eulaw.ai ApS Recenzje

1. Usługi prawne

AI Specialized in litigation, risk management, due diligence, compliance, legal research, contract review and drafting, HR, business intelligence and all other legal work. Europe's largest legal database hosting millions of legal sources from across the continent. Founded in 2025 by Julian van Kranendonk and backed by private investors, Danske Bank and EIFO.

Dobra

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Multi-Jurisdictional Tax Planning

Overall, very satisfied with EUlaw in comparison to other European LegalTech solutions. The application have been particularly helpful for multi-jurisdictional tax planning. The free trial is very generous. Fully recommend!

11 lutego 2026

eulaw.ai helped me effortlessly…

eulaw.ai helped me effortlessly navigate EU regulation and compliance. I am finally able to inform myself about the European legal landscape, which is extremely helpful for my video game business and ecommerce in general. Many times, law and legal matters are expensive and very hard to grasp. eulaw.ai is a tool that makes it much cheaper and easier.

3 stycznia 2026

Simplificering af jura

Eulaw.ai har været en stor hjælp for mig som juridisk praktiserende, hvor AI’en har lettet byrden af den juridiske litteratursøgning markant både i forhold til at bekende mig med områder, som ellers ikke falder indenfor min almindelige kompetence, samt gøre det markant mere overskueligt at finde ud når man er druknet i bekendtgørelser og cirkulærer.

Inddragelsen af EU-ret side om side med dansk lov som et integreret system har allerede gjort min forståelse heraf markant bedre, ligesom AI’ens evne til at give argumenter på begge sider af juridiske problemstillinger er voldsomt imponerende.

Det bemærkes, at jeg allerede har anbefalet den for flere erhvervsdrivende uden juridisk erfaring, der kæmper med forståelse af alt fra selskabsret til databeskyttelse, som alternativ til klassisk advokat/juridisk rådgivning.

Stor anbefaling for jurister og øvrige, som er trætte af at lege detektiv med lovforarbejder og hellere vil beskæftige sig med jura som kreativ disciplin.

2 stycznia 2026