og keg ønsker hende god bedring da jeres buschauffør enormt aggressivt skriger ad mig fra sin plads. Han stopper bussen. Jeg skal kraft eddme ikke råbe ned I telefonen i hans bus! Og hvis jeg skal snakke, kan jeg skride ned bagerst i bussen. Og alt muligt helt vildt.

Først kan jeg ikke forstå hvad der sker, da jeg har høre telefoner på men opdager så at det er mig han skriger ad? Jeg får afsluttet samtalen hurtigt. Han blæser af på mig og derefter speeder han ud ad byen.

Det er temmeligt ubehageligt at sidde som passager. Meget utrygt.

Altså, hvad er meningen? Hvad er det for nogle aggresive typer i har ansat? Kan det passe at jeg skal have et verbalt overfald af jeres ansatte for at passe mit? Og hvor mange andre har han overfaldt i bussen ?

Temmeligt skuffende. Jeg kan ihvertfald ikke anbefale fynbus længere, når det er den slags ansatte i har. Komplet sindsygt.

22 maja 2023

Dårligste oplevelse

Har lige flyttet på fyn. Dårligste transport nogensinde.
Busserne er altid forsinkede. De kommer næsten aldrig til tiden. Hvis man skal have skift på rejsen, er der stor risiko for at miste, og blive forsinket på hele dagen.
I går har jeg ventet på 55-56 ved odense C station, skrivet på skærmen 11 min, men ventede på 59 min for at tage en helt anderledes bus 152 til sidst.
Det er bare respektløs.
Ps.: Har du ikke en bil, så kan ikke anbefale at du flytter til fyn.

13 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Ikke en gang en stjerne værd!

Ikke en gang en stjerne værd!

Skynder mig efter bussen 864U 2 stop før Svendborg vest ved 15.36 tiden ca. med 2 af mine skole kammerater og kommer ind jeg har ingen billet eller for den sags skyld har jeg heller ik råd til en, hvor chaufføren rækker armen ud og hiver mig tilbage hvor han siger på gebrokkent dansk/engelsk at jeg skal have billet hvor jeg siger til ham at jeg ik har det imens jeg går tilbage i bussen hvor han mener efter at have givet mig den behandling at jeg skal forlade bussen som jeg nægter da det er mit eget ansvar at have en billet, min en klassekammerat tager mig så med på hans rejsekort, men alligevel hvad er det for en opførsel af en buschauffør føj😳

8 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Mest fantastiske buschauffør

Hej. Vi vil gerne rose Gabriel fra Rute 35 mod Sankt. Klemens. Han skabte en dejlig stemning i hele bussen, og var super galant, da han valgte at stoppe hele bussen (med tilladelse fra alle passsagerer) så en af vores veninder, som virkelig ikke kunne holde sig, kunne komme ud og tisse, da der stadig var 40 minutter tilbage af turen. Det vil vi altid huske, super god service og den sødeste buschauffør.

4 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Det værste firma som jeg kender

Det værste firma som jeg kender.
Jeg vil gerne klage over køreplaner fra den 19 feb.
Det er sådan at I afskaffer morgen bussen 111, kl 4:49 og den bus tager jeg på arbejde. Når den bus ikke går og der først går en bus en time efter, så når jeg ikke på arbejde og det resultere i at jeg kommer en time for sent.
Ydermere er der for mange kilometer til nærmeste letbane og et halv time at gå til en anden busstopsted (alligevel bliver jeg 1 time forsinket på arbejde).
Jeg er rasende over det fordi I kan ikke være det bekendte at fjerne en morgen transport middel som folk tager (vi er to personer) for at nå på jobbet.
Så kunne det være en ide at spare et andet sted, som andet tidspunkt om formiddag eller eftermiddagen.
I dag den 1 maj tog jeg bus 111, fra Hans Mules gade kl 10.50 og jeg var den eneste passager hele rejsen.
Jeg er afhængning af offentlig transport og det kan bare ikke passe, at I gøre det umuligt at kunne komme på arbejde.
Det er ikke gennemtænkt og fornuftigt vil jeg sige til person/personer der har lavet de nye køreplaner.
I vil så gerne have vi bruger offentlig transport. Hvordan kan det være? I gør det umuligt at tage offentlig transport på arbejde!! når I afskaffer den første bus kl. 4.49.

1 maja 2023

super uhøflig bus chauffør🤬

Jeg plejer ikke have dårlige oplevelser med Fyn bus, men hold da op en træls oplevelse med en chauffør i en udannelses bus! Normalt får man af vide af chaufføren at de ikke vil se billetten, ham her han valgte dog at tage hårdt fat i mig og blive sur!

Jeg står og venter på bussen og er igang at købe en billet, bussen ankommer og der var på dette tidpunkt stadig 7 minutter til bussen køre så jeg går ind og er stadig igang med at købe billetten, han vælger så at blive p!sse sur og siger jeg ikke skal være flabet når jeg siger jeg er igang og der jo stadig er 7 minutter til han må køre!! Det nævner jeg for ham, han siger så at jeg slet ikke ved hvad reglerne for u-busser er, men de må jo heller ikke køre før tid?

Den bus tager jeg aldrig igen! 🤬

21 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

En virkelig en intolerant diktatur…

Ikke et stjerne værdi !!!En virkelig intolerant diktatur firma eller hvad det er, kun efter penge, straffer folk uden grund kun for at stjæle penge fra folk! de er ringe at informerer !! jeg tror de gør med vilje til at får folk at lave fejle og de kan skriver bød tjener nemt penge!! De er grådig uhøflig lyver , arbejder dårligt de er nogle sur tjener penge at svindler folk! Beklage stavefejl ! Jeg har aldrig oplivet så stort uretfærdighed og Danmark står som demokratisk samfund!!! Er Danmark at miste integritet og ærlighed!!!!

18 kwietnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Kompetent Chauffør, ringe kontrollør..

Kan være svært at vide hvor præcis ens billet gælder til, når man læser på diverse trafikselskabers hjemmesider.

FynBus har her i Svendborg på rute 241, afgang fra holdepladsen klokken 16:00 brugt en kompetent Chauffør, der er klar til at svare på forefaldende spørgsmål på rejsen. Thumbs up!

Kontrolløren hernede (ikke ved denne afgang) sidder dog højlydt og klager sig til buschaufføren, at han synes det er åndssvagt at et pendlerkort hos Arriva også gælder fra Odense til Nyborg i Fynbus' busser.

I kan hilse ham og sige, at det er det ikke når der ENDNU ikke er indført et enkelt nattog på strækningen mellem Odense og Svendborg. Men det tænker jeg ikke Fynbus har ret meget at gøre med.

Alt i alt nyder jeg min daglige transport med Fynbus. Men jeg får sgu lidt dårlig smag i munden af kontrollerende udtalelser. Vidner om uvidenhed ift. Værdiskabelse for kunder.

Generelt gør i det godt!

19 kwietnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Meget ustabil service.

Prisen er rigtig fin (dog ikke i forhold til hvad man ofte oplever) og chaufførerne er ofte rigtig venlige, men så har jeg desværre ikke mere positivt at sige om Fynbus’ Flextur tilbud.
Mine børn får alt for ofte lov at vente op til en time efter oprindelig tidsønske og derudover, så kommer de så yderligere for sent.
Dette er sket mere end 2-3 gange hvis vi har måtte rykke efter chaufføren sent om aftenen og de er ganske enkelt for upålidelige i deres timing, derfor bruger vi dem udelukkende kun i værste tilfælde og hvis lang ventetid og ekstrem fleksibilitet er en mulighed for os.
Det kunne ellers være et glimrende tilbud.
Jeg ville have givet 1 stjerne, men de får en stjerne ekstra for pris og til de venlige af chaufførerne.

8 kwietnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej