Funballz Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super sjov oplevelse, for både børn, voksne, kærester og alle andre. Personalet er altid søde, uhøjtidelige og hjælpsomme. Kommer du forbi et sted, hvor Funballz er i gang, skal du unde dig selv en tu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Perfekt til et polterabend og bare en masse gode venner til en samlet aktivitet. Rigtig venlig vært med godt humør, som bare gør det hele federe!

Oceniono na 5 z 5

We had a great company event with Funballz in Aarhus, where we played Bubblefoodball indoor. We had a big set-up with 6 teams and all went very well :) The service from beginning to the end was real... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak Funballz for en mega fed dag på Amagerstrandpark med Bumperz. I gjorde virkelig min dag uforglemmelig. Havde ikke troet de skøre bolde kunne være så Fuc...g sjove / udfordrende - det er jo mega... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

58 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Yderst uprofessionel

Jeg havde i første omgang en positiv samtale med en af deres medarbejdere, der bekræftede, at de havde tid på det ønskede tidspunkt. På baggrund af dette bookede jeg via deres hjemmeside. Deres hjemmeside virker kun delvist på mobil, hvilket gjorde det besværligt at foretage en booking. Kort efter modtog jeg en mail, hvor det blev oplyst, at de alligevel ikke kunne den aftalte dag.

Dette var første tegn på, at kommunikationen var mangelfuld og uprofessionel. Derudover var mailen fyldt med stavefejl, hvilket yderligere bidrog til det uprofessionelle indtryk. Jeg har også bemærket, at alle mails sendes fra samme afsender uden nogen personlig kontakt, hvilket føles upersonligt og forvirrende.

Mit største problem opstod dog, da jeg kontaktede deres kundeservice. Jeg oplevede en nedladende tone fra deres medarbejder, da jeg forsøgte at forklare problemet. Den måde, jeg blev behandlet på, var uacceptabel og viste tydeligt en mangel på respekt og professionalisme over for deres kunder.

Som følge af disse oplevelser valgte jeg at afmelde hele arrangementet, da det tydeligt fremgik, at deres service ikke lever op til de forventninger, man kan have til en professionel virksomhed.

Jeg forventer, at hvis I læser dette, tager denne feedback alvorligt og forbedrer jeres service fremadrettet.

29 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Virkelig festligt med Bumperz!

Vi havde et brag af en kamp med god musik til at oppe stemningen og en flink og sjov instruktør, der var god til at holde stemningen og spildet i gang :D Banen var sat op, da vi kom, og der var god kommunikation fra Funballz inden eventet.

1 czerwca 2024

Super sjov oplevelse

Super sjov oplevelse, for både børn, voksne, kærester og alle andre. Personalet er altid søde, uhøjtidelige og hjælpsomme. Kommer du forbi et sted, hvor Funballz er i gang, skal du unde dig selv en tur!

25 maja 2024

Virkelig uprofessionel oplevelse

Vi havde lavet en aftale lang tid i forvejen og fået en skriftlig aftalebekræftelse, og på dagen skriver jeg derfor blot en SMS for en sikkerheds skyld 45 min før, at de bare kan ringe, når de er her. Så får jeg et opkald om, at de har taget fejl af dagene, og at de prøver at få et andet firma til at komme. Katastrofe! Vi skal derfor vende op og ned på programmet, og gommen er selvfølgelig meget forvirret over det hele. Vi starter to timer forsinket (kudos til det andet firma, dog), og vi når lige at blive færdige. Til slut giver de os så en meganærig kompensation, som på ingen måder vejer op for deres fejl. Kan absolut ikke anbefales til andre.

Sådan noget MÅ bare ikke ske til en polterabend.

30 marca 2024

Århus festuge

Jeg var inde i Århus til fest uge og nede ved åen var der de her bolde man kunne komme ind i det var mega sjovt og kostede ikke særligt meget

27 sierpnia 2023

Meget uprofessionel oplevelse

Meget uprofessionel oplevelse. Vi havde i lørdags booket bumperballs til polterabend i Kolding, bekræftet på flere e-mails fra funballz. Da vi ankommer kn vi ikke finde stedet (ingen skilte og der er helt tomt på banerne) hvorefter instruktøren kommer kørende på tidspunktet vi skulle være startet. Vi venter derfor 45 minutter på at komme igang. Instruktøren fortæller at han bare hjælper en ven og kan derfor ikke rigtig sætte os igang. Efter 1/2 time kommer der så et fodboldhold som skal spille kamp og overtager banerne så vi ikke kan spille mere. Mega ærgelig oplevelse - instruktøren var sjov og sød men det var slet ikke styr på noget.
Vi fik hverken præmier eller gruppebillede efterfølgende.
Jeg har dagen efter kontaktet pr. Mail - men hører ikke tilbage fra firmaet.

10 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi afviklede en forrygende polterabend…

Vi afviklede en forrygende polterabend i lørdags. Vi havde en super dygtig instruktør som havde styr på alt sit udstyr. Det var simpelthen så sjovt at være i de luftbolde. Skal helt sikkert prøve det igen hos Funballz og jeg giver mine varmeste anbefalinger!

20 maja 2023

Fremragende arrangement!

Jeg havde bestilt Bumperz til en polterabend her i weekenden, og der kunne ikke sættes en finger på arrangementet! Instruktøren var venlig og imødekommende og det hele var bare en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale dette!

12 lipca 2021
Oceniono na 2 z 5

ADVARSEL til folk der er høje og/eller har rygsmerter

Jeg er en 15 årig dreng (183cm) der har problemer med rygsmerter og vi bestilte de her bumperballz til vores blå mandag.. Jeg nåede at spille i et kvarter og fik så ondt i ryggen at det ødelagte resten af min dag. Mange min klasse havde det sjovt men en god tredjedel af os kunne ikke være med pga boldenes dårlige måde at spænde os fast på som resulterede i at det gjorde så ondt at være i dem at vi ikke kunne være med.. Hvis du vælger at bestille dem til et arrangement vil jeg gerne at du er sikker på at ingen af deltagerne lider af ondt i ryggen eller er for høje.

Tak fordi du gad at høre på mig klage!!

23 czerwca 2020

Super godt arrangement!!

Vi havde et super godt arrangement i weekenden. Alt levede op til forventningen, instruktøren var utrolig venlig og imødekommen. Bumperz er et bestemt et event for kvinder.
Jeg kan stærkt anbefale funballz til venner og bekendte!

17 lutego 2020

Great Bubble Day !

The service from beginning to the end was really good , and our instructor on the day presented everything in English, we got gift, drinks and pictures ! We had so much fun and I can
absolut recommend Funballz to other companies and friend that are looking for an event to bring the smile on your faces:) !

27 grudnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Mage til uprofessionelt firma skal man lede længe efter

Mage til uprofessionelt firma skal man lede længe efter!!! Vi har nu 2 år i træk stået og ventet på jer, hvor I ikke er dukket op på aftalt sted og tidspunkt 😡 På trods af skriftlig korrespondance 3 dage før, hvor tid og sted endnu en gang bliver bekræftet!!! Har aldrig oplevet noget lignende 🤬

23 listopada 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej